2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #100 In een productieve flow

productieve flow

Momenteel zit ik in een fijne productieve flow. Afgelopen zondag maakte ik een contentplanner en daar draai ik momenteel heel goed op. Zo fijn! Mijn dagboek is dan vandaag ook “klein”, maar wel met een uiteindelijk tevreden Kelly.

100 dagen, 100 bladzijdes, 100 keer wat ik heb meegemaakt, 100 keer mijn gevoel, 100 keer liefde voor het vak, 100 keer liefde voor jou als bezoeker, 100 keer hoera en op naar de 200 bladzijdes in mijn dagboek.

Op jacht naar een telefoonhoesje

telefoon

De ochtend begon redelijk op tijd, kwart op 7 stond ik naast mijn bed. Ik had enorme buikpijn voor de dag, want er stonden 2 wijken op de planning en daardoor zou Jewel ook langer alleen zijn en ik minder tijd over hebben voor andere dingen. Maar mindset is bijna alles, dus ik gooide hem om en besloot mijn tijd nuttig te gaan gebruiken. Jewel en ik deden onze ochtendwandeling, we trainden onder de carport en daarna was het tijd voor ontbijt. Ik had eergisteren met mezelf afgesproken dat ik daar een half uurtje voor mocht nemen, dus dat deed ik nu weer. Daarna dook ik achter de laptop, eigenlijk om te bloggen, maar uiteindelijk ging ik eerst op jacht naar een telefoonhoesje. Anders durf ik mijn nieuwe telefoon niet mee te nemen. 2 uur verder hakte ik de knoop door, een functionele, niet te dure, doorzichtige met een screencover. Die met een leuk printje komen nog wel!

En daarna ging ik lekker aan de slag voor Bij Zus. Eerst het dagboek en daarna nog een ander artikel. Best een prestatie! Rond kwart voor 12 was het tijd voor lunch, want ik moest weer ’s middags bezorgen. En in eerste instantie baalde ik ervan, maar ook dat wist ik om te buigen. “Gewoon lekker rustig aan doen en we zien wel” was mijn motto.

2 wijken en een hond

Na de lunch was het tijd om een blokje te lopen met Jewel. Tegenwoordig lopen we wat minder, want de rondjes die ik deed waren eigenlijk nog wat groot voor haar. Het is wennen voor ons beide, want voorheen liepen we toch veel meer, maar ik denk wel dat het beter is voor haar en ik kom wel aan mijn stappen.

Half 1 zat ik op mijn fietsje onderweg naar het depot. Het duurde even voor het busje met onze spullen er was, maar goed ik moest mijn gevoel van “Owjee en Jewel dan” toch loslaten. Ik ging aan de slag en ondertussen sloeg de paniek weer toe. Het is een gevoel dat me bekruipt en een heel sterk vluchtgedrag veroorzaakt. “Gaan, gaan, gaan, door, door, door, ik moet naar huis!”. Uiteindelijk wist ik het te doorbreken. Mezelf aanspreken met “Rustig aan, jagen heeft geen zin, Jewel ligt te slapen en dit is zo bezorgd!” hielpen mij uit het vluchtgedrag. Aan het einde van de middag ben ik hoe dan ook weer thuis, dat is gewoon een feit.

Uiteindelijk viel de hoeveelheid bij beide wijken eigenlijk wel mee. Er waren genoeg pakketjes en overige post, maar voor de rest was het allemaal zo gebeurd. Gelukkig. Bij beide wijken hoefde ik maar een beetje tijd te plussen. Onderweg naar huis belde Kenneth dat ook hij onderweg was naar huis. Het was rustig! Prima! Terug thuis rook ik slaap en zag ik een lege bak brokken, kortom, Jewel had zich weer gered. Niks aan de hand.

Weer lekker in de productieve flow

productieve flow

Even bijkletsen met Kenneth, uitrusten en daarna opruimen, afwassen en koken. Ik hield het makkelijk met een restje van eergisteren, krieltjes uit de oven en wat spinazie. Na het eten liet ik Jewel uit en daarna haalde ik nog wat boodschappen als brood en groente voor de komende dagen. Toen ik alle boodschappen had opgeruimd besloot ik weer in mijn productie flow te kruipen en lekker te gaan schrijven. Muziekje op en knallen! Dat hielp, heerlijk die productieve flow. Ik wist deze week op 2 artikelen en wat foto’s na af te maken, die maak ik vandaag. En daarna was het boterhammen smeren en weer naar bed.

Het was fijn om weer in die productieve flow te zitten van de afgelopen dagen. Dat voelt zo goed, dan merk ik ook weer wat mijn jasje is. En mijn mindset is een kwestie van continue omzetten. Het valt allemaal wel mee, ik moet mezelf gewoon niet gek maken. Hoe was jouw dag? Heb jij grip op je mindset?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 22, 2019 / 8:35 am

    Mindset en mindfull, wat stelt het voor? Je doet je best om positief te denken om zo problemen op te lossen. Het zit niet in een doosje, je bent het zelf. Iedereen heeft wel eens wat moeilijkheden, waardoor het positief denken in de knel komt, als je er maar niet in blijft hangen en je weet “het komt goed”, het is tijdelijk. Misschien heb je teveel zorgen over Jewel, en het gaat zo goed. Vandaag vrolijk naar je werk en een fijne dag. Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: