2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #129-#133 Laptop kapot en Volkswagen Lupo

laptop volkswagen lupo

Hey, hallo! Hoe gaat het met jou? Ik ben eindelijk bijgetankt na een flinke eindsprint van deze werkweek. 16,5 uur bezorgen, papa’s verjaardag, kapotte laptop en ik mocht mijn Volkswagen Lupo ophalen! Ga je mee?

Woensdag, 19 juni 2019

Het was een redelijke werkdag woensdag. Ik was niet veel langer bezig dan gepland en daar was ik heel blij mee. Ik had namelijk behoorlijk wat last van mijn verbrande schouders. De middag spendeerde ik aan het maken van een filmpje over een mix voor ijs. En ik maakte saté saus voor papa, die was namelijk woensdag jarig.

Papa’s verjaardag vieren

Ik had geen potje om het in te doen, dus na lekker bezig te zijn geweest in de keuken liep ik even naar het dorp. Een pakketje op halen bij de Bruna, een wreckpot en 2 schattige bekertjes bij de Hema en vervolgens nog een paar kleine boodschappen bij de Plus. Terug thuis maakte ik het avondeten klaar, deed ik de afwas, liet ik Jewel uit en was het wachten op Kenneth.

Het duurde mij wat lang dus ik besloot alvast te eten, want ik wilde ’s avonds naar papa. Kenneth kwam thuis, hij at en we praatten even bij en vervolgens nam ik zijn auto en reed ik naar Roermond. Kenneth moest de volgende dag naar Luxemburg, dus die ging niet mee. Het was er heel gezellig! Bijkletsen, lachen en natuurlijk vlaai! Jum!

Donderdag, 20 juni 2019

De laptop kapot

laptop

Mijn laptop ging donderdag kapot en daarmee was ik even simpelweg de sjaak. Want de andere laptop had een nieuwe accu nodig en die moest ik nog bestellen. Dus dat deed ik en daarna moest ik alweer bijna gaan werken. De werkdag was gelukkig normaal, daardoor kon ik ’s middags achter de computer kruipen. Maar op wat foto’s van Jewel maken na kwam er niet veel uit.

laptop
laptop

’s Avonds wilde ik pannenkoeken bakken, maar de melk was op. Ik deed een kort uitstapje naar de Lidl en daarna kon ik aan de slag. Het bakken was geslaagd en het toetje, zelf gemaakt chocolade ijs, ook! ’s Avonds keek ik nog even televisie en voor ik het wist was het bedtijd.

Vrijdag, 21 juni 2019

Een lange werkdag

Het was een zware dag vrijdag. Ik stond ingepland om 2 wijken te bezorgen, beide met een piekdag. Dat waren 4 uur in totaal en die heb ik ook vol gelopen. Een hele pittige werkdag! Maar doordat ik niet alles in een keer mee kreeg moest ik ook nog heen en weer en was ik in totaal wel 5 uur bezig. Ik heb flink gebaald, maar ik had Jewel ’s ochtends al een extra rondje uitgelaten en alles in haar bench gelegd. Dus het moest goed komen.

Mijn Volkswagen Lupo halen

Volkswagen lupo

Rond een uurtje of 3 was ik weer thuis. Ik liet Jewel uit en daarna maakte ik een aardbeien smoothie. Kenneth stond tegen half 4 ook op de stoep! Lekker vroeg! En dat was maar goed ook, want om 4 uur kreeg ik een telefoontje dat de auto klaar was. Ik kon hem als ik wilde al een uurtje later halen en daar zei ik geen nee tegen! Dus hup, verzekering bellen, geld pinnen en toen konden we gaan. Eindelijk mocht ik mijn groene Volkswagen Lupo in ontvangst nemen. Eindelijk weer mijn vrijheid terug!

Terug thuis maakte ik broccoliburgers met zalm in bladerdeeg. Het recept en mijn ervaring deelde ik gisteren op Chocotijd. En na het eten was het alweer 7 uur. Ik haalde mijn accu voor de laptop op bij een ontvangstpunt van GLS en daar zag ik een nichtje van papa. Heel leuk! Terug thuis liet ik Jewel uit en daarna reed ik nog even naar Roermond. Papa had mijn oogdruppels gehaald bij de apotheek en ik wilde natuurlijk even mijn eigen auto laten zien. Jill en Kevin zagen hem nu voor het eerst. Het was nog gezellig in Roermond en rond half 11 reed ik snel weer naar huis en was het bedtijd.

Zaterdag, 22 juni 2019

Het huishouden doen

De zaterdag begon weer op tijd, Kenneth had cursus en ik moest nog een rondje van 2 wijken. Dat rondje werd een ronde van 2 wijken, want ik kon in totaal een uur bij plussen. Balen! Maar goed, ik was toch alleen en niet van plan weg te gaan. Ik amuseerde me terug thuis met het huishouden en gewoon wat rommelen.

Rond kwart voor 5 kwam Kenneth weer thuis. Eigenlijk was het idee samen uiteten te gaan, maar dat werd hem toch niet. Ik ruimde nog wat dingen op, liet Jewel uit, we bestelden eten en ik ging nog even snel naar de winkel. Mijn avondeten bestond uit een frietje zuurvlees en kipvingers. Helemaal prima. Ik had weer flinke last van mijn neus, dus veel verder dan televisie kijken kwam ik niet. Uiteindelijk gingen we rond half 1 slapen.

Zondag, 23 juni 2019

Een warme rustige dag

En toen was het vandaag! Ik doe hem er maar gewoon bij, want met dit warme weer doe je niet veel. Vanmorgen maakte Jewel met een goed huilgeluid. Niet gek, het was al 20 voor 9! Ik liet haar gauw vrij uit de bench en naar buiten. Ik douchte me even snel en daarna was het tijd om te lopen. Nog even voor de warmte zou komen. Terug thuis plakte ik koopzegels en Tupperware zegels. Conclusie bijna 2 Tupperware zegelblaadjes vol en 4 koopzegelboekjes. Tegen 12 uur haalde ik de boodschappen en kocht ik voor het broodvlees een Tupperware bakje. Ik voelde me ineens heel volwassen, want ik had ’s ochtends ook de was weer buiten opgehangen.

De middag besteedde ik achter mijn laptop en slapend op de bank. Ik was zo moe. Ook maakte ik straciatella ijs, daarover zie je op Chocotijd later meer. En aan het einde van de middag begon ik aan de BLT pasta salade. Ik liet Jewel uit, maakte het avondeten af en toen was het etenstijd. Dat was weer geslaagd! En nu is het kwart voor 8. Zo meteen nog even de afwas en de “Ons avondeten” schrijven voor Chocotijd en dan zal het wel weer tegen bedtijd aankomen.

Ik wens je nog een hele fijne avond of een hele fijne dag! Hopelijk houd je het een beetje koel! Hoe was jouw weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  juni 24, 2019 / 8:02 am

  Natuurlijk was het hier ook warm, maar wij zijn de dag weer goed door gekomen. Het was een heel verhaal voor in je dagboek, 5 dagen met van allerlei. Geniet er vandaag maar van, het wordt weer een warme dag. Groetjes oma xxx

 2. juni 24, 2019 / 2:59 pm

  Je was weer druk bezig las ik Ik heb in het weekend ook veel gedaan Eigenlijk te warm om iets te doen maar ja het moest toch. Leuk dat je zelf ijs maakt is toch altijd lekkerder dan in de winkel. Nu is het te warm om nog iets te doen Wens jullie een fijne avond toe Knuf

  • BijZus
   Auteur
   juni 24, 2019 / 4:28 pm

   Inderdaad! Nu houden we ons maar even rustig. Ook een fijne avond en een knuf terug!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: