2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #113 klusjes om af te vinken

klusjes

De maandag is voor mij meestal een drukke dag. Allerlei dingen aan het huishouden en als het even kan ook een hoop aan Bij Zus. Gisteren was bijna niet anders, ik vinkte een goede lijst aan klusjes af in huis.

De hoogtepunten van afgelopen week

De dag begon natuurlijk met Jewel. Wakker worden, even lopen en trainen. Daarna ging ik aan de slag met het schrijven van het artikel over de hoogtepunten van afgelopen week. Een hele klus, want je moet natuurlijk nog terug gaan graven wat er allemaal gebeurd is. Uiteindelijk kwam die rond 11 uur online en kon ik toen door met het volgende.. Het maken van een takenlijstje, niet geheel onbelangrijk!

Allemaal klusjes om af te vinken

klusjes

Uiteindelijk werd de lijst relatief kort, maar de inhoud groter. Eerst beneden stofzuigen, vervolgens de afwas en daarna even lopen met Jewel. Terug thuis was het tijd voor lunch, even tanken en weer door. Ik ging aan de slag met de slaapkamer en de badkamer. Wasmanden leeg ruimen en opvouwen, beddengoed afhalen, stoffen, stofzuigen en vervolgens door naar de badkamer. Ook stofzuigen en vervolgens met een natte doek en een afwasborstel bij gebrek aan schuurspons alles afboenen. Oh en tussendoor draaide ik nog een witte was en een kleren was.

klusjes

Voor ik het wist was het 3 uur! In de tussentijd was ik ook nog druk met de voordeur in de gaten houden, want ik wachtte op een pakketje! Die kwam uiteindelijk iets na 4 uur. En in de tussentijd amuseerde ik mij met Youtube. Het pakketje kwam van Manfield en het waren mijn nieuwe schoenen! Schoenen uit de collectie van Annic x Manfield. Super super gaaf! Binnenkort zie je ze in een apart artikel. Het was in ieder geval de week wachten helemaal waard.

Een makkelijke maaltijd

Kenneth was rond half 6 weer thuis! Tijd om het eten klaar te maken. Macaronisalade van zondag met een stokbroodje en sla. Een makkelijke maaltijd! Als toetje maakte ik nog Nutella banaan milkshakes en daarna was het alweer tijd om Jewel uit te laten. Terug thuis hing ik de kleding was op en startte ik de 3e was van de dag. Tussendoor borstelde Kenneth en ik samen Jewel, want alleen gaat dat bijna niet. Vervolgens nog een keer de afwas en toen vond ik het goed geweest. Ik dook achter mijn laptop op de bank, keek met een scheef oog tv en schreef nog het weekmenu van afgelopen week. En zo was voor ik het wist de dag weer om!

En zo zijn alle klusjes weer afgevinkt! Ik weet het, dit kan ook beter verdeeld worden over de week, maar soms kom je er gewoon niet aan toe. Hoe was jouw maandag? Ook zo productief?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juni 4, 2019 / 11:51 am

    Het was weer warm, ’s morgens boven gedaan, ’s middags gefietst en in de tuin gewerkt en het was weer erg warm. Rond 15.30 uur is de koek op, daarna douchen en rustig verder. Maar wat jij allemaal gedaan hebt is ook te veel. Inderdaad prioriteiten stellen! Een heel fijne middag Kelly! Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: