2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

25 questions tag

25 questions

De 25 questions tag ! 25 vragen die over mij gaan waardoor je me een beetje beter leert kennen. En vragen die over vandaag gaan! Maar aangezien het behoorlijk wat vragen zijn kunnen we beter maar snel beginnen !

  1. Heb je huisdieren?
   Bij ons in huis hebben we 1 baardagaam, Sjonnie. Maar buiten hem, heb ik ook nog een beetje 3 Engelse Cocker Spaniels. Maar die wonen bij mijn ouders, samen met Kaya, de halsbandparkiet en hamster Siep.
  2. Noem 3 dingen die het dichtst bij je zijn
   Momenteel een dekentje, mijn telefoon en een lege kom. Daar zat net nog mijn ontbijtje van Griekse yoghurt, Brinta en wat honing in.
  3. Hoe is het weer nu?
   Ik heb geen idee. Ik weet wel dat het ongeveer 11 graden moet worden vandaag, dus ben benieuwd!
   blauwe gebakje
  4. Rij je? En zo ja heb je al eens een ongeluk gehad?
   Ja! Inmiddels 3 jaar. Tot nu toe gelukkig nog niet, en ik hoop ook niet dat ik dat ooit moet meemaken.
  5. Hoe laat was je vanochtend wakker?
   Om half 5 voor het eerst. Toen ging Kenneth zijn wekker. En daarna om 6 uur, waarna ik om kwart over 6 omhoog vloog door de 2e wekker.
  6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?
   Eergisteren. Ik mag niet te vaak douchen vanwege een eczeem plek op mijn been. Maar ik probeer toch wel om de dag eronder te staan.
  7. Wat is de laatste film die je hebt gezien?
   Uhm, dat was volgens mij de Nederlandse versie van Despicable Me. Een geweldige film, maar in het Nederlands wel wat vreemd!
  8. Wat staat er in je laatste smsje?
   Een standaard voicemail berichtje van Kenneth. Hij had me proberen te bereiken toen ik op de open avond was. Maar dat had ik niet in de gaten, omdat hij op stil stond.
  9. Wat is je ringtone?
   Ghost Town van Adam Lambert. Ik denk al dik een jaar. En steeds als die af gaat schrik ik mij een hoedje haha. Wordt wel tijd voor een nieuwe!
   Big Ben
  10. Ben je wel eens in een ander land geweest?
   Ja! Buiten België en Duitsland ben ik ook naar Engeland geweest! Het gaat nog een keer wat worden, haha 🙂 Dit jaar gaan we weer !
  11. Hou je van sushi?
   Ik ben gek op sushi ! Ik heb alleen geen flauw idee hoe het allemaal heet!
  12. Waar doe je boodschappen?
   Tegenwoordig meestal bij de Plus. Vroeger ging ik altijd naar de AH XL vlak bij mijn ouders. Maar ik ben er achter gekomen dat de Plus echt goedkoper is.
  13. Heb je ooit medicijnen geslikt om eerder in slaap te komen?
   Niet dat ik weet ! Ik kreeg altijd de opdracht een pretpark te gaan maken in mijn hoofd, of een kabouterdorp, en nu denk ik na over wat ik wil bloggen of over ons toekomstige huisje.
   familie
  14. Hoeveel broers en zussen heb je?
   Ik heb 2 jongere zusjes, Mandy en Jill. En een schoonbroer Jordy.
  15. Heb je een computer of laptop?
   Ik heb een laptop. Vroeger had ik altijd van die grote computerkasten, en dat werd steeds meer de laptop van papa en vervolgens nam ik die over. Het fijne aan zo’n laptop is dat je hem overal mee naar toe kan nemen en dat vind ik erg fijn!
  16. Hoe oud word je op je volgende verjaardag?
   Ik word alweer 23 dit jaar!
  17. Draag je een bril of lenzen?
   Ik heb een bril ! Niks mis mee, behalve als ze beslaan.
  18. Verf je je haar?
   Af en toe verf ik het een tint donkerder, maar niet regelmatig.
  19. Wat ben je van plan vandaag te doen?
   Ik moet naar school en daarna ga ik de keuken uitruimen. Vrijdag krijgen we het juiste aanrechtblad en wordt het eindelijk afgemaakt.
  20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
   Gisteren nog, ik baalde dat we nu nog geen hond of poes kunnen nemen. Maar het is gewoon veel slimmer zo.
  21. Wat is je favoriete pizzabeleg?
   Ham en Ananas! Oja, en champignons! Dat vind ik echt heel lekker!
  22. Eet je liever een hamburger of een cheeseburger?
   Liever een hamburger. Ik ben geen van kaas, gesmolten over een pizza of iets dergelijks is geen probleem. En een cheeseburger zal ik denk ik ook nog wel kunnen eten als het gesmolten is. Maar mijn voorkeur gaat toch echt naar een gewone hamburger.
  23. Heb je wel eens een nacht doorgehaald?
   Ja, zo’n 4 jaar geleden. Toen ben ik op pad geweest tot half 6, 6 uur. Kenneth en ik waren gewoon vrienden. En ik zat bij een vriend van hem op de verjaardag, zonder hem. We gingen toen het feestje was afgelopen naar de kroeg, ik reed, maar ik had wel pas net mijn rijbewijs. Daar was Kenneth niet zo blij mee, dus hij is me komen halen, haha! Waarna ik bij hem thuis nog even keek hoe hij met zijn beste vriend aan het gamen was. Die we vervolgens naar huis brachten en toen was het half 6 ofzo. Best wel gek, haha!
  24. Wat is de kleur van je ogen?
   Blauw! En daar ben ik best wel trots op hoor. Mijn ogen worden trouwens lichter als ik heel kwaad ben, beetje apart, maar ook wel cool.
  25. Kan je het verschil proeven tussen pepsi en coca-cola?
   Zeker weten! Als echte Coca-Cola fan proef ik gewoon wanneer het iets anders is als Coca-Cola. Ik lust cola van andere merken wel, maar coca-cola blijft toch favoriet.

Zo dat was weer een hele vragen lijst! Ik heb dit al een keer eerder gedaan, maar heb de meeste vragen opnieuw in kunnen vullen. De laatste keer was dik een jaar geleden. Er veranderd zoveel in de tussentijd ! Ongelooflijk! Kan jij het verschil proeven tussen pepsi en coca-cola?

 

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  februari 16, 2017 / 5:02 pm

  eerlijke antwoorden, zo kennen we je ook. Ik proef dat verschil tussen pepsi en cola absoluut niet. Ken ze beiden niet, haha! xx

  • Ballontraebay
   februari 16, 2017 / 9:29 pm

   Haha nee dat dacht ik al oma! xx

 2. juli 20, 2017 / 9:30 pm

  Echt leuk om iemand zo te leren kennen! haha, ik weet dat deze tag wat ouder is maar ik was op je site aan het rondspeuren! 😛

  • Ballontraebay
   juli 20, 2017 / 9:35 pm

   Leuk :p veel leesplezier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: