2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #212 – #213 tattoo conventie en rondrijden

tattoo conventie

Een extra lange 365 plates, dat is wat je vandaag kan vinden op Ballontraebay. Wat later dan gepland, maar dat komt door de bezigheden van vandaag, die je morgen leest. Ik neem je mee naar een tattoo conventie en we reden lekker rond in het zuiden. 

#212 naar de tattoo conventie

Het normale programma

Zaterdag begon de ochtend met de aanbieding boodschappen bij de Plus. Maar omdat de aanbiedingen toen beter waren als de zondag erna besloot ik het merendeel alvast te gaan halen. Terug thuis ontbeten we en belden mama mij, waarna we even bij kletsten. Ondertussen kwamen mijn schoonouders binnen, want die hadden hun caravan naar de stalling gebracht. En we zouden met mijn schoonvader naar de tattoo convention in Dortmund gaan. Dus hij kwam ons halen en mijn schoonmoeder Kenneth’s auto zodat zij ook mobiel was.

De tattoo conventie

de tattoo conventie, druk en donker!

En toen was het tijd om naar Dortmund te gaan. Eenmaal daar kwamen we erachter dat het niet alleen een tattoo conventie was, maar ook een Urban lifestyle conventie. Hierdoor zagen we ontzettend veel tattoeerders, maar was er ook een dj en verkochten ze veel schoenen als Nike, Adidas en alle andere sneakers waar veel mensen op lopen die die lifestyle volgen. Ik vond het oprecht ontzettend gaaf, zowel de Urban als de tattoeerders. Ik had aan een paar Nikes mijn hartje verloren, wit met rozen op de zijkant. Heel erg gaaf! Dus die gingen mee. Achteraf niet slim, want ze zijn toch te klein, dus ze staan te koop. Geweldig wat voor verschillende soorten mensen er rondlopen op zo’n tattoo conventie.

Familytime

Chinese food!

Rond 6 uur waren we terug in Roermond waar we chinees haalden en vervolgens naar mijn schoonouders gingen om te eten. Zoals gewoonlijk was dat weer erg lekker! Daarna bleven we daar nog even tv kijken, toen nog even bij mijn ouders de schoenen laten zien en vertellen hoe de dag was en daarna naar huis!

#213 rondrijden door het Zuiden

Rondje België

On the road again

Zondag besloten we rond 10 uur om rond te gaan rijden in het zuiden en een stukje België. Eerst even een pitstop bij Bufkes voor broodjes en daarna reden we door. We reden België in waar we door verschillende dorpen en heuvellandschappen reden. Prachtig om te zien! Daarna reden we door naar Luik, het centrum in waar we direct weer draaiden. Dat was niet helemaal voor ons weggelegd. En wat we onderweg tegen kwamen al helemaal niet haha. Ik voelde me er niet bepaald veilig.

Ondertussen was het alweer 1 uur geweest, dus maakten we een kleine pitstop bij de McDonalds voor een ijskoffie. Daarna reden we Maastricht in waar we bij de ENCI wilden gaan kijken, maar die poging mislukte. Vervolgens reden we terug het centrum van Maastricht in waar we eigenlijk onder het Vrijthof wilde parkeren, maar we zagen al dat er nog maar 1 plek vrij was, en toen we bij de ingang waren was hij vol. Net te laat haha. Met als gevolg dat we veel te ver moesten parkeren, dus we besloten het een andere keer te doen met de trein.

Op bezoek bij oma

We reden door naar de oma van Kenneth en daar ging ik met mijn neefje, de echte neef van Kenneth en zijn oom wandelen langs de bootjes en vervolgens een stukje door het dorp. Heel gezellig! En alvast een goede oefening voor wanneer ons nichtje (het zusje van hem) en ons andere neefje, het mannetje van Mandy en Jordy die grootte heeft. Ik kan me er wel mee amuseren, en soms mini hartverzakkingen als hij vlakbij een randje loopt. Vervolgens waren we weer terug en dronk ik daar nog wat, waarna het tijd was om weer naar huis te gaan.

Zondags avondje

tattoo convention

Grieks met Amerikaans en meer..

Thuis maakte ik weer zo’n Aviko maaltijd, alleen dan de Griekse variant, met daarbij nog gegrilde groente uit de oven, Amerikaanse coleslaw en een kipschnitzel. De rest van de avond deden we het lekker rustig aan, een echte zondagavond.

En dat was mijn weekendje! Een lang, maar fijn weekend en de tattoo conventie is voor herhaling vatbaar. Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

  1. oma
    juli 4, 2017 / 12:30 pm

    wij waren nat geworden met het fietsen en de rest ben ik al weer vergeten, dus er is niks bijzonders gebeurd. Fijne dag Kelly en succes met de verkoop van je schoenen! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: