2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #106 kleding shoppen met mijn schoonmams

kleding

Wat een fijn weekend heb ik weer achter de rug. Gisteren ging ik weer samen met José winkelen. Maar dit keer niet voor een nieuwe telefoon, nee dit keer ging ik voor kleding. En verder was het een ochtendje werken, genoot ik even van quality time met Olaf en bracht ik mijn auto weg.

Een ochtend schrijven

We begonnen de dag weer met het trainen van Jewel. Dat had ik afgelopen weekend een beetje laten varen. Door tijdsdruk en nouja, gewoon even niet. Het was geen probleem, want ze deed gewoon weer netjes wat ik vroeg. Hoewel het volgen momenteel ietsje minder gaat. Terug thuis was het tijd voor ontbijt en daarna dook ik achter de laptop voor het grote dagboek van de 3 dagen die nog miste. Het was even goed graven, maar uiteindelijk wist ik wel weer wat ik zo ongeveer had gedaan. Na het dagboek was het weekmenu aan de beurt en toen vond ik het alweer tijd om te gaan lopen met Jewel.

Gezellig met José kleding shoppen

Ik ging op tijd wandelen met Jewel, want ik wilde rond kwart over 1 thuis weg. Op mijn planning stond namelijk om even wat kleding te gaan shoppen. Echter had ik een bepaald tijdsbestek want ik wilde voor 5 uur de auto bij de garage hebben staan. Mijn eerste pitstop was mijn ouders, want daar wilde ik een pasje halen. Ik vertelde dat ik alleen even kleding ging shoppen en toen bracht mama me op het idee om José te appen. Een slim plan! Dus zo gezegd, zo gedaan en ze wilde mee. Gezellig!

Onze eerste stop  was de H&M, daar slaagde ik al gelijk voor een leuk jurkje, 2 t-shirts en ondergoed. Mooi! Vervolgens liepen we door naar de C&A, daar slaagde ik voor 2 spijkerbroeken, heel fijn en José nam er een t-shirtje mee. Toen door naar de Takko en daar vond ik nog een leuke top, 2 kortere broeken en een heuptasje. Ik was blij, de broeken waren geregeld en qua t-shirts/topjes zit ik nu ook wel weer even goed. Maar mijn favoriet is toch wel het jurkje. Die zal ik binnenkort nog wel een keer voorbij laten komen.

Na de Takko wandelde we nog even naar de Van Haren voor pantoffels voor Ger en op de terugweg stopte we nog even bij soort merkloze winkel. Maar daar waren we ook weer binnen no-time weg. Niks voor mij! En toen gingen we weer richting huis, zo kon José gaan koken en had ik nog tijd om met Olaf te knuffelen!

kleding

Quality time met de kleine Olaf

kleding

En van die tijd heb ik goed gebruik gemaakt! Samen tekenen, knuffelen en dansen. Vervolgens brachten papa en ik de auto naar de garage. Die krijgt namelijk een grote beurt, APK en een hoop andere dingen. En terug thuis bij papa en mama had ik weer afleiding van mijn kleine vriend. We hebben lekker buiten gespeeld met de stoel. Echt zo gezellig! Vervolgens gingen we chillen op de bank, kreeg ik een telefoontje dat Kenneth op weg was naar huis en niet veel later kwam Mandy aanrijden. Daar heb ik nog even mee bij gekletst en voor ik het wist was het bijna half 6. Half 6 had ik afgesproken bij Ger en José, want Ger zou mijn naar huis brengen. Die moest toch naar het werk en kwam met een kleine omweg langs ons dorp af. Heel fijn!

Avondje alleen op de bank

Als avondeten maakte ik weer wat restjes bij elkaar, het was niet veel, maar daarna nam ik nog een ijsje toe. Na het eten ging Kenneth naar boven, want die had weer veel pijn aan zijn rug. Jewel lag buiten te chillen, nadat ze de boel op stelten had gezet, dus had ik een avondje alleen op de bank. Normaal gesproken is het dan slim om lekker productief aan de slag te gaan, maar dat lukte niet. Dus het resulteerde in een avondje op de bank met Youtube filmpjes. Rond 10 uur besloot ik toch even de mini afwas te doen en toen kwam Kenneth nog even naar beneden om zijn tas klaar te maken. Ik hing in de tussentijd de was op en toen was het tijd om Jewel naar bed te doen en zelf ook te gaan slapen.

Al met al was het een hele fijne dag. Ik ben goed geslaagd voor de kleding en het was weer gezellig. Ook heb ik meer dan genoten van Olaf. Zo’n heerlijk mannetje! Hoe was jouw maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Roos Smeets
    mei 28, 2019 / 10:57 am

    Altijd leuk om te lezen. Een drukke, maar wel gezellige invulling van de dag, top.

  2. oma
    mei 28, 2019 / 11:56 am

    Een goed verlopen vrije dag, Kelly! Half Leeuwen en half Roermond. En je hebt Olaf weer blij gemaakt, zo houd je leuk contact. Ook leuke foto’s en wij zien Olaf tussendoor. Nu heb je regen tijdens je route, dat is minder, toch maar even regenkleding aan, ik vind dat ingepakte ook niet prettig. Fijne dag verder en groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: