2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #114-#115 Met Jewel naar het bos

bos

Zo, we hebben een dagboek van 2 dagen. Gisteren kwam ik er niet aan toe, dus dubbel de fun vandaag! Een kort dagje werken en een middag thuis, maar ook een middag auto kijken en met Jewel naar het bos. Ik neem je mee!

4 juni 2019

Vooral lekker thuis

Dinsdag was een daldag, dus ik had een korte werkdag. Een uitdaging als je voor het eerst alleen het werk moet doen. Maar goed, het lukte en zo was ik weer lekker op tijd thuis. Mijn bedoeling was er een fijne productieve werkdag van te maken, maar dat liep toch niet helemaal zoals ik had gepland. Ik belandde op de bank, heb wel gerommeld op Pinterest, maar dat was het. Jewel lag ondertussen op de andere bank te chillen. Toevallig kreeg ik het voor elkaar om toen ze gaapte een foto te maken, dus dat gaf best wel een grappig geheel.

Onweer in de lucht

Aan het einde van de middag maakte ik een AGV’tje klaar, deed ik nog wat klusjes en ik haalde nog wat kleine boodschappen bij de winkel. Even bellen met mama, iets wat overigens ook niet heel veel meer gebeurt. En daarna plofte ik op de bank met de laptop. Op een gegeven moment zag ik de donkere wolk aan komen rollen en vervolgens ook de flitsen, dus ik jaagde Jewel naar binnen en toen kwam Kenneth naar beneden gestormd voor de tuinmeubels. Jewel had het liefst buiten rond gerend, maar ik was echt wel blij dat ze binnen was tijdens de korte pittige bui. En zo was de dag ook weer snel voorbij.

5 juni 2019

Een piekdag op mijn nieuwe wijk

Gisteren, woensdag, had ik dus een piekdag in mijn nieuwe wijk. Toen ik begon dacht ik help, bij de wijk zelf denk ik nog steeds help, maar uiteindelijk viel het al met al wel mee. Ondertussen regelde ik nog een afspraak bij een autogarage voor ’s middags. Ik had namelijk een mooie Opel Astra gezien in het blauw.

Kijken voor een Opel

bos

Rond 1 uur was ik thuis, ik maakte mijn lunch en daarna sleepte Jewel mij weer mee naar buiten. Terug thuis was het tijd voor brokjes en maakte ik alvast het avondeten klaar. En zo zat ik rond kwart over 2 in de auto om naar Roermond te gaan. Papa, Jill, Olaf en ik gingen naar Kessel om te kijken naar de Opel. Maar eenmaal daar was ik toch niet helemaal blij en zo besloot ik dat ik het liever niet wilde doen. Maar ik was blij dat we waren geweest kijken en dat is weer een stapje vooruit. Na het kijken gingen we nog even langs Clevers waar we wat dronken. En daarna reden we weer naar huis. Ik genoot nog even van Olaf en vervolgens reed ik achter Mandy en Olaf aan naar huis.

Met de puppycursus naar het bos

bos

Kenneth was gelukkig al een tijdje thuis, dus die had al gehaktballetjes in zoetzure saus opgewarmd. De nasi die ik ’s middags had gemaakt warmde we op en zo waren we snel aan het eten. Maar goed ook, want ik moest gauw een lange broek aan en met Jewel weer de auto in springen. We haalden José op in Roermond en daarna reden we door naar Herkenbosch.

bos

Het was namelijk tijd voor de boswandeling van de puppycursus. En dat was leuk! Jewel’s eerste keer in het bos dat ze zelf mocht lopen. Het was een gezellige wandeling en voor mij op bekend terrein door de oliebollenwandelingen. Na de wandeling sloten we af met drinken en een wafel. En op de terugweg naar Roermond haalde we nog even medicijnen voor Kenneth, dat was ik namelijk vergeten. Bij José dronk ik ook nog even een glaasje fris en kon Jewel bijtanken om vervolgens weer naar huis te rijden. Jewel at haar bak brokken nog leeg en niet veel later vond ik het bedtijd!

Het waren 2 hele verschillende dagen! Maar ze waren prima en ik ben blij dat het nu weer wat afkoelt buiten. De slapeloze nacht door de hoeveelheid pollen in het bos laat ik maar gewoon achterwegen! Hoe was jouw woensdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  juni 6, 2019 / 12:03 pm

  Lekker bezig geweest meis
  De juiste wagen voor jouw kom je nog tegen dat komt goed.
  Xxxxx

 2. oma
  juni 6, 2019 / 12:06 pm

  Nu heb ik je weer 2 dagen gevolgd, er komt altijd veel voorbij. soms minder leuk, maar vaak ook heel leuke momenten. Olaf is weer mee op pad geweest, hij heeft ook geen saai leventje, komt overal. Reuver was behoorlijk getroffen door die windhoos. Overdag hadden we het toch mooi getroffen met het leggen van de graszoden. En Jewel heeft toch een tong!! Een fijne dag Kelly, liefs van oma! xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: