2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #11 werken, afschakelen en late honger

365 days &Zus #11 werken, afschakelen en late honger

Opleidingsdag 2 zit erop, donderdag 21 februari mogen we weer afstrepen. 
Het was een prima dag waarbij ik ook weer lekker aan de slag ging voor Bij Zus. 
En ‘s avonds kregen we toch nog honger, hoe hebben we dat opgelost?

Mijn 2e werkdag

Ik vraag me af hoe laat de dag begon, volgens mij was het half 8. We begonnen de dag weer met ons ochtendritueel, die deel ik vanmiddag uitgebreid. Rond half 12 was het weer tijd voor de lunch, wat gewoon boterhammen waren. Daarna speelde ik nog even met Jewel buiten en toen was het weer tijd om te gaan werken.

De 2e opleidingsdag was gelijk eentje met vervelend weer. Het regende pijpenstelen. Iets wat er natuurlijk ook bij hoort. Dus dat was wel even een vuurdoop. Maar goed, de route ging verder gelukkig goed. Qua tijd was ik niet sneller als de vorige keer, maar goed, dat is geen probleem. Zolang het maar goed gebeurd! Rond 4 uur was ik weer thuis en Jewel was gelukkig stil. Het leek erop dat ze had geslapen, dus dat hoop ik.

Rustig afschakelen

Nadat ik wat had gedronken gingen we een blokje om, want dat moest nodig gebeuren. Jewel moest even haar energie kwijt. En daarna ging ik verder met het inspiratie artikel voor de bullet journal. Super leuk! Echt even afschakelen na het werk. Ondertussen had Jewel een rommel mand gevonden om op te gaan liggen, dat werd haar nieuwe plek om te liggen, aangezien ze as we speak (vrijdagochtend) er opnieuw in ligt. Heel schattig. Rond 20 over 5 haalden we Kenneth op bij de vrachtwagen en daarna ging ik koken. Jewel was duidelijk blij dat we samen thuis waren, ze ging heel gerust in haar bench liggen met haar knuffel.

Toch nog honger

honger

Na het koken was het alweer tijd voor de afwas. Die was gelukkig maar klein! En daarna ging ik verder met bloggen en Family Guy kijken. Waarschijnlijk hadden we te vroeg gegeten of te weinig, want Kenneth en ik hadden allebei enorme honger. Dus bakte Kenneth nog een paar frikadellen, iets wat we normaal nooit doen. Het deed me uiteindelijk denken aan de keren dat Mandy, papa en ik naar opa Jo liepen en vervolgens weer naar huis. Dan haalden we wel eens een frikadelletje voor onderweg. Tegen 10 uur lieten we Jewel nog een keer uit en toen tikte ik de 10km lopen aan. Mijn telefoon houd dat vanuit zichzelf bij. Of het klopt weet ik natuurlijk niet zeker, maar humor vind ik het wel. Na de wandeling keken we nog even tv en toen was het bedtijd!

En dat was hem weer! Een goed gevulde dag. 
Het verbaast me een beetje hoeveel tijd ik besteed aan mijn blog nu. 
Het invoeren van de 365 days heeft zeker zin gehad! 
Hoe was jouw donderdag? Heb je al bijna weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 22, 2019 / 11:59 am

    Nu weet je ook waarom je ’s avonds honger had, die tien km hebben je energie gekost en daarbij de buitenlucht en in de regen, maar wel heel gezond. Het is vrijdagmiddag en het weekend staat voor de deur. Gistermiddag hebben we het buiten weer wat ingericht. Onder de overkapping, tuinhuisje en een deel van het domeintje onder handen genomen. Moet je morgen ook werken, maar we zien jullie wel, dan hebben jullie veel te vertellen. Succes vanmiddag, het is niet helemaal droog. Liefs van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: