2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #116-#120 Kiko laat ons schrikken

schrikken

Het is weer tijd voor een nieuw dagboek! Een overzicht van meerdere dagen. Lekker kort samengevat. Oma’s 95e verjaardag, een tof project, Mandy’s 23e verjaardag en Kiko die ons liet schrikken.

6 juni 2019 Een chaotische dag

schrikken

Donderdag was een dag met chaos. Er was wat fout gegaan met sorteren en daardoor stond ik op straat te stunten om de boel bezorgd te krijgen. Daarnaast hielp ik nog een collega uit met mijn oude wijk en ik had er zelf nog een nieuwe wijk bij. Nee, donderdag was totaal niet mijn dag.. De rest van de middag heb ik me bezig gehouden met Jewel, chocolade cupcakes bakken en voor de rest helemaal niets.

7 juni 2019 Oma’s 95e verjaardag

Vrijdag was ten opzichte van donderdag gelukkig wel een goede dag! Ik had mijn oude wijk en een helft van mijn nieuwe wijk. Vervolgens haalde ik wat boodschappen en kwam ik opa nog even tegen. Ik zag zijn fiets al staan en toen zag ik hem bij de kassa. Altijd leuk! ’s Middags lag ik weer overhoop met mijn neus en aan het einde ging ik aan de slag met gado gado maken. ’s Avonds hadden we oma Fien’s 95e verjaardag! Zo mooi dat we die mee konden maken. Het was er gezellig.

8 juni 2019 Begonnen aan een tof project

Zaterdagochtend moest ik werken en hoewel er niet zo gek veel tijd voor stond was ik toch 2 uur bezig. ’s Middags keek ik mee televisie en relaxte ik op de bank met de laptop. Aan het einde van de middag haalde ik weer de weekboodschappen en daarna was het alweer tijd om te koken. Ik maakte makkelijke goulash, alleen werd dat meer een soepje. Oeps! Ergens ging iets fout.

’s Avonds ging ik aan de slag met een heel erg tof project dat te maken heeft met Chocotijd. Ondertussen realiseerde ik me dat onze dame alweer 6 maanden was. De deugniet hoor, maar ze is mijn allerbeste maatje.

schrikken

9 juni 2019 Opa de fietsenmaker

Zondagochtend begon ik na ons ochtendritueel met wat Youtube filmpjes kijken. Rond een uurtje of 10 wandelde ik naar opa en oma om daar even bij te kletsen. Dat was gezellig. ’s Middags wilde we eigenlijk even naar de camping gaan, maar uiteindelijk kwam het er niet van. Opa had met me afgesproken naar mijn fietsstandaard te kijken, die was namelijk los. Dus rond 3 uur zat ik weer bij opa en oma. Maar nu met de fiets! Opa maakte mijn standaard en samen met oma stonden ze te poetsen aan mijn fiets. Ik heb gelachen! Na mijn bezoekje aan oma fietste ik nog even naar de bioscoop voor Mandy’s cadeautje en toen weer richting huis.

schrikken

De rest van de dag heb ik zitten knutselen aan mijn project. Heerlijk! Als avondeten maakte ik pasta, lekker makkelijk. En ook ’s avonds ben ik alleen maar bezig geweest met mijn project.

10 juni 2019 Mandy’s verjaardag

Maandag was Mandy’s verjaardag ! 23 jaar alweer, ongelooflijk! Nu hebben we ongeveer een half jaar, maar een jaartje leeftijdsverschil. Ik besloot Jewel met wat slingers op de foto te zetten als verjaardagskaart voor op Facebook. Een leuk klusje wat met koekjes meestal wel slaagt. Ik bakte broodjes af voor het ontbijt en daarna dook ik weer achter de laptop.

Schrikken van Kiko

Rond een uurtje of 11 reed ik nog gauw naar de supermarkt voor een paar kleine boodschappen, maar voor ik vertrok liet Kiko ons nog goed schrikken. Hij lag als het ware dood in zijn kooi. Ijskoud en hij bewoog niet meer. Ik wist niet wat ik moest, dus ik vroeg raad en ondertussen reed ik naar de winkel. Terug thuis maakte ik het cadeautje klaar voor Mandy en zag ik plots beweging in de kooi. Kiko leefde nog! Had ik hem bijna levend begraven, moet er niet aan denken. Echt wat een hamster.. Zelfs op zijn oude dag weet hij je nog te laten schrikken.

Ik laadde de auto in met tuinstoelen en toen was het op naar Mandy en Jordy. Kenneth liet ik thuis, die was namelijk totaal niet fit. Het was een gezellige middag! Ze hadden lekkere donuts als vlaai en ik heb weer genoten van Olaf. Wat een geweldig mannetje is het. Rond kwart over 5 ging ook ik naar huis. Stoelen weer uitladen en vervolgens nasi maken en de rest van de huishoudelijke taken vervullen. Afwas, was en daarna weer door achter de laptop. Uiteindelijk lag ik weer veel te laat in bed. Maar goed, we hebben weer vooruitgang geboekt.

Al met al waren het prima dagen! Ze waren goed gevuld, de verjaardagen waren gezellig, het project waar ik mee ben begonnen is super leuk en zal ook Bij Zus ten goede gaan komen. Ik heb er zin in en ik wens je een fijne korte werkweek!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juni 11, 2019 / 12:25 pm

    was weer leuk om te lezen, maar je hebt ook veelal leuke dagen gehad. Wij vinden Olaf ook zo’n heerlijk manneke, hij verandert nu wel steeds, het gaat rap. Leuke foto’s en ik ben benieuwd naar het choco-project! Een fijne dag Kelly en weer tot ziens. Knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: