2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

2 dagen in foto’s

foto's

Het is weer eens tijd om wat foto’s met jullie te delen. Dinsdag 6 november en de woensdagochtend erna was ik bij mijn ouders en dat ging in foto’s dus zo..

Roermond in foto’s 

Favoriete momentje

Kijk helemaal in foto’s lukt mij niet. Daarvoor houd ik teveel van schrijven. Maar hoe je je dus zo’n dagen in Roermond kan voorstellen, met name de ochtend, laat ik je nu ook voor een gedeelte zien. Meestal ben ik rond half 9 in Roermond. Dinsdag 6 november dus ook. Hallootjes, jas uit, en dan wilt er meestal eentje graag even knuffelen en hallo zeggen. Dus dat doe je als tante zijnde. Mandy heeft een bufferweek, dus die werkt vanuit thuis, Jill moest naar school. Dus toen we haar hadden uitgezwaaid was het tijd voor een wandeling door het dorp. Mijn favoriete momentje van de dag! Even de natuur in en dat gaf onderstaande plaatjes.

foto's

Ik vind het prachtig dat er in Roermond een gebied is waar nog heel veel natuur is. Er lopen koeien en paarden los rond langs de maas. Een heel mooi gezicht. Olaf is heel groot fan van de paardjes, dus als ze in de buurt zijn en we kunnen erbij komen doen we dat. Mambo draait ze de rug toe, die is liever bezig met de koeien aan de overkant en doen alsof de paarden er niet zijn.

De middag

Olaf slaapt meestal als we terug komen, dat is mooi want dat geeft een warme chocomel momentje. En op dat moment kruip ik vaak even achter de laptop. Als hij het in heeft slaapt hij best lang, zoals dinsdag. Dus toen wij aan de tosti zaten ging hij aan het fruit. Papa kwam ook thuis en had gepland om met Olaf naar een dorp verderop te lopen. Dus dat gingen we doen, maar eerst speelde ik nog even met Olaf op de grond. Mandy pakte er de camera bij, wat onder andere 3 onderstaande foto’s gaf. Ik vond ze prachtig.

Uiteindelijk wandelden we dus met papa naar het dorp. De heenweg stelde niks voor. Ik haalde mijn medicijnen bij de apotheek en daarna deden we boodschappen bij de Plus. En vervolgens liepen we weer een kilometertje of 2 terug. (En let op: dit is de VERKORTE wandeling van papa) Ik voelde het in al mijn spieren. En zoals papa het leuk verwoorde: “Nu zijn wij een beetje moe, maar Olaf heeft dus nu volop energie.”. En daar had hij gelijk in haha. Tijd om te spelen!

Een meeting tussen mama en zoon. Lief he!

Zoals altijd kwam Jordy ze rond 5 uur halen en toen had papa het eten bijna klaar. Ik mocht weer gezellig blijven eten, want Kenneth had een overnachting. De eerste “echte”. Papa had bloemkool gemaakt, heerlijk! En na het eten kroop ik achter de laptop.

Het was rond half 10 toen papa met het idee kwam dat ik ook kon blijven slapen. Wel leuk, maar ik zag niet zitten dat hij op de bank zou slapen, zoals hij voorstelde. Hij ging met mama op jacht naar de stretcher op zolder. En die vonden ze dus haha. Ik had dus een sleepover bij Jill op de kamer! En zo had ik de mogelijkheid om nog wat artikelen op Pinterest te pinnen. Volgens mij was het 11 uur toen we gingen slapen. Heel gek, maar ook gezellig om te logeren bij ze.

De ochtend

7 november werd ik dus wakker in Roermond. De stretcher had niet verkeerd gelegen, maar ook niet ideaal haha. Het was wel leuk om weer dat vertrouwde geluid te horen. Papa en mama beneden aan de eettafel al pratend over geen idee. Ik hoorde ze mompelen, maar bij Jill op de kamer hoor je niet wat ze zeggen haha. Aangekleed en wel liep ik naar beneden om te ontbijten. Dat was gezellig zo aan de tafel. 

Niet veel later werden Mandy en Olaf weer gebracht, ze keken me alle 3 even heel vreemd aan, want wat moet ik zo vroeg in Roermond haha. Dus ik legde ze het maar even uit. Hoe dan ook, we zwaaiden Jordy uit en toen was het tijd voor ontbijt voor ze. Jill was ook wakker en beneden, dus zo zaten we met z’n allen gezellig aan tafel. Ik nam de laptop erbij om nog even een 500 artikelen te pinnen op Pinterest. Met een hoop moeite lukte dat. En in de tussentijd zwaaide we Jill weer uit voor school. Tussen 9 en 10 werd Olaf best wel moe en was het tijd om te gaan wandelen! Dus zo gezegd, zo gedaan en dat gaf nog onderstaande foto’s.

De paarden waren onrustig door een groep mensen die door hun veld liepen. En volgens mij waren Mandy en mama daar mee bezig tijdens deze foto, haha. Na de wandeling bleef ik toch nog wat langer dan gepland. Even helpen brainstormen, ook voor mezelf en toen toch nog even gezellig meegeluncht met een tosti. En daarna kwam toch echt een einde aan de gezelligheid in Roermond. 

En wat er voor de rest nog gebeurde vertel ik je allemaal in het dagboek van week 45. Dat houd je van me tegoed! Maar mocht dus iemand het idee hebben dat ik vooral achter de laptop zit, dat is niet het geval. Sterker nog, momenteel voel ik spieren waarvan ik niet wist dat ze er zaten! 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  november 8, 2018 / 8:18 am

  Leeuwen verveeld nooit hè, iedere dag anders.
  Het was gezellig
  Xxx

 2. oma
  november 8, 2018 / 8:23 am

  Een super mooi verhaal, Kelly. Nu geniet je volop en dat geeft inspiratie. Ook de foto’s zijn geweldig om nog eens te zien en de nieuwe laten ons Olaf zien in zijn doen. Schattig. Bovendien is dat lopen buiten heel gezond voor je, ook voor Vit. D. Een heel fijne dag, liefs oma xx

 3. Tante Chris
  november 8, 2018 / 10:10 am

  leuke foto,s mooi gebied daar dus je hebt weer volop genoten en buiten wandelen is heel gezond Groetjes aan iedereen doeiiii knuf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: