2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #128 even allebei de bovenarmen verbrand

365 days &Zus #128 even allebei de bovenarmen verbrand

Het was een mooie warme zonnige dag gisteren en dat heb ik gemerkt! Ik had aan het einde van de dag allebei de bovenarmen verbrand. Voor de rest was het heel druk. Ik neem je mee!

Beide bovenarmen verbrand

verbrand

De dag begon met wandelen en trainen, niet geheel onbelangrijk en dat ging goed. Daarna dook ik achter mijn laptop om even te schrijven. Rond kwart voor 10 ging ik in mijn nieuwe blousje met een topje eronder naar het depot. Eenmaal daar was het al zo warm dat ik besloot mijn blousje uit te doen. Hoewel ik een piek en daldag zou hebben kreeg ik volgens mij meer twee piekdagen. Enorm pittig. Het was een hele organisatie en een dikke 3 uur later was ik eindelijk weer thuis. Met 2 verbrande bovenarmen..

Langs de winkels

Terug thuis was het tijd voor lunch en even afkoelen, vervolgens liet ik Jewel uit en daarna plofte ik op de bank om het dagboek van afgelopen weekend te schrijven. Een leuke klus! Ondertussen kwam Kenneth ook weer thuis, dat vonden Jewel en ik heel gezellig. Jewel pakte haar pelikaan er weer bij en ging ontzettend schattig onder Kenneth liggen.

Rond half 5 wandelde ik richting het dorp voor after sun, zonnebrand, shampoo, scheerschuim en het avondeten. De verzorgingsartikelen kocht ik allemaal bij de Kruidvat en dat bezorgde mij bijna €23,- korting. Zo fijn! Eenmaal terug thuis begon ik aan het koken. Wat we aten zie je hierboven en op Chocotijd! De geplande boomstammetjes bakte ik alvast aan voor de volgende dag.

Moe en spierpijn

Na het eten liet ik Jewel uit en deed ik de afwas om vervolgens weer de bank op te duiken. Ik had enorme spierpijn aan mijn benen. Ik dacht zelf dat het misschien lag aan het feit dat ik zaterdag niet heb gewerkt, maar ik heb zaterdag net zoveel gelopen. Dus dat zal het niet zijn. Achja, ik hield me nog druk bezig met schrijven en tussendoor keek ik “Bevallen met..” onder het genot van een chocolaatje. Toen ik ons bedtijd ritueeltje inzette vond ik een leeg bakje op het aanrecht. In dat lege bakje lagen de boomstammetjes. Volgens mij heeft Jewel er goed van gesmuld, onze kleine boef, haha.

Het was een hele drukke pittige dag, maar we hebben hem er weer op zitten. Hoe was jouw dinsdag? Ook verbrand of heb je goed ingesmeerd lekker genoten van de zon?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juni 19, 2019 / 12:07 pm

    De bovenarmen van jou hebben (dit jaar) nog niet veel zon gehad en daarom verbrand. Smeer ze vandaag regelmatig in, anders doet het ook pijn als de zon erbij komt. Je hebt het er pas nog over gehad. Kruidvat heeft vaak van die acties, kwam goed uit. En hoe gaat het met de pootjes van Jewel??
    Vandaag weer zo warm, doe rustig aan. Proficiat met papa Emil! Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: