2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #121-#124 laatste kilometers en het weekmenu

kilometers

Hey, hoi, ik ben er nog! Lekker druk met van alles, zo maakte ik mijn laatste kilometers met de Opel, ging ik kijken naar een andere auto en ook heb ik tussendoor het weekmenu voor je!

Dinsdag 11 juni 2019: Jewel wil steeds meer knuffelen

De dinsdag was een fijne dag! Ik had een daldag op het werk, heel fijn. Ik was alweer vroeg thuis en Jewel kwam gezellig met mij knuffelen. ’s Middags reed ik naar Roermond om bij Groenlijf een middeltje te halen voor Kenneth, maar ik wist niet welk, dus ik ging langs bij papa en mama. Jill en ik moesten nog even wat halen bij de winkel, dus dat deden we. Terug bij papa en mama ging ik met Olaf wandelen. Heel leuk om te doen. Ik at nog een kersenflap mee en rond kwart voor 6 ging ik gauw weer naar huis.

Ons avondeten bestond uit nasi met ei, gehaktballetjes in zoetzure saus en satésaus. Heel erg lekker. En de rest van de avond ben ik nog bezig geweest met een nieuwe blog!

Woensdag 12 juni 2019: Doorweekt werken en de laatste kilometers

Het was een pittige dag woensdag, omdat de weergoden er een interessante uitdaging van maakte. Ik kwam doorweekt thuis van een grote ronde die wel eeuwen leek te duren. Het was echt een hele pittige loop. Maar goed, na een warme douche kon ik in de zon Jewel uit gaan laten. Na een wandeling en lunch ging ik rond een uurtje of 3 weer naar Roermond. Weer naar Groenlijf! Daarna ging ik nog even buurten bij mama en niet veel later kwam de rest ook thuis. Perfect getimed, want zo kon ik Olaf zijn yoghurtje geven. En daarna ook nog even met hem wandelen, heel gezellig! Ik reed naar huis, deed nog boodschappen en toen had ik de laatste kilometers met mijn Opel gereden.

’s Avonds aten we een broodje döner kebab, van de kebabkraam en rond 7 uur sprong ik in de auto met Jewel om naar de les te gaan. En die ging nou niet bepaald geweldig. Maar goed, het was er weer een. Terug thuis sloopte ik de kentekenplaten eraf en zette ik de auto op de oprit. Bedankt Opel voor je fijne kilometers!

kilometers

Donderdag 13 juni 2019: 3 wijken lopen

Donderdag had ik een lange werkdag. Ik werd gebeld of ik nog een extra wijk kon lopen naast de 2 die al gepland stonden. Ik deed het en zo kon ik 3 dal wijken lopen. Hoewel het wel meeviel qua hoeveelheid was het wel heel erg pittig. Logisch als je alle kilometers die je maakt op een dag bij elkaar op telt. Terug thuis liet ik Jewel uit en daarna plofte ik op de bank. Beetje werken aan de nieuwe blog en voor de rest niks. Als avondeten maakte ik aardappeltjes uit de oven met barbecue worstjes en witte bonen in tomatensaus.

Vrijdag 14 juni 2019: een nieuwe auto en dag Opel

Vrijdag was dus echt een uitdaging! Ik bracht Kenneth iets voor 4 naar het werk, want ik had de auto nodig. Om half 10 had ik namelijk vergadering in Venlo. Anderhalf uur later waren we weer terug en nam ik mijn wijk mee. Het was ook nog piekdag en ik moest om kwart voor 2 weer thuis zijn. Een uitdaging! Na heel hard te hebben doorgewerkt haalde ik het ook nog. Onderop mijn tweede tas zat nog iets van een andere wijk, maar mijn collega was helemaal op, dus ik bood aan ’s avonds nog te lopen en dat vonden ze goed.

kilometers

Jewel was al uit haar bench gehaald door Ger en José. Die waren namelijk naar mij toe gekomen, zodat er iemand bij mij was tijdens de overdracht van de auto. De auto werd volgeladen en daarna ging hij met de spullen van de auto weer terug naar het zuiden voor de export documenten. Ondertussen ging ik met Ger en José kijken naar een auto! Een felgroene Volkswagen Lupo. Ger en ik probeerden hem uit en ik kreeg de reserve sleutel mee om hem in het weekend nog aan Kenneth en mijn ouders te kunnen laten zien. Heel erg tof!

Dag lief Opeltje

kilometers

Ger en José zette mij thuis af en ik wachtte weer op de man die de auto had gekocht. Hij kwam niet veel later met de papieren en daarna laadde ik Jewel in de auto om naar de camping te gaan. Nog even chillen bij Ger en José, voor ze op vakantie zouden gaan. Maar de planning liep iets anders, Kenneth reed namelijk niet ver voor mij, dus die haalde ik eerst op en daarna gingen we. Op de terugweg haalden we Mc Donalds en die aten we thuis op. Vervolgens ging ik nog even bezorgen en toen kwamen ze mijn auto al halen. Het was een heel vreemd en pijnlijk gezicht. Maar goed, hij ging mee! Dag lief Opeltje! Ik deed nog wat aan Chocotijd en toen vond ik het weer bedtijd!

En dat was de werkweek, zoals je ziet missen er 2 dagen. Het weekend was zo leuk, dat deel ik liever in een nieuwe blog met veel meer foto’s. We gingen namelijk voor Vaderdag naar zee en we gingen nog even naar de groene auto kijken. Hoe was jouw week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juni 17, 2019 / 2:09 pm

    Kelly, nu maak je me nieuwsgierig hoe het gegaan heeft met het proefrijden. Verder loopt alles weer goed. Geniet van nog van je vrije dag, wel erg warm, en misschien nog 2 dagen. Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: