0   30
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

2 jaar Bij Zus! Hieperdepiep hoera!

2 jaar Bij Zus! Hieperdepiep hoera!

Het is 1 november en dat betekent dat Bij Zus vandaag 2 jaar is geworden. Hieperdepiep hoera! Al 2 jaar doe ik mijn best om Bij Zus tot iets moois op te bouwen. Hoe ging het het afgelopen jaar en wat zijn de plannen? Ik ga het met je delen.

2 jaar Bij Zus

Als de dag van gisteren kan ik mij herinneren hoe we op de naam Bij Zus zijn gekomen, hoe enthousiast ik er van werd en hoe ik in de frituur social media kanalen aan het maken was. Er komt een gevoel van trots omhoog, want ik ben heel trots op mijn Bij Zus! 3 januari 2018 schreef ik haar dan ook in als mijn bedrijf. En sindsdien ben ik aan het bikkelen om Bij Zus te maken zoals in mijn dromen.

2 jaar

Het is een soort gevecht geweest met periodes van héél veel plezier en héél veel frustratie. De weg van ondernemen is absoluut niet simpel. Het vergt doorzettingsvermogen, kracht en geloven in jezelf. Door stage kwam Bij Zus op een lager pitje, dat vond ik al heel lastig. Daarna kwam werk voor Bij Zus om vervolgens ontslag te nemen en full time aan de slag te gaan. Maar, sommige dingen kan je niet dwingen. Dus toen bleek dat er weer wat vastigheid nodig was ben ik die ook gaan zoeken. En zo combineer ik nu Bij Zus met een prima parttime baan! De ideale combinatie van vastigheid met hetgeen waar ik aan wil werken.

De bedoeling voor het 3e jaar

Ik was onder het werk aan het bedenken hoe ik meer vastigheid kan bieden in het uploaden. Zodat je weet, die dagen staat er zeker iets online. Maar die vastigheid kan dit creatieve brein niet geven. Ik kan het wel proberen. Zo is het me zo goed als gelukt om afgelopen maand om de dag te posten. Niet 100%, maar wel grotendeels. En dat wil ik doorzetten. Alleen is de vraag nu nog even hoe. Of ik ga kijken naar maandag, dinsdag, etc. Of kies ik voor om de dag. Of kies ik voor iedere oneven of even dag. Zelf lijkt het me wel leuk om voor dat laatste te gaan. Om de dag, maar dan net even anders, precies zoals Kelly is.

Smaken thee

De focus blijft hetzelfde. Ik wil schrijven over allerlei dingen, maar wel met die dosis gevoel in een kopje. Zoals ik ben! Er moet ruimte zijn voor hele diepgaande artikelen, zoals een te lang gezette earl grey. Ik wil graag dat er ruimte is voor een lekker kopje rooibos honing om bij op te warmen. De leuke gezellige dingen. Voor “simpele dingen”, zoals een citroen thee, altijd goed. Of gewoon voor een lekkere mok warme chocomel met slagroom in welke vorm dat dan ook mag zijn.

Mijn wensen

2 jaar

Ik hoop dat Bij Zus’ 3e jaar een heel mooi jaar gaat worden. Dat jullie, lieve lezers, gewoon gezellig bij mij kopjes thee of warme chocomel blijven drinken. Dat ik met social media andere mag amuseren en inspireren. En dat het aantal thee kopjes en mokken in de kast uiteindelijk te weinig gaat zijn en ik er bij moet gaan halen! We gaan het zien. Boven alles hoop ik vooral dat ik iedere dag geniet van ieder kopje thee dat ik drink en mag inschenken! Want dat is veel meer waard dan het aantal kopjes dat het zullen zijn.

Lieve jij, dankjewel dat je dit leest en ik hoop dat het kopje thee heeft gesmaakt. Dat er nog vele kopjes thee met een lekker koekje mogen volgen. Maar vandaag deel ik een virtuele brownie met je uit! Het is feest. Hieperdepiep hoera!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

 1. José
  november 1, 2019 / 9:19 pm

  Gefeliciteerd en heel veel succes in de volgende jaren. gr xxx

 2. oma
  november 2, 2019 / 8:44 am

  Bij Zus onderneemt verder, proficiat met de eerste twee jaren en heel veel succes verder.
  Fijn weekend, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: