2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #6 naar het tuincentrum met Jewel

365 days &Zus #6 naar het tuincentrum met Jewel

Gisteren, zaterdag, 16 februari, gingen we voor het eerst met Jewel naar het tuincentrum. 
Een hele leuke onderneming die ik maar graag in woorden vastleg.
Met natuurlijk de nodige schattige foto’s. Ga je mee?

Je zou bijna zeggen dat het Bij Jewel is geworden in plaats van Bij Zus. Maar dat valt nog wel mee hoor. Het zijn alleen allemaal mijlpalen die je graag wil beschrijven en onthouden. Eigenlijk net als bij kinderen. En stiekem hoop ik dat jullie het ook gewoon leuk vinden om die avonturen te lezen. Vanaf volgende week wil ik ook weer andere artikelen erbij gaan plaatsen. Mijn dagelijks leven bestaat vooral veel uit Jewel, maar er is natuurlijk nog veel meer.

“Grote” afval sorteerbakken

Goed, laten we beginnen aan mijn dagboek! Jewel liet me heerlijk uitslapen tot 8 uur. Ik voelde me even een enorme bofkont. Zo fijn! Nadat ik Jewel had buiten gelaten maakte ik me gauw klaar voor de dag en gingen we ons blokje om. Volgen vond ze even leuk, maar het was alweer gauw voorbij. Na de wandeling probeerde ik nog wat foto’s te maken buiten, maar die poging liep niet helemaal zoals gepland. Eenmaal terug binnen was het brokjes geven en bedenken wat ik voor ontbijt wilde. Papa belde me en daarna kreeg ik mama aan de telefoon, dus dat was even gezellig bijkletsen. De deurbel ging en daar kwamen onze geweldig “grote” afvalsorteerbakken. Het klinkt wat sarcastisch, omdat we ze iets groter hadden verwacht, maar we zijn er wel blij mee.

Naar het tuincentrum

Rond 12 uur wist ik wel wat ik wilde en wandelden Kenneth, Jewel en ik naar de Plus. Een goede oefening voor Jewel! Eenmaal terug brunchte ik met poffertjes. Dat was lang geleden. Super lekker met wat poedersuiker en stroop. Oh en een lepeltje Nutella. En een glas sinaasappelsap ernaast. Smullen. Na de brunch pakten we Jewel weer op en gingen we naar Bij Stox in Roermond. Een tuincentrum wat voorheen de Intratuin was. Jewel ging in de winkelwagen en we gingen op jacht naar voer, een lange hondenlijn en wat medicijnen. Maar we slaagden alleen voor het voer. En Jewel zat zo leuk in de wagen, echt geweldig! Haar blik zegt duizend dingen, maar wat ze dacht, geen idee.

tuincentrum

Nadat we bij Bij Stox waren geweest gingen we naar Daniëls. Een tuincentrum vlakbij de grens. Daar hadden ze stokstaartjes buiten. Dus we besloten te gaan kijken met Jewel opnieuw in de winkelwagen. Ze keek er wel naar, maar deed er verder niks mee. Geen blaf of miep. Jewel vond de winkelwagen niet meer zo leuk, maar door alle aandacht op de dierenafdeling leek ze het wel weer te waarderen dus ging ze weer zitten. We kochten er nog leuke paaseieren voor in de perenvaas. Beter te vroeg dan te laat, toch?!.

Gado gado wraps

Eenmaal weer thuis viel Jewel als een blok in slaap en belandde ik weer even op de bank. Ik ging op jacht naar het avondeten en besloot uiteindelijk 1,5 uur later gado gado wraps te gaan maken. Dus hup de fiets op en weer naar de Plus. Daar haalde ik nog wat kleine dingen en toen naar huis om te koken. De wraps waren echt super lekker. Een aanrader als je het mij vraagt. Na het eten schreef ik het dagboek over bezoek en kleuters. En een hele tijd later begon ik aan de afwas, keek ik Hollands got talent terug en daarna begon ik aan dit dagboek.

Het was een hele leuke dag! 
Zo schattig om met Jewel in de winkelwagen rond te lopen. 
In het tuincentrum kun je tenminste met haar rond lopen.
En het was fijn om weer eens wat samen met Kenneth te kunnen doen.
Hoe was jouw zaterdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 17, 2019 / 8:42 am

    De avonturen van Jewel, maar ook leuk om te lezen hoe jullie nu genieten van ” het thuis zijn” en er samen op uit gaan met Jewel! Een goeie opvoeding is ook belangrijk! Een fijne dag samen en groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: