20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 days &Zus #13-#14 het nieuwe weekend

365 days &Zus #13-#14 het nieuwe weekend

Voor velen is het weekend nu om, die van mij is nog bezig. De afgelopen 2 dagen waren bomvol, maar wel gezellig. Oma’s verjaardag, werken, voetbal, klussen en de eerste keer bos met Jewel. Laat ik je maar mee nemen in mijn nieuwe weekend.

Zaterdag, 23 februari

Oma’s verjaardag

Zaterdag begon rond 8 uur. Jewel moest er volgens mij heel nodig uit, want ze piepte de boel goed bij elkaar. Daarna maakte ik me klaar, begon aan het dagboek van vrijdag en rond kwart voor 10 liet ik Jewel uit. Na de wandeling moest ze toch echt op d’r plekje, want ik ging naar de verjaardag van oma! Eerst een bloemetje halen en toen door. Het was er heel gezellig en Jordy, Mandy en Olaf kwamen ook. Dubbel zoveel pret voor allemaal haha. We hebben lekker zitten kletsen en genoten van Olaf. Rond 10 over 12 was het toch echt tijd om naar huis te gaan. Mandy, Jordy en Olaf gingen ook en dat gaf me de kans om Olaf eens in mijn fietsmand te zetten. De reactie van hem was priceless. Hij vond het prachtig! Zo mooi dat hij heel verdrietig werd toen hij er uit moest. Oh en die prachtige foto hieronder maakte Jordy met zijn telefoon, geweldige kwaliteit he!

Een pittige werkdag

Eenmaal thuis liet ik Jewel gauw eruit en was het tijd voor een broodje. En een half uur later ging ik weer naar het depot om te gaan werken. Deze werkdag was behoorlijk pittig, want ieder huis had post. Wat voor post laat ik even in het midden, maar het was echt ieder huis. We zijn er dik 3 uur zoet mee geweest. Dus eenmaal thuis was ik helemaal op. Maar voetbal stond nog op de planning en ik besloot toch mee te gaan. Dus even wat drinken, het dagboek online zetten en vervolgens hup naar Roermond. Daar stapte ik bij papa in en gingen we door naar Sittard.

Humor met bier

Over de wedstrijd zelf heb ik eigenlijk heel weinig te melden. Ze stonden voor en vervolgens dik achter. Ik ben nog nooit zo boos en chagrijnig naar huis toe gegaan bij zo’n wedstrijd. Het enige wat ik oprecht leuk vond en hard op om heb gelachen was een knul voor ons. Het is nogal een trend om met bier te gooien als het even niet zo lekker gaat of juist heel goed. Deze knul gooide van gif zijn glas bier de gracht in. Maar, de zwaartekracht zat even niet mee. Het bier kwam bijna volledig op hem. Eerst keek die gauw om of niemand het had gezien, vervolgens begon hij te poetsen en daarna deed hij z’n muts op en keek hij boos achterom. Alsof iemand anders het had gedaan. Nou.. Priceless. Echt ge-wel-dig. Het hoogtepunt van de wedstrijd.

Zondag, 24 februari

Het nieuwe weekend

nieuwe weekend

Zondag begon mijn nieuwe weekend! Mijn zaterdag dus eigenlijk. Ik begon de dag met een vroege Jewel, het was weer 8 uur. Nou maakte me dat niet zoveel uit, maar ik had toch even stokjes nodig. We werden rustig wakker en daarna gingen we wandelen. Na de wandeling begon ik aan het boodschappenlijstje en rond half 11 ging ik op pad. Dat ging dit keer gelukkig vrij vlot. Na de boodschappen hield ik thuis even pauze en daarna reed ik nog even naar de Lidl voor de snoepjes en koekjes voorraadkast. Ik vraag me af wat de kassière heeft gedacht met de hoeveelheid chocolade die alles bevatte.

De bossen in

Eenmaal thuis was het stofzuigen, dweilen en boven even de boel stofzuigen. Dat was namelijk hoog nodig. En toen waren Ger en José er al. Ger kwam helpen een kastje te bouwen voor de elektronica in de woonkamer. Na de koffie gingen José, Jewel en ik richting de kapel en het bos. Ik wilde graag kaarsjes aansteken. Dat doe ik wel vaker, voor mijn familie, mensen boven, als ik weet dat bekende het moeilijk hebben en voor nog zoveel meer. En daarna kwamen via het bos terug. De eerste keer bos voor Jewel! En doordat de bebossing nog niet zo goed was zag ik het hondenveldje liggen. Echt top! Een veldje dat omheind is en waar honden los mogen en mogen spelen. Ik wil er binnenkort een keer met Jewel heen, lijkt me echt leuk!

De slechtste chauffeur van Nederland

Eenmaal terug waren ze nog bezig met de puzzel om het kastje te maken. Er zaten wat dingetjes tegen, maar voor alles is een oplossing. En ze hadden gelukkig ook Jewel die graag wilde helpen. Rond kwart over 5 gingen José en ik richting chinees voor een kleine rijsttafel. Altijd lekker! Na het eten konden ze het kastje in elkaar zetten en het resultaat mag er echt wel wezen. Het concept ook trouwens, heel goed bedacht. Ger hielp nog met wat andere dingen en we keken nog de finale terug van De slechtste chauffeur van Nederland. Altijd leuk. Uiteindelijk gingen Ger en José volgens mij rond half 11 naar huis en toen was het voor ons bedtijd.

Het waren dus 2 gezellige dagen. Het nieuwe weekend voelt nog wat vreemd, maar dat zal vast ook wel wennen. Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 25, 2019 / 12:17 pm

    Dan is het nu toch heel fijn, dat je vandaag nog vrij hebt. Geniet ervan, mooi weer! Was je naar de Lambertuskapel geweest, dat heeft ook wel wat. De gedachten erachter vind ik super van je!! Leuke foto’s, Olaf in zijn fietsmand en Jewel in het bos ook heel mooi. Fijne dag Kelly, nog bedankt voor je bos bloemen, dat was dus heel spontaan. Een dikke knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: