2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #48 poetsen en spontaan uit eten

Spontaan

Hooray! Het is weekend. Gisteren passeerde ik de 20.000 stappen, dan snap je ook wel al een beetje wat voor een dag het was. ‘S ochtends ging ik poetsen bij mijn neef, ‘s middags moest ik werken en ‘s avonds gingen we spontaan uit eten. Ik neem je graag mee door een volle zaterdag!

Poetsen bij mijn neef

Kenneth en ik waren beide al voor 7 uur wakker, logisch met het zonnetje op de slaapkamer. Ik werd rustig wakker, sloot mijn wekker om 7 uur en rond 10 over 7 stond ik op. Jewel gaf nog niet echt aan graag naar buiten te willen, dus ik besloot eerst het dagboek te schrijven. Maar helaas had ik wat problemen met de kabel van de laptop (er zit een klein breukje in),  dus rond 8 uur viel hij weer uit. Ik besloot Jewel uit te laten en daarna even te ontbijten. Het volgen ging goed en de blijf oefening ging ook redelijk. Ik was blij! Als ontbijt at ik gauw een boterham en daarna laadde ik mijn auto in met schoonmaak spullen om rond 10 voor 9 naar mijn neef te rijden. Jewel zwaaide me even uit.

Samen met mijn ouders, mijn oom en tante en nog een andere oom en tante van mijn neef gingen we aan de slag. Papa, mama en ik namen de bovenverdieping onderhanden. Mama ging met de natte doek aan de slag, papa met de badkamer en ik met de stofzuiger en dweil. Daarna was het koffiepauze met vlaai. Om vervolgens nog even boven door te gaan met een douche. Toen we klaar waren bleek er nog een raam gepoetst te mogen worden. Mama ging me laten zien hoe en eigenlijk is het niet zo lastig! Ik heb alleen niet de meest ideale wisser, dus daar ga ik eens achteraan. Jill en Kevin kwamen nog even kijken en toen was het alweer 12 uur. Tijd om naar huis te gaan en te gaan werken! Maar niet voor ik de boom in de straat had gefotografeerd van dichtbij, want de bloesem vond ik weer prachtig. 

Een actieve dag

Thuis aangekomen was het zo ontzettend stil. Ik werd er gewoon een beetje verdrietig van. Kenneth had namelijk Jewel mee op sleeptouw genomen en die heeft zich heerlijk vermaakt bij de neef van Kenneth. Maar voor mij was het even vreemd! Ik ruimde alle spullen op, deed de afwas, at heel gauw een simpele lunch en toen sprong ik de fiets op naar het depot. Kwart voor 1 was ik daar en alle spullen waren al binnen. Mooi! Het waren 4 tassen inclusief huis aan huis en ik kreeg het in 2 tassen gepropt. Super, want dat betekende dat ik niet terug hoefde te fietsen. Uiteindelijk was ik bijna 3 uur onderweg. Rond 4 uur was ik eindelijk thuis, helemaal gaar, want ik had hoofdpijn gehad vrijwel de hele rit. Onderweg had ik lopen denken dat ik eigenlijk wel zin had om uiteten te gaan, maar toen ik thuis kwam had Kenneth net zijn joggingbroek aangetrokken, dus om dat voor te stellen vond ik ook weer zoiets. Dan maar met Jewel uitlaten een ijsje halen. 

Spontaan uiteten bij de wok

Spontaan

Maar we kregen een appje op de groepsapp met Sjors en Sandra hoe laat we gingen wokken?. Klaarblijkelijk had Kenneth er gisteren met Sjors over zitten grappen. Dus het in principe spontane idee werd uitgevoerd! Ik ging me even omkleden, Kenneth liet Jewel even uit en en iets over 5 waren we bij het restaurant. Niet veel later kwamen Sjors, Sandra en Suze aan en was het tijd om te gaan wokken. Ik liep met een iets te volle buik weer naar buiten, maar het had gesmaakt en het was gezellig geweest!

Het was 10 voor 8 toen we weer thuis waren, dus ik was precies op tijd voor Kees&Co. Daar had ik me enorm op verheugd, want vroeger vond ik het al een geweldige serie. En het was weer geslaagd! Ik heb gelachen en het halfuurtje was jammer genoeg zo om. Daarna keek ik nog Verschrikkelijke ikke 3, ik zorgde ervoor dat het dagboek van vrijdag online kwam en vervolgens ging ik weer aan de slag in mijn structuurjunkie werkboek. Ik maakte mijn visionboard eindelijk klaar. En zo maken we steeds kleine stappen vooruit in het boek. En toen was het alweer na 12 uur! 

Inmiddels is het al voorbij 3 uur met de nieuwe tijd. Tijd om de dag af te sluiten en naar bed te gaan. Het was een gezellige dag en een hele actieve dag met een spontaan einde. Daar hou ik van! Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 31, 2019 / 8:42 am

    Wat zal Nick blij zijn, dat hij zoveel hulp gehad heeft. Jij hebt echt een volle werkdag gehad, maar met een happy end. Het was gisteren fijn weer om buiten te zijn en ’s middags hebben we gefietst en de tuin water gegeven, ook jullie lonicera in pot. Die heb ik verpoot en is klaar voor vertrek. Een fijne dag met een knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: