2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days #144 Naar Mandy’s diploma uitreiking

365 days #144 Naar Mandy’s diploma uitreiking

Gisteren was weer een bijzondere dag! Het einde van een belangrijk tijdperk en de start van een mooi nieuw tijdperk. Ik mocht mee naar Mandy’s diploma uitreiking of eigenlijk het sprookjesbos. Lees je mee?

Op tijd klaar zijn

Het was weer vroeg ochtend gisteren! 7 uur ging de wekker en door het gedoe met mijn neus stond ik ook toen langs het bed. Aankleden, klaar maken en hup aan de slag. Gelukkig zat ik weer in de goede flow en wist ik het dagboek voor het werk in te plannen. Mooi! Daarna was het tijd voor werk. Ik was een beetje huiverig voor eventuele maandelijkse magazines, want ik wilde op tijd klaar zijn. Maar gelukkig zat het er niet bij, dat komt dus een andere dag.

Nog even schrijven

Iets voor 1 was ik thuis. Ik lunchte met de restjes avondeten van de afgelopen dagen en daarna ging ik even een blokje om met Jewel. Voor mijn gevoel was het veel te warm voor haar, dus het werd ook echt maar een blokje. Na de wandeling dook ik weer achter de laptop voor “Ons avondeten” te schrijven. Rond 3 uur was het tijd om me om te kleden en kwam ik erachter dat ik weer in een oud blouseje pas. Zo leuk! Een van de voordelen aan het werk dat ik nu doe. Eenmaal aangekleed belde ik nog even met José en toen was het tijd om naar Roermond te gaan!

Mandy’s diploma uitreiking

Ik had afgesproken om rond 4 uur, kwart over 4, bij papa en mama te zijn. Om 5 uur moesten we namelijk op de school van Mandy staan. Mandy appte me nog of ik wist hoe laat het was, omdat zij het vergeten was door te geven, maar gelukkig stond ik al in Roermond en dat gaf dus deze foto als antwoord. We aten wat ravioli en daarna vertrokken we. Mandy, Jordy en Olaf kwamen zelf vanuit thuis en toen ze er waren konden we naar binnen. Het was ontzettend leuk in elkaar gezet! Een van de leraressen had een sprookjesboek om de niet vertelde verhalen van de leerlingen toch een beetje te vertellen. En zo werd ieder een voor een voorgesteld en naar voren geroepen. Mandy was mama spin. Een prachtige benaming en het verhaal nog mooier.

uitreiking

Na de uitreiking was er nog tijd om even na te borrelen. Olaf speelde op de bankjes die ze er neer hadden gezet voor de leerlingen. Zo schattig! We hebben genoten van een mooie uitreiking. Echt geweldig!

Een nachtje alleen

In de tussentijd had Kenneth het wat minder. Die stond stil met een kapotte vrachtwagen in Köln. Het gevolg ervan was dat hij niet thuis ging komen en ik rond half 8 weer naar huis toe moest voor Jewel. En die was heel blij mij te zien, zo schattig! We wandelden een eindje, ik belde nog even met Kenneth en daarna plofte ik op de bank met mijn laptop en Youtube op tv. Uiteindelijk ging ik pas rond half 12 naar bed, oeps!

Ik ben in ieder geval meer dan trots op Mandy! En heel blij dat ik er bij kon zijn, want ik had het niet willen missen. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 5, 2019 / 12:26 pm

    Prachtig Kelly, je hebt het mooi en gevoelig omschreven. Wij zijn ook trots op Mandy en Jill, maar ook op jou! Wat heb je er mooie foto’s bij gezet. Helemaal een feestdag! Wel vervelend voor Kenneth, het zal intussen wel opgelost zijn. Een fijne dag verder, groetjes van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: