2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #134 Olaf op het “podium”

podium

Goedemorgen! Gisteren was een fijne dag! De ochtend spendeerde ik in Roermond, met Olaf op het “podium”, ’s middags deed ik een dutje en ’s avonds ging ik druk aan de slag met de achtertuin. Lees je mee?

Met Olaf op het podium

De ochtend begon met een fijne ochtendwandeling, het was nog lekker weer, dus we maakte er even gebruik van en deden een groter blokje. Ik nam een zomers ontbijtje en daarna ging ik aan de slag achter de laptop. Rond een uurtje of 10 ging ik naar Roermond. Olaf en Mandy waren er ook, dus het was een gezellige boel. Olaf kwam gelijk knuffelen en daarna gingen we met de bal spelen. Ik moest nog even naar de visjes van Ger en José, dus ik nam hem mee. De vijver bijvullen en de visjes eten geven. Daarna gingen we nog even buiten op het “podium” spelen. Een plateau in de hoek waar ik vroeger altijd stond te zingen en te dansen. Dus dat probeerde ik Olaf ook even te leren en met succes! Zo schattig!

Een middagdutje

podium

Ik zwaaide mee Jill uit, at nog een boterhammetje mee voor de lunch en ik zag de nieuwe tuinmeubels binnen komen bij papa en mama. Tegen ’n uurtje of 2 ging ik weer naar huis. Jewel was blij me te zien, maar veel verder dan de overkant van de bench kwam ze niet. Ook zij had het goed warm. Kenneth kwam rond kwart over 2 thuis, maar die verdween meteen naar boven met hoofdpijn. Ik belandde op de bank en tegen half 4 viel ik in slaap. Foutje.

Rond 5 uur werd ik weer fatsoenlijk wakker en maakte ik het eten klaar. Hamlapjes met een restje BLT pastasalade en Mexicaanse groente. Een geslaagd maaltje! Daarna nog een zelfgemaakt ijsje na en een stuk watermeloen. Heel fijn om mee af te koelen!

De achtertuin onkruid vrij

Terwijl ik aan de afwas begon ging Kenneth aan de slag in de tuin. We ergerden ons al een tijdje aan de rommel die Jewel had gemaakt, dus dat ging hij oplossen. Daarna ging ik aan de slag met het onkruid en met een dik uur had ik de hele tuin onkruid vrij gemaakt. Op de hele kleine frutsels na. We ruimden de boel op en daarna was het tijd voor een blikje fris en nog even tv kijken. Ik liet Jewel nog even uit, smeerde de boterhammen en toen was het bedtijd.

Met die warmte kom je niet ver vooruit! Maar we doen het rustig aan. Ik heb weer genoten van Olaf op het “podium” en ik ben blij dat de achtertuin onkruid vrij is. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. oma
  juni 25, 2019 / 12:33 pm

  Je hebt de dag nuttig besteed en ook genoten, ondanks de hitte. Leuk, dat dansje van Olaf, het ligt vast. Ik weet nog hoe jij en Mandy vaak stonden te dansen. Het is weer erg heet, insmeren en een petje op. Als je er geen hebt, dan kom die hier maar halen. Rustige werkdag en succes met de tuin! Groetjes oma xxx

  • BijZus
   Auteur
   juni 25, 2019 / 12:43 pm

   Inderdaad, een petje op is nu heel handig! Ik heb er een paar liggen, maar toch dank u wel! Groetjes xxx

 2. Dorothé
  juni 25, 2019 / 1:47 pm

  Altijd gezellig om jullie met de Petit Prince bezig te zien ❤xxxx genieten

 3. Ans v Zantvoort
  juni 25, 2019 / 7:27 pm

  Leuk dat filmpje van Olaf, hij is al flink gegroeid, Wij doen ook niet veel met dit warme weer, beetje bankhangen en serie’s kijken. Sterkte met de komende dagen, rustig aan !

  • BijZus
   Auteur
   juni 25, 2019 / 8:22 pm

   Zeker weten! Lekker, dankjewel en hetzelfde!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: