20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Week 27: autogarage, Jill’s diploma uitreiking en meer

autogarage

Het was weer een hele drukke week en gek genoeg heb ik er niet heel veel meer van onthouden. Het blauwe gebakje stond bij de autogarage, ik had mijn eerste werkdag, Jill’s diploma uitreiking en nog veel meer!

Gebracht op mijn eerste werkdag

Mijn eerste officiële werkdag was op 2 juli, afgelopen maandag dus. Papa bracht mij, want mijn auto had ik de zondag ervoor naar de garage gebracht. En mijn ouders vonden het niks als ik zo vroeg op moest om Kenneth te brengen. En ach eigenlijk vond ik het ook wel heel leuk dat ik werd gebracht op mijn eerste werkdag! Ik was bang dat ik het moeilijk zou hebben toen ik er aan kwam, maar dat viel gelukkig redelijk mee.

Het werd een lange dag van kwart 7 tot 6. Mijn computer werkte niet mee, want ik kon niet inloggen. Mijn wachtwoord was verlopen, lekker handig. Maar daarna kon ik wel gelukkig aan de gang. De dag verliep snel en redelijk soepel. Ik kreeg er werk bij en voor mijn gevoel begreep ik het allemaal wel. Alleen het wachten op een telefoontje van de garage was echt heel rot. Uiteindelijk werd ik pas rond 4 uur gebeld dat ze niks konden vinden. Dus ik legde ze het nogmaals uit en zij zouden verder op onderzoek uit gaan.

Ik belde mijn ouders op om te vragen of ze konden wachten tot de auto klaar was met mij ophalen. Een collega had zich ’s ochtends ziek gemeld en ik moest hoe dan ook een uurtje langer blijven. Maar uiteindelijk werden het er 2. Papa stond om 6 op de parkeerplaats. Hij bracht me naar de autogarage en daarna reed ik nog even achter hem aan naar huis. Ik at onverwachts gezellig een bordje mee. Lekker! En de auto? Daar hebben ze niks vreemds bij gevonden, helaas!

Niet lang na het eten ging ik weer naar huis. Ik keek samen met Kenneth voetbal en hoe simpel het ook was, het was heel gezellig. België won, hooray!

Jill’s diploma uitreiking

Dinsdag was Jill haar diploma uitreiking. Ik begon weer vroeg en had afgesproken geen overuren te maken die dag. Ik wilde gewoon op tijd in Roermond staan. Om 4 uur was ik klaar en reed ik naar Duitsland om te tanken. Hij gaf namelijk aan dat ik in de reserve zat. Ohjee! Ik was nog op tijd, gelukkig. Daarna haalde ik wat te eten bij de winkel en ging ik gauw naar huis. Voor mezelf maakte ik een kant en klare lasagne met spinazie. Best lekker!

Om half 6 ging ik gauw naar Roermond en kwam ik nog in een korte file. Gelukkig was ik op tijd en kon ik bij mijn ouders in de auto springen. Het was erg leuk om Jill’s diploma uitreiking mee te maken! Ze was zo nerveus en uiteindelijk viel het reuze mee. Ze zat tussen haar maatjes en dat was mooi om te zien. Papa, mama en ik hadden er de grootste lol om! Het begon om kwart over 7 en uiteindelijk waren we om 9 klaar. Een mooie tijd. Jill heeft het gedaan, ze is er geweest en ze heeft haar Anglia examen ook gehaald. Mooi!!

Ik bleef nog even wat drinken thuis en rond 10 uur ging ik toch maar eens richting huis. Kenneth moest namelijk naar de raam van de bestuurderskant kijken. Die ging niet meer dicht. Papa probeerde er wat aan en uiteindelijk kreeg hij hem gemaakt. Dat scheelde Kenneth weer wat tijd. En ik was er héél blij mee haha.

Een heel simpel maaltje

Woensdag was Kenneth laat klaar en maakte ik een maaltje voor mezelf. Ik had hamlappen uitgelegd die ik met wat kruiden smaakvoller maakte. En daarnaast had ik wat rijst en bloemkool gekookt. Met wat komkommer en chilisaus en het was eigenlijk best lekker. De rest van de avond scrollde ik op mijn laptop in de hoop inspiratie te krijgen en keek ik wat Youtube filmpjes. Rond 9 uur was Kenneth thuis en gingen we ook naar bed.

Broodje Döner op z’n Bij Zus

Donderdag was ik weer eens op tijd klaar! Ik had shoarmavlees uitgelegd en het leek me leuk om daar weer een soort receptje mee te maken. Kenneth had zin in Turks brood met shoarmavlees, dus ik ging naar de winkel om dat en nog wat extra dingen te halen. Eenmaal thuis kon ik aan de slag. Brood afbakken, vlees afbakken, groente snijden en daarna was het tijd om te smullen. Want het was erg geslaagd! Na het eten stond de afwas klaar en mijn laptop. Kenneth kwam weer tussen 8 en 9 terug, waarna hij at, we keken even wat tv en toen was het bedtijd.

Het telefoontje en Kenneth ophalen

Vrijdag had ik weer een lange dag. De werkdag verliep lekker, maar de hoeveelheid werk die er lag was genoeg voor nog 2 uurtjes extra werken. Ook werd ik gebeld door school! Ik was geslaagd, haha. En mijn diploma was ook officieel geregistreerd. Kenneth belde aan het einde van de dag me op om te vragen of ik hem later kon halen en naar Weert kon brengen. Geen probleem en een goede reden om weer eens te stoppen bij de Mc Donalds. Tegen 9 uur reed ik naar Venlo, want het duurde wel erg lang haha. Ik reed wat rond in de omgeving en daarna stopte ik op het Freshpark om hem te halen. Vervolgens reden we naar Weert met een pitstop bij de Mc Donalds. Lekker! Uiteindelijk waren we pas rond 11 uur weer thuis. What a night haha.

Weekend!

7 juli

Zaterdag was een druk dagje. We begonnen de dag met de fysiotherapie van Kenneth. Daarna reden we naar Bufkes voor een ontbijtje en liepen we nog even bij de Intertoys en de Appie naar binnen. Vervolgens gingen we naar mijn ouders en Jill toe. Papa was fietsen, mama moest werken en Jill zat binnen. Maar het was wel heel gezellig. Daarna liepen we naar José toe die we op gingen halen. We moesten sprinkhanen halen in Vlodrop en daarna gingen we naar de eerste verjaardag van ons nichtje Raychel. Ook erg leuk! Pas tegen 5 uur gingen we weer terug en zette we José af bij Ger. Die was weer terug van het werk. Niet veel later werd Kenneth niet lekker en gingen we gauw naar huis. Ik haalde wat boodschapjes voor de komende paar dagen en maaltijdsalades als avond eten. De rest van de avond zat ik weer achter mijn laptop te brainstormen en keek ik tv.

8 juli

Zondag was een hele rustige dag. Rond half 10 stond ik op en begon ik met de was op te hangen buiten. Super grappig vond ik dat! Daarna haalde ik het onkruid weg en maakte ik croissantjes klaar. Ik ontbeet lekker in het zonnetje in de tuin met mijn croissantjes en jus d’orange in mijn Blond mok. Even genieten. Daarna begon ik met opruimen, dat was ook nog een leuk klusje. Vervolgens kwam nog stofzuigen, even een kleine boodschap doen en daarna nog even achter mijn laptop. De dag was zo om ! En de was zo droog. Dat vond ik fijn.

Als avondeten maakte ik macaroni. Ondertussen keken we Z Nation. Een serie die ik 3 keer niks vind, maar waar toch steeds mijn zicht op valt. Heel irritant haha. Daarna deed ik de afwas en toen kwamen Ger en José. Even kijken hoe José Jaapie moet verzorgen. Ondertussen schreef ik mijn favorieten gerechten en dit dagboek. En daarna was het tijd voor nog een was af te maken, boterhammen te smeren en al wat inpakwerk te doen voor de vakantie.

En toen was week 27 alweer om. Volgende keer een kort dagboek, want ik heb wat anders voor deze in petto. Hoe was jouw week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  juli 9, 2018 / 7:47 am

  Het was een gezellige week, mooie dingen voor de boeg en goed weer. Tijd vliegt en nog even en het is vakantiexxx
  Keep up with mindfulness
  Evrything will be allright, ❤

 2. José
  juli 9, 2018 / 7:55 am

  Dat was nog eens een drukke week. Mijn start na de vakantie was raar. Ger heeft een andere rit, dus dat is aanpassen. Nog 1 week dan is alles weer gewoon. Gr xx

 3. oma
  juli 9, 2018 / 8:00 am

  wat ik me goed herinner was het een erg warme week. Ook als jullie naar Engeland zijn, blijft het warm. Geniet van de mooie dingen, die jullie meemaken! Een fijne dag Kelly! groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: