20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 days #136 nog een keer zwemmen

zwemmen

Gisteren had ik eerst een piekdag en daarna ging ik thuis lekker rommelen. Iets na 1 kreeg ik een telefoontje van Mandy of ik nog een keer wilde gaan zwemmen. En daar zei ik geen nee tegen! Ga je mee?

Een fijne piekdag

We begonnen de dag met een goede wandeling, zodat Jewel weer wat energie kwijt kon. Daarna ruimde ik wat dingetjes op, schreef ik het dagboek en schreef ik een briefje voor de pakketjesbezorger. Ik hoopte namelijk dat hij het pakketje onder de carport wilde leggen. Daarna maakte ik mijn spullen klaar en wilde ik vertrekken naar het depot. Echter, ik vergat mijn bidon, dus ik kon terug naar binnen en dat gaf even chaos bij mijn lieve puppy. Ze begon flink te huilen toen ik vertrok en dat vond ik enorm lastig.

De afgelopen 2 dagen mocht ik in mijn handjes wat betreft werk. Tot nu toe was het een goede hoeveelheid, kloppende bij het dal of piekdag. Gisteren had ik een piekdag en was ik iets meer dan 2 uurtjes aan het werk. Daarna fietste ik weer naar huis en hoorde ik Jewel niet meer huilen, godzijdank. En het pakketje stond onder de carport. Super fijn!

Zwemmen met Mandy, Olaf en Jill

zwemmen

Ik lunchte met een overgebleven stukje stokbrood en daarna ging ik rommelen in huis. Mandy belde mij rond kwart over 1 op of ik mee wilde gaan zwemmen. En daar zij ik natuurlijk geen nee tegen! Rond een uurtje of 2 pikte Mandy, Olaf en Jill mij op en gingen we naar de Lommerbergen. Het was heel gezellig en Olaf begon gelijk te kletsen. Ik dacht er iets van zwemmen uit te halen en hij maakte de spetterbewegingen, zo schattig!

Het zwemmen was heel gezellig! Ik overwon weer wat angsten door in een bad van 1,35 te gaan staan. Met Olaf in mijn armen, want die wilde graag even naar mij. Heel leuk, maar ook heel spannend. Ik hupste wat door het bad, want echt zwemmen vond ik wat lastig. En Jill en Mandy, deden wat kunstjes, doe ik ze niet na. Oh en Jill had nog een onderonsje met een ander kleintje. En Olaf had dat ook maar dan met een ander kindje. Heel grappig om te zien. Rond half 5 gingen we weer omkleden en brachten ze me naar huis, een super gezellige middag!

Hard werken aan de voortuin

Rond 6 uur belde Kenneth mij op dat hij onderweg was naar huis. Ik wist alleen niet wat te doen met het eten en Kenneth kwam met het idee Mc Donalds te halen. Top idee! Dus toen zaten we rond half 7 aan de Mc Donalds. Ik moest nog gauw voor 7 uur brood halen, want ’s avonds zou ik puppycursus hebben, maar het werd afgebeld. Het was veel te warm voor de viervoetertjes en daar kon ik haar alleen maar gelijk in geven.

Ik ging naar de winkel haalde net wat meer dan brood en toen kletste ik nog even met Kenneth bij. Ik vroeg hem Jewel uit te laten en ik ging aan de slag in de voortuin. Een rot klus, maar uiteindelijk, 2 uur later was ik tevreden. Het is nog niet af, maar het ergste is weg. Daarna rustte ik nog even uit op de bank en toen was het boterhammen smeren en weer naar bed.

Het was al met al een hele leuke dag! Lekker gezwommen met mijn zusjes en neefje en de voortuin is weer wat beter op orde. Ik ben tevreden. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  juni 27, 2019 / 5:42 pm

  “erg heet”, maar dat hebben we ook weer gehad, vandaag was het beter en hebben we weer eens gefietst. Wat fijn dat zwemmen met die warmte met Mandy, Jill en Olaf, nu bof je toch dat je de mogelijkheid hebt. En Olaf vindt het ook al super. Je hebt flink gewerkt aan de voortuin, en nu verder met ?? Een fijne avond Kelly, groetjes van oma xxx

 2. Roos Smeets
  juni 27, 2019 / 10:04 pm

  Als jij zelf maar tevreden bent over wat jij op een dag allemaal gedaan hebt, dan is je dag goed geweest. Ga zo door .

 3. Toos Delsing - Kock
  juni 27, 2019 / 10:40 pm

  Hier was het vanmorgen lekker afgekoeld en ook in de kamer omdat afgelopen nacht alles open heeft gestaan en ik lekker in de kamer mijn werk kon doen. Vanmiddag werd het weer warmer en heb zo ook nog andere dingen gedaan. In ieder geval verveel ik me niet omdat de dagen altijd zo snel voorbij zijn. Groetjes en tot de volgende keer. Mooi om te lezen dat jullie ook lekker hebben genoten van het zwemmen maar ook van Olaf en er zo’n plezier van hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: