2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #108-#112 alle hoogtepunten van afgelopen week

hoogtepunten

Het weekend is weer om en het is tijd voor een nieuw dagboek! Maar om jullie nu een dagboek te geven van 5 dagen is wel wat veel. Dus ik heb besloten alle hoogtepunten eruit te halen. Van de verkoop van mijn Opel, tot een bioscoopbezoekje, een middag op de camping en een dagje thuis.

Alle hoogtepunten op een rij

29 mei 2019

Woensdag, 29 mei, was een pittige werkdag voor mij. Ik hielp anders met haar route en zij hielp mij vervolgens met de mijne terwijl ik haar de route terug aanleerde. Het ging goed en uiteindelijk splitste we de boel op en was het zo klaar. ’s Middags was Kenneth op tijd thuis en kon hij met mij de auto gaan halen bij de garage. Ik kreeg een offerte mee van een A4’tje lang. Ik heb gehuild in de auto en daarna gehoopt dat ze in de supermarkt dachten dat ik flinke last had van hooikoorts. Terug thuis zette ik mijn auto te koop op Facebook, kookte ik een simpel maaltje en heb ik ’s avonds alleen nog de puppycursus gevolgd. Die overigens wel goed ging. Jewel daagde me weer even uit, maar ik was wel tevreden.

30 mei 2019

Donderdag, 30 mei, was het Hemelvaartsdag! ’s Ochtends kwam er al iemand langs voor de auto en die heeft hem ook gekocht. Over 10 dagen wordt hij opgehaald en dan gaat hij op export. Ondertussen appte Jill mij of wij zin hadden om mee te gaan naar Foodstock in Sittard. Een evenement met allemaal foodtrucks. Kenneth bleef liever een dagje thuis, maar ik wilde wel mee. Dus niet veel later zat ik in de auto naar Roermond om vervolgens in te stappen bij Kevin en Jill.

hoogtepunten

Foodstock Sittard was erg leuk! De opkomst van de foodtrucks viel een beetje tegen, dat kwam ook doordat er veel afzeggingen waren. De muziek was hilarisch en het eten erg lekker. Aankomend weekend is het Foodstock event in Weert, mijn weekend zit al behoorlijk vol, maar mocht je niks te doen hebben dan raad ik je het zeker aan. Al is het gewoon om de sfeer te proeven. EN, je kunt er pinnen, geen muntjes of iets dergelijks, mega handig!

hoogtepunten

De nachokraam verkocht maar kleine bakjes nachos, dus bedachten Jill en Kevin dat we die bijvoorbeeld ook in de bioscoop konden eten. En zo ontstond het plan om naar Detective Pikachu te gaan. De film is een echte aanrader, erg leuk! Nu weet ik zeker dat ik Kenneth er mee naar toe wil nemen. Na de bioscoop aten we nog wat in de brasserie ernaast en vervolgens reden we nog even langs het monument van de Baandert. Een plek waar een zuil staat met de voetafdruk van opa Jo in beton. Een beetje ons plekje om naar toe te gaan.

Uiteindelijk waren we rond 9 uur weer in Roermond. Veel later dan ik eigenlijk op mijn planning had. Maar het was gezellig en we hebben gelachen. En terug thuis werd ik vrolijk begroet door mijn grote en kleine grote puppy, die had ik wel gemist!

31 mei 2019

Vrijdag, 31 mei, moest ik natuurlijk weer werken. Gelukkig waren het mijn 2 bekende routes! Echter was van een wijk de post nog niet daar, dus liep het allemaal even anders en was ik wat later klaar. ’s Middags kreeg ik weer veel last van mijn hooikoorts en kon ik er even niet mee uit de voeten. Zo vervelend! Maar ik heb naar aanleiding van mijn blogpost van gisteren een goede tip gehad, dus daar ga ik nog achteraan.

hoogtepunten

Kenneth was weer op tijd thuis, dus aten we samen voor ik naar Roermond vertrok. ’s Avonds had ik namelijk een uitje met het supportersgroepje van Fortuna Sittard. We gingen met z’n alle bowlen en het was een hele gezellige avond! Dat mijn bal per ongeluk richting mijn groepje ging en ik de bal niet veel later tegen het apparaat van de baan gooide laat ik maar even achterwegen. Verder hebben we enorm gelachen om papa die steeds de bal in de goot wist te rollen. En heb ik nog gesmuld van 2 American pancakes met slagroom en stroop. Jum! Half 12 reed ik weer via Roermond naar huis.

01 juni 2019

Zaterdag, 01 juni, had ik maar één route en daar bofte ik enorm mee vond ik. Het was namelijk al goed warm toen ik ging bezorgen. De post zelf viel mee, maar er zat weer reclame bij, dus was ik toch nog een goede 2,5 uur onderweg. Terug thuis sprong ik gauw onder de douche en maakte ik me klaar voor een middagje/avond camping.

hoogtepunten

Tante Zus, Diana, ome Ton, tante Ans kwamen bij Ger en José op de camping op bezoek. En dat vinden Kenneth en ik natuurlijk heel erg leuk. Dus Jewel ging mee en zo hebben we de hele middag ons geamuseerd met het touw van Jewel. Dan weer onder de tafel, dan weer om een stoel, om de paal van de luifel, ze wist ons goed te vermaken. En verder was het gewoon erg gezellig! Samen met ome Ton en tante Ans aten we nog frietjes en toen plofte Jewel pas echt neer en viel ze in slaap. Tegen half 11 reden we volgens mij pas weer naar huis, Kenneth ging met migraine naar bed en ik volgde niet veel later (zonder migraine).

02 juni 2019

De nacht was eigenlijk best wel kort, ik lag namelijk bij enige regelmaat mijn neus te snuiten. Wat een ellende! Jewel en ik stonden dan ook al vroeg op straat voor een blokje om. En dat werd het letterlijk, want het was eigenlijk al te warm voor haar. Daarna relaxte we op de bank en keek ik wat Youtube filmpjes. Rond 11 uur ging ik nog even naar de supermarkt voor de weekboodschappen en de rest van de dag heb ik amper tot niets meer gedaan. Ik maakte nog een macaronisalade, milkshakes, probeerde een blog te schrijven, maar dat lukte uiteindelijk ’s avonds pas echt. En ik liep nog een blokje met Jewel, rond half 7, maar ook toen was het nog goed warm.

hoogtepunten

En dat was de rest van afgelopen week. Alle hoogtepunten of dingen die ik echt wil bewaren staan weer opgeschreven. Ben jij al eens naar een foodtruck evenement geweest?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  juni 3, 2019 / 11:31 am

  Een gezellig vol weekend met mooie ideeën
  Goede tips meis

 2. oma
  juni 3, 2019 / 12:05 pm

  dit was leuk om te lezen, Kelly! Je krijgt de dagen gevuld om, maar dat is veel beter dan dat jij je vervelen zou. Gisteren was het ook te warm om buiten wat te ondernemen, gelukkig heeft het goed gegaan met het onweer. Hoe was Jewel daaronder? Een fijne dag verder, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: