0   28
9   36
2   56
14   41
12   69
4   53
49   86

109+ toffe inspiratie pins voor je bullet journal

109+ toffe inspiratie pins voor je bullet journal

Ik ben gek van het concept bullet journal!
2 jaar geleden viel ik er zelfs bijna door van de trap, zo enthousiast was ik om te beginnen. 
Van Aranka kreeg ik laatst  een nieuwe bullet journal en dat bracht op ideeën!
En 109 toffe inspiratie pins als gevolg..

pins

Ik ben gek op Pinterest als het gaat om inspiratie, ik ben er dagelijks op te vinden. Het is zo leuk, omdat je over bijna alles wel inspiratie kan vinden. En dus ook over de bullet journal. Nieuwe notitieboeken en bullet journals brengen nieuwe ideeën met zich mee. Toen Aranka hier was kreeg ik er van haar een cadeau voor mijn slagen en verjaardag. Heel lief! Het bracht me op het idee om een bullet journal te maken geheel in het teken van inspiratie. Inspiratie voor Bij Zus in welke vorm dan ook en ook om dingen te doen en creatief bezig te zijn.

109+ inspiratie pins

Met die gedachtes in het achterhoofd ging ik op jacht op Pinterest. Ik had al een map met wat ideeën en ik besloot er mee ideeën aan toe te voegen. Daarnaast vond ik ook pins met printables, super leuk om te gebruiken! Op het moment van schrijven zijn het in totaal 109 pins met inspiratie om zelf te doen in mijn bullet journal. Maar dit zal uiteraard nog oplopen, want de ideeën voor in je bullet journal lijken wel oneindig. Hieronder vind je in ieder geval het bord. Dit bord kun je trouwens ook volgen volgens mij als je een Pinterest account hebt. En je kunt ook mij volgen en dan vind je de nieuwe updates vanzelf!

Ik heb echt heel veel zin om weer lekker creatief aan de slag te gaan met pen, potlood, kleurtjes, papier en plaatjes. Heerlijk freubelen en even je hoofd leegmaken. Ik hou ervan! Mijn idee is om veel met plaatjes te gaan werken, met lijstjes, misschien wel enkele trackers en tekeningen. Maar natuurlijk neem ik jullie hierin mee.

Mislukte agenda

Mijn bullet journal stash is dus uitgebreid van 2 naar 3. De vorige 2 heb ik heel verschillend gebruikt. De Leuchtturm gebruikte ik als een soort van agenda, maar dat werkte toch niet helemaal. En ik heb nu een mooie Purpuz agenda die ik echt meer moet gaan gebruiken. En dan heb ik er nog een van de action, hierin ben ik vooral lekker creatief bezig geweest als in leuke plaatjes creeëren. Ook heb ik er een diary in bij gehouden of iets van een agenda, maar zoals je al las, dat werkt voor mij niet helemaal.

Dus we gaan aan de slag om een nieuwe inspirerende bullet journal te maken!
En natuurlijk zal ik de updates hiervan hier delen om ook jou te enthousiasmeren om er mee te beginnen of door te zetten!
Heb jij al een bullet journal?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Laat hier een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.