20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

12 foto’s uit 2018 die mij vrolijk maken

Vandaag heb ik een artikel voor je met foto’s die mij in ieder geval laten lachen. Die me vrolijk maken en 2018 een beetje weergeven!
Ik laat je graag de 12 foto’s zien.

De 12 foto’s

Jive – januari

loslaten

Het gemis van Jive is een feit, maar ik ben blij dat ik deze foto heb. Alsof ze me een pootje geeft en zegt “je kunt het!”.

Opa Jo – februari

verdwaald

In februari ging ik op jacht naar de voetjes van Opa Jo in Sittard. Het heeft me een dik uur gekost om ze te vinden. Ik zat blijkbaar in de verkeerde wijk, maar door hulp van Jordy heb ik ze weten te vinden. En daar was ik blij om.

Lieve Olaf- maart

Aan het begin van het jaar moest ik het hebben van de weekenden. Ik probeerde minstens eens in de 2 weken even te gaan buurten bij Jordy, Mandy en Olaf. Zodat ik nog iets mee kon krijgen van de kleine man die snel groeide. Hij was (is) zo ontzettend schattig!

Fortuna Sittard promoveerd – april

eredivisie

Wat een feest was het in Sittard toen Fortuna promoveerde. Het was een ervaring op zich die mij voor altijd zal bij blijven.

De bende van ellende on a mission – mei

vrolijk

In mei hadden we als missie een mooie foto van ons allemaal voor een canvas voor moederdag. Het was even puzzelen en dit was de manier om even los te komen voor de camera en een leuke foto te krijgen. Zowel deze als het origineel vind ik geweldig. Mijn clubje!

Kleine meetings – juni

Deze kleine meetings zijn me onwijs dierbaar. Dat hij tegen je op kruipt, tegenwoordig duwt, en je dan recht in de ogen aan kijkt. Gewoon om even te checken en tegenwoordig ook wel eens een neusje neusje.

Back on the radio – juli

In juli gingen we met z’n drieën op avontuur naar Engeland. Een gezellig avontuur waarbij we Jill konden laten zien waarom we zo gek zijn op Engeland. En volgens mij hebben we haar ook aangestoken. Dit uitje naar uncle Dave was ook geweldig.

Een nieuwe auto – augustus

autojacht

Mijn blauwe gebakje moest door de keuring en ik wist dat er veel kosten bij kwamen kijken. Dus ik besloot eigenlijk om op jacht te gaan naar een ander. Het was dubben, maar uiteindelijk was ik er goedkoper mee uit. En ik ben onwijs blij met deze. Ruimte en makkelijk iedereen meenemen.

Met z’n allen naar de kermis – september

De maand dat we 2 jaar samenwonen luidde we ook in met ons jaarlijks bezoekje aan de kermis. Dit keer gingen we gezellig met z’n allen en wat heb ik daar van genoten! Het was zo leuk!

Dobby is free – oktober

In oktober stapte ik op. Dobby is a free elf! Een keuze die gemengde gevoelens met zich mee bracht, maar uiteindelijk ook een hele hoop rust. En die is mij nog het meest dierbaar. Deze sokken droeg ik op mijn laatste dag, gewoon als steuntje voor mezelf. Nu moet ik ze eigenlijk aan de deur van mijn kantoor hangen.

On the road again – november

fruitig smaakje

Naast dat ik enorm veel tijd besloot in te halen met Olaf besloot ik ook weer mee te gaan op de vrachtwagen. Weer voelen hoe het is, hoe het was en Nederland ontdekken. Ik vind het nog steeds geweldig om mee te gaan.

Heel veel lichtjes – december

December was weer de maand van de lichtjes. Die vind ik het mooist aan december. Zo ook het plein op het Designer Outlet, ik heb er aardig wat foto’s gemaakt en genoten van de sfeer!

Er zijn natuurlijk nog veel meer foto’s die mij vrolijk maken. Maar dit is toch wel een mooi overzicht. Ik ben benieuwd of jullie de 12 foto’s herkennen!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  december 31, 2018 / 8:21 am

  Heel leuk om het jaar nog eens te beleven door die foto’s, foto’s met een verhaal. Zeker ken ik ze nog!
  Een heel fijne oudejaarsdag en jaarwisseling, vooral dan alle goeds voor 2019! Liefs oma xx

 2. Tante Chris
  december 31, 2018 / 3:46 pm

  Leuk om die foto,s te zien en 1 jaar is eigenlijk niets meer Morgen begint 2019 en voor we er erg in hebben is het zo weer om. Fijne jaar wisseling jullie groetjes aan iedereen knuf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: