2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #60 heel veel lopen

lopen

Over de 20000 stappen gaf mij telefoon gisteravond aan. Of het helemaal klopt, geen idee, ik hou me er ook niet mee bezig. Maar ik voelde het wel in mijn benen! Veel lopen met Jewel en gezellig naar Roermond.

Een sprintje door mijn werkdag

Waar we woensdagavond gestopt waren met oefenen en leren gingen Jewel en ik donderdagochtend weer verder. En dat ging eigenlijk best wel goed! Ik was in ieder geval tevreden. Daarna was het tijd voor ons ontbijtje om vervolgens aan de slag te gaan met het dagboek. Rond 10 uur stond deze online en besloot ik ook gelijk deze en het apple cobbler recept op Pinterest te zetten. Ik had gevraagd of mijn collega’s mij een berichtje wilde sturen wanneer mijn route erbij zat. En kwart voor 11 kreeg ik bericht dat alles er was, dus sprong ik op mijn fiets en ging gauw naar het depot. Het was gelukkig niet zo veel en daardoor was ik met 2 uurtjes goed doorwerken wel klaar.

Gezellig naar Roermond

Vroeg klaar zijn was ook de bedoeling! Ik had met Jill afgesproken even naar de stad te gaan. Maar eerst was het tijd voor lunch en Jewel een groot blokje uit laten. Samen met iemand uit de straat liep ik op naar het park en daar liep ik verder en ging zij terug. Ik maakte een groot blokje en terug thuis kreeg ze haar bakje voer. Daarna kon ze nog even spelen en toen mocht ze weer even gaan slapen.

Ik ging naar Roermond! Jill en ik snuffelden waar we moesten zijn en we liepen nog een rondje stad. Altijd leuk! Daarna reden we weer naar huis en knuffelde ik nog even met Olaf! Zo gezellig! Kwart voor 6 reed ik weer naar huis. Kenneth was er al een hele tijd, dus dat was fijn voor Jewel. En mijn kenteken sticker was ook binnen, dus daar was ik heel blij mee! Let niet op de inductieplaat, daarna heb ik hem gepoetst haha.

Nog een groot blokje lopen met Jewel

Voor het avondeten haalde ik bij de Chinees een loempia en nasi. Lekker makkelijk. En ondertussen keken we Z-Nation. Daarna kreeg Jewel eten, want ze leek enorme honger te hebben. Maar niks was minder waar, mevrouw wilde heel graag gaan lopen. Ze had alleen wel haar bak voer op, dus moesten we een uurtje wachten. Kenneth plakte ondertussen mijn sticker op mijn kenteken, super tof! En toen konden we eindelijk, na een hoop geklets van mevrouw, gaan lopen. Kenneth en ik gingen samen, want Kenneth wilde even checken of de vrachtwagen dicht was. Gezellig!

lopen

Terug thuis keken we kort samen naar Chantal komt werken. En daarna keek ik alleen verder! Ik was zelf ook moe, maar besloot toch nog even de afwas te doen, een was af te halen en ook de boterhammen te smeren. Uiteindelijk lag ik om half 12 in bed, veel te laat, maar goed kan gebeuren!

Al met al was het een prima dag. Ik vind wandelen gelukkig helemaal niet erg, dus als ik een dagje wat meer moet vind ik dat niet erg. Hoewel de benen mij wel soms even in de steek laten haha. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    april 12, 2019 / 12:02 pm

    Nu ben je gezond bezig, Kelly. Dagelijks kilometers lopen in de buitenlucht, het kan je alleen maar goed doen. Geen wonder dat je na zo’n lange dag je benen voelt, je bent geen 19 meer!! Haha. En de dag is je heel goed bevallen. Vandaag weer zo’n fijne dag, groetjes oma xxx

  2. Tante Chris
    april 12, 2019 / 12:21 pm

    Weer leuk om te lezen wat je zo allemaal doet en ja lopen kunnen je benen s,avonds wat moe zijn Maar je bent in de buitenlucht en dat is goed voor je gezondheid. Jewel groeit erg hard wordt een prachtige grote hond nu ik wens jullie een heel fijn weekend knuf en kus voor jullie beiden knuffel voor Jewel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: