20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

11x verveeltips voor in je vakantie thuis

11x verveeltips voor in je vakantie thuis

-Uit de oude doos!- Hey! Een tijd geleden zat ik samen met Kenneth in de vrachtwagen in België. Ik verveelde me helemaal het apezuur, had geen internet, dus moest ik wat anders verzinnen. Dat heb ik gedaan, maar ik bedacht me ook ideetjes voor als je je thuis verveelt. Nu komt dat tegenwoordig niet gauw meer voor, aangezien we het allemaal druk hebben. Maar voor dat ene moment geef ik je vandaag 10 verveeltips!

In dit lijstje ga ik er trouwens vanuit dat je wel gewoon internet hebt, daarmee gaat over het algemeen al veel verveling over. Maar natuurlijk heb ik er ook een paar zonder. Ook handig voor als je je verveelt op de camping of zo.

11. De meest voor de hand liggende: PINTEREST

Als je je verveelt, als je ideeën op wil doen, als je opzoek bent naar een leuk recept, als je een quote zoekt.. You name it and you find it. Lekker struinen over de pagina’s van Pinterest. Een account je met een soort prikbord waar je verschillende mappen op kan maken.

 photo DSCN1650_zps9bgvut8t.png
10. Make-up

Men neemt een lading oogschaduw, lipstick, kwasten, alles erop en eraan. En dan klik je Youtube aan et voila, gewoon zelf gaan experimenteren met make-up!

9. Puzzelboekje

Ja, het ouderwetse puzzelboekje. Als je je verveelt is dit heerlijk tijdverdrijf. Zweedse puzzel, sudoku, kruiswoordpuzzel je fietst gewoon even naar de winkel, of het tankstation, of de Action (!) voor zo’n boekje. Neem een leuk potlood, een gummetje en begin te puzzelen.

8. Winkelen of snuffelen

Tja, er is niks beters dan gewoon even lekker de stad in gaan en rond wandelen. Neuzen in de etalages, winkel in winkel uit. Gewoon lekker rondlopen, sfeer proeven en als je wat leuks ziet shoppen. Zo bezoek ik graag op die momenten de Van Haren of de Kruidvat, gegarandeerd dat je met wat naar huis gaat, maar als je je verveelt mag dat.

7. Wandelen

Of als de stad geen optie is even een frisse neus halen in het dorp of bos (maar dan niet alleen). Lekker wat frisse lucht, even bewegen, om je heen kijken, muziekje op en nadenken. Heerlijk! Ik doe op die momenten vaak veel inspiratie op. Zeker in het bos, dan ben ik zo op allerlei ideeën. Misschien ook wel om de verveling op te lossen haha!

 photo 2015-10-11_1444563719_zpsemn6ka9d.jpg
6. Bakken

Als ik me verveel vind ik het altijd heerlijk om gewoon met zelfrijzend bakmeel, Google, eieren, en wat boter te gaan bakken. Gewoon experimenteren en hopen dat het smaakt. Het erna opeten is natuurlijk ook een hele leuke bezigheid om te doen. Delen is eventueel ook een optie.

5. Haken of breien

Ik bak er zelf helemaal niks van. Maar met leuke wol (die je bij de Hema, Pipoos, of de Action zo kan vinden) en een handig Youtube filmpje kun je het jezelf wel aan leren. Ik heb er zelf niet de juiste motenriek voor, maar het lijkt me wel leuk om te kunnen.

4. Lezen

Een goed boek, een warme chocomel of kopje thee, koekje of fruit, fleecedekentje and you’re good to go! Oh en nog een goed idee, muziekje op de achtergrond. En dan lekker weg duiken in het boek. Ook zoiets leuks, waar ik zelf nooit tijd voor maak.

 photo 2015-10-12_1444677534_zps77d9y7jg.jpg
3. Muziek luisteren en doelloos internetten

Als ik me verveel wil ik ook nog wel eens gewoon een muziekje opzetten en doelloos gaan internetten. Blogs lezen, Facebook voor de 10 duizendste keer openen, nummertje 10 nog maar eens doen, of je klikt Youtube aan en gaat gewoon vlogs kijken.

2. Gamen

Of het nou achter de computer is, met de playstation of x-box, tablet of telefoon, of met een Nintendo. De tijd vliegt als je aan het gamen bent. Ik kan mij uren amuseren met de Sims bijvoorbeeld. Of met Pokémon, dat is ook erg leuk. Maar Call of Duty op de playstation vind ik ook leuk om te doen. Oh en je hebt heus geen gameboy nodig om Pokémon te kunnen spelen, dat kan ook op je telefoon!

1. Bloggen

Begin een blog! Wat is er nou leuker dan bloggen? Bijna niks ! Kletsen over alles wat je leuk vind. Of een specifiek onderdeel. Je hobby, je hond, je kat, eten, knutselen, you name it, you write it ! Ik kan me eigenlijk niet veel leukers meer voorstellen dan bloggen. Ik ben bijna altijd wel bezig met mijn blog, in mijn hoofd, op papier, alles is wel een idee voor een blog. Schrijven over jouw passie, dan zit je altijd goed.

Zo ik hoop dat je met deze 11 tips een beetje vooruit kan! Heb jij nog andere verveeltips?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: