20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 &Zus #5 gezellig bezoek en kleuters

365 &Zus #5 gezellig bezoek en kleuters

De zaterdag is al bijna om en ik heb nog niet met jullie het dagboek van vrijdag 15 februari gedeeld. 
Oeps! Gaan we dus gauw doen. 
Michelle kwam gezellig op bezoek, Jewel zag voor het eerst kleuters en verder.. lees maar mee zou ik zeggen!

Ontmoeting met kleuters

bezoek

Jewel en ik begonnen de dag weer tussen 7 en 8. Even achterom naar buiten, ontbijten en ga zo maar door. Ik begon aan het schrijven van het Valentijns dagboek en daarna gingen we wandelen! Ik nam haar mee richting de basisschool en dit keer hadden de kleuters pauze. Jewel vond het heel spannend, maar een juf op het schoolplein kwam kijken aan het poortje en riep er wat peuters/kleuters bij. Goed voor de socialisatie zei ze en dat klopte als een bus! Jewel vond het enorm spannend, maar de kinderen op het plein die haar in de gaten hadden vonden het geweldig. De juffen op het plein vond Jewel niet erg, maar die kleine handjes en enthousiaste koppetjes, dat was even wennen.

Na de wandeling ging ik verder aan Bij Zus. Je merkt er niet veel van qua lezen, maar ik ben achter de schermen wel veel bezig met wat te doen en te schrijven. En Jewel lag total loss in haar bench. Op van alle avonturen. Als lunch at ik een kommetje salade met een pita broodje. Lekker! En daarna ging ik verder met rommelen achter de schermen. Rond 4 uur liet ik Jewel nog een rondje uit, maar dat vond ze toch wel heel spannend. Het volgen ging even goed, maar daarna was het ook weer klaar. Dus maakte we het rondje door gewoon te wandelen af.

Gezellig bezoek

Aan het einde van de middag kreeg ik een appje van Michelle met de vraag of ik al wist wat ik van de Mc Donalds wilde. We hadden namelijk afgesproken om samen te eten en even gezellig bij te kletsen. Dus een half uur, 3 kwartier later stond ze op de stoep met de Mc Donalds haha. We kletsten bij, Jewel liet zich van haar meest nette kant zien en het was gewoon een gezellige avond!

En dat was de vrijdag alweer! Een leuke dag die zo voorbij was. 
Voor Jewel weer spannend genoeg en voor mij gewoon gezellig. 
Hoe was jouw vrijdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: