2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days #32 regen, regen, goh een regenboog

365 days #32 regen, regen, goh een regenboog

Het was een dag vol regen gisteren, dat heb je zelf vast ook wel gemerkt. Het was een pittige dag met werk en veel meer. Maar uiteindelijk was ik tevreden en heb ik nog even gerelaxt met Nutella hot chocolate!

Work, work, work

De ochtend begon weer zoals alle anderen. Ik schoof achter mijn laptop en begon met schrijven. Eergisteren had ik echt zo’n productieve dag, ik kijk er echt met veel plezier op terug. Best gek eigenlijk. Maar goed, nadat ik dat op papier had gezet ging ik even verder aan Pinterest. Ook dat moet up to date blijven. Rond 11 uur moest ik op het depot zijn om mijn VOG af te geven. Ik besloot even de auto te nemen, want de kans dat mijn post er nog niet was, was eigenlijk best groot. En dat klopte, dus ik kon weer naar huis, afwassen en nog even verder achter de laptop. Met niet te vergeten een lunch en zicht op Jewel die op de bank haar ding aan het doen was.

Zoveel regen..

regen

Half 1 vertrok ik naar werk en eerlijk is eerlijk, het was me een partij bagger! We hadden er nog wat huis aan huis bij, dus ik moest met 3 zakken op pad. En dat wist ik pas toen ik er al 2 geladen had. Gelukkig was een collega zo vriendelijk en gaf me de tip een zak op de bagagedrager te doen. Dus zo gezegd, zo gedaan, ik ging op pad. Met een compleet regenkostuum en pet, ik bespaar je de foto. Wat overigens echt voor geen meter loopt. Maar goed, het moest gewoon, het regende te hard. Uiteindelijk werd het droog en ging gelijk de broek uit. Een verlichting, want dat liep zo veel beter! En er kwam een prachtige regenboog tevoorschijn. Gek genoeg, met de post die ik had heb ik er maar een half uur langer over gedaan. 2,5 uur, best een prestatie.

Terug thuis besloot ik gelijk Jewel mee te nemen een blokje om. Ze heeft steeds meer energie merk ik. Heel leuk en gezellig, maar ook iets waardoor we haar goed moeten afmatten met de korte tijd die we nog met haar kunnen wandelen. Na het wandelen ging ik verder met ideeën opdoen voor het volgende artikel. Het regende pijpenstelen en Kenneth was onderweg naar huis. Ik moest nog naar de winkel, maar was behoorlijk gaar en hij bood aan even door te rijden. Zo fijn! Eenmaal thuis gingen we samen aan de slag. We maakten Mexicaanse hamburgers van Lekker en Simpel (yes, again!) en die waren heel erg geslaagd.

Een relaxmomentje

Na het eten liet ik Jewel uit en deed ik de afwas. Vervolgens maakte ik een mok Nutella hot chocolate. Zo lekker! En met mijn laptopje op schoot was dit het ultieme relaxmoment. Ik deed ideeën op en maakte een concept voor het artikel vanmiddag en ik maakte nog wat leuke stories en een Instagram post. Een van mijn favorieten dingen om te doen. Voor ik het wist was het alweer half 10, tijd om boterhammen te smeren, Jewel naar buiten te laten en lekker te gaan slapen!

Het was me dus een dagje wel met al die regen. Ik ben blij als het dinsdag weer wat beter weer gaat worden. Voor de rest ben ik over gisteren ook wel weer tevreden. Had jij ook veel last van de regen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 16, 2019 / 12:04 pm

    Natuurlijk verveelt die regen heel erg en het blijft maar doorgaan. Elke morgen als je opstaat “regen, regen” . Wij hebben de afgelopen dagen meubelzaken bekeken. Deur van televisiekast doet het slecht en de kaaskast zijn we al langer moe. Als het volgende week beter weer wordt, dan wacht de tuin. Een heel fijn weekend samen en met Jewel vervelen jullie je niet! Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: