2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #101 bezig met fotografie en de puppycursus

fotografie

Het is weer tijd voor een nieuw dagboek! Gisteren was ik veel bezig met fotografie voor het artikel van vanmiddag, had ik een uurtje werk, werd ik ’s middags even niet goed en hadden we ’s avonds weer puppycursus. En dit maal in het gras! Lees je mee?

Lekker bezig met fotografie

fotografie

De dag begon weer op tijd en opnieuw wist ik rond 9 uur achter de laptop te zitten. Het dagboek stond al online, dus ik kon aan de slag met de fotografie klus. Ik wilde met mijn nieuwe telefoon namelijk foto’s gaan maken voor het artikel wat vanmiddag om 4 uur online komt. Ik zocht inspiratie op Pinterest en ging daar mee aan de slag. Hierboven zie je een van de voorbeelden van wat ik heb gemaakt. Stiekem was ik er heel trots op!

fotografie

Iets voor half 11 zat ik op mijn fiets naar het depot. Gelukkig had ik maar een wijk en was het een dal dag, dus ook weinig werk. Onderweg naar het depot kwam ik het busje al tegen, dus ik hoefde alleen maar in te laden en te gaan. Heel fijn! Met een uurtje was ik klaar. Ik fietste naar de supermarkt voor een bosje bloemen, maar ik had maar 5 euro op zak, dus het werden uiteindelijk een ijskoffie en aardbeitjes om te fotograferen. Ook geen straf! Vooral de ijskoffie van Starbucks was leuk, die zijn zo fotografie proof! Eenmaal thuis ging ik aan de slag met fotograferen en daarna bewerken.

Even niet helemaal lekker

Tussendoor lunchte ik met een beschuitje aardbeien, een boterhammetje hagelslag en een met Optimel spread. Starbucks erbij en ik had een feest lunch. Daarna wandelde ik met Jewel naar het park om foto’s te maken en voor haar om lekker te snuffelen. Terug thuis wilde ik aan de slag met een volgend artikel, maar ik wist niet zo goed hoe of wat. Kan gebeuren, ik besloot het om te draaien en te accepteren dat ik het even niet zo goed wist. Ik ging aan de slag met stofzuigen. Op zich stelt dat niks voor, maar ik kreeg het heel warm, koud zweet, trillerig en een beetje duizelig. Iets wat me ook al een paar keer is gebeurd onder het werk. Dit maal dacht ik aan te weinig lunch, dus maakte ik me gauw een boterham en kwam ik even bij op een stoel. (Als het nog eens gebeurd maak ik een afspraak bij de dokter.)

Puppycursus les 9

Vervolgens was het tijd voor het avondeten! Ik maakte goedgevulde wraps uit de oven. Een gerecht dat hier altijd geslaagd is! Tussendoor deed ik nog snel een afwas en na het eten maakte ik nog een toetje. Roomyoghurt met aardbeitjes. Tegen 7 uur was het tijd om weer te gaan! Op naar de hondenschool. Dit keer in de schapen wei achter het trainingstrein. Heel leuk! Van volgen kwam niet veel, maar voor de rest ging het eigenlijk best wel goed. Terug thuis rustte Jewel en ik nog even uit en tegen 11 uur was het bedtijd.

fotografie

Al met al was het een prima dagje! De puppycursus ging gelukkig een stuk beter en de ochtend bezig zijn met fotografie was heerlijk. Hoe was jouw woensdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 23, 2019 / 5:33 pm

    fijn, dat de puppy-cursus beter ging. Volg je een cursus “fotografie?” Die foto van Jewel, bovenaan en bij de puppycursus, is ook erg mooi. Succes ermee. Een fijne dag verder, liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: