2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #12 naar de stad met Olaf en Jewel

365 days &Zus #12 naar de stad met Olaf en Jewel

Gisteren was toch eigenlijk wel een feestje! Ik werd weer ingewerkt, nu op een daldag. Dat is toch weer wat anders en een stuk korter. Dus daarna had ik nog tijd genoeg en konden Jewel en ik met Mandy en Olaf mee naar de stad! Hoe zou dat zijn gegaan?

Korte werkdag

’s Ochtends was weer een werkochtend voor Bij Zus. Schrijven, schrijven, schrijven en ons ochtendritueel volgen. Om 11 uur moest ik op het depot zijn voor een nieuwe werkdag. We hadden niet zoveel, dus met een dik uurtje waren we alweer klaar! Zo fijn. Mandy had me in de tussentijd gevraagd of ik zin had om even mee te gaan naar de stad met Jewel. En daar zeggen we niet zo snel nee tegen haha. Dus ik lunchte, rommelde nog even aan en rond half 2 reed ik naar Roermond.

Weer buurten met Jewel

Mama moest bijna werken dus Jewel en ik gingen achterom naar binnen. We hadden haar even op de tafel gezet om eens te kijken hoe ze dat zou vinden. En eigenlijk ging dat heel goed! Ze vond het wel prima. Ze maakte ook nog even kennis met het klantje van mama, een mooie cocker, dat vond Jewel wel gezellig. Daarna gingen we gauw naar binnen waar papa en Olaf waren. Olaf’s reactie was gelijk wauw wauw, oftewel hondje. Zo schattig. En daarna wilde hij knuffelen, dus Jewel ging naar Jill en ik pakte Olaf haha. Eindelijk weer knuffelen met mijn kleine vriend, gelukkig was hij me nog niet vergeten!

Met Jewel en Olaf naar de stad

We knuffelden even en daarna begonnen Jewel en Olaf een beetje te kuiten. Het zag heel leuk uit, weliswaar opletten geblazen, maar ik denk dat ze het wel goed met elkaar gaan vinden. Mandy kwam thuis en daarna wilden we eigenlijk gaan. Maar ik moest ook nog een kaartje bestellen voor Ajax – Fortuna Sittard. Dus Mandy gaf Olaf zijn yoghurtje, Jewel liep los rond terwijl Mambo buiten was en knuffelde met Jill en ik ging met papa aan de slag voor onze buskaart. Rond 3 uur hadden we alles geregeld en konden we gaan. Maar toen kwamen we nog Ger en José tegen en als Jewel het in de gaten heeft wilt ze er natuurlijk naar toe. Dus er wordt nog even geknuffeld en daarna vertrokken we naar de binnenstad van Roermond.

stad

Volgens mij vond Jewel het wel leuk! Ik droeg haar tot de Etos en daar zette ik haar op de grond. Vervolgens moesten we nog naar de Hema. Mandy wilde Jewel dragen en ik liep achter de wandelwagen aan. Zo leuk om te doen! Ik mis die dingen echt haha. En bij de Hema bleef ik weer buiten en werd Jewel aangehaald door mensen. Ze vind het allemaal prima! Daarna liet ik haar wandelen tot de Plantage en vervolgens tilde ik haar naar de auto. Eenmaal terug bij papa en mama was ze total loss. Ze oefende nog even met Kevin haar trucjes en daarna zwaaiden we Mandy en Olaf uit. Papa en Jewel leken even het volgen te gaan oefenen, maar Jewel vond het commando zit meer dan genoeg. Ik oefende nog even het oefenen, wat wel lukte, maar daarna was ze gewoon te moe. Dus zij ging plat, terwijl ik ook even bijtankte. En rond 20 voor 6 reden we weer naar huis!

Hele rustige avond

Kenneth was laat, dus ik haalde nog even gauw broodjes bij de Plus en daarna maakte ik een soepje warm. De rest van de avond hebben we het lekker rustig aan gedaan. Jewel sliep, ik deed de afwas en begon met bloggen. Kwart voor 9 kwam Kenneth thuis en toen was de boel weer compleet. De avond was in ieder geval zo voorbij!

Het was een hele leuke dag met maar even werken en daarna nog met Mandy en Olaf naar de stad kunnen. En eindelijk heb ik Olaf weer kunnen knuffelen. Hoe was jou vrijdag, heb jij al weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  februari 23, 2019 / 6:11 pm

  Olaf jouw vergeten? Nee meis dat gaat echt niet gebeuren. Daar hoef je niet bang voor te zijn hoor. Hij kent zijn familie door en door. Zo klein als hij is, hij weet hrt allemaal precies.
  Het was gezellig. Nu lekker weekend en hopelijk een mooie wedstrijd xxx ❤

 2. oma
  februari 24, 2019 / 9:56 am

  weer leuk om te lezen en Jewel te volgen in zijn ontwikkeling. Het gaat super. En je krijgt nu weer meer gelegenheid om eruit te gaan. Een fijne dag, mooi weer, geniet ervan. Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: