2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #102 ook ik ging stemmen

stemmen

Het was gisteren weer een lange dag! De ochtend was zo voorbij en ’s middags mocht ik weer aan de bak. Met een verbrande neus kwam ik weer thuis. En ’s avonds ging ik uiteraard ook even stemmen.

Een chaotische ochtend

stemmen

De dag begon wat later aangezien Jewel en ik allebei moe waren van de training. Even ontbijten en daarna raakte ik afgeleid door Jewel haar haar. Ze verhaart momenteel behoorlijk en ik kan mij enorm amuseren met wat plukken aan haar haar. Alleen de blik (zie hierboven) vertelt genoeg over haar gevoel hierbij. Ik was bijna vergeten dat ik nog een dagboek moest schrijven, dus daar ging ik snel mee aan de slag. En daarna maakte ik foto’s voor het artikel van vanmiddag. Vervolgens nog lunchen, een pakketje maken om mee te nemen en Jewel uitlaten. Al met al was het voor mij een klein beetje georganiseerde chaos.

Weer een middag aan de bak

Half 1 fietste ik weer richting het depot. Ik had weer 2 wijken op de planning, dus ik wist wat me te doen stond. Het weer was prachtig, als ik mag klagen een tikkeltje te prachtig, maar alles beter dan regen. De loop zelf was weer pittig. Er zat een soort van huis aan huis bij met als gevolg dat je gewoon veel meer post hebt. Een 5 uur later was ik eindelijk weer thuis. Kenneth was wel weer op tijd thuis, dus Jewel hoefde niet zo lang in de bench. Ook had hij voor ons salade gehaald bij de winkel, heel handig.

Stemmen voor het Europees parlement

stemmen

Terug thuis tankte ik even bij en vervolgens was het tijd om het eten op te warmen. Dat werden dus wraps van eergisteren met die lekkere makkelijke salade waar ik het vaker over heb. Na het eten stond er nog een kleine afwas en toen was het tijd om te gaan stemmen. Kenneth, Jewel en ik gingen naar samen naar het stembureau. Dan had onze viervoeter haar laatste wandeling ook weer gehad! Terug thuis dook ik achter de computer en daar heb ik gezeten tot half 11. Boterhammen smeren en gauw naar bed. Op de badkamer kwam ik er nog achter dat ik mijn neus en armen had verbrand, die zag ik niet helemaal aankomen haha. Note to self: zonnebrand halen!

En zo was de donderdag ook weer snel voorbij! De pittigste dag van de week als je het mij vraagt. Hoe was jouw donderdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 24, 2019 / 12:08 pm

    dan doet de donderdag zijn naam eer aan. De week schiet al hard op. Mooi, dat jullie zijn gaan stemmen, laat je stem horen! Vandaag weer heel mooi weer, geniet er maar van op zo’n korte werkdag.
    Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: