2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days #135 naar het zwembad met Olaf

zwembad

Een nieuwe dag, een nieuw vrolijk gevuld dagboek. Ik mocht namelijk gisteren na het werk met Mandy en Olaf mee naar het zwembad. Super leuk! En voor de rest was het vooral puffen.

Een korte werkdag

Gisteren begon de dag rond half 7, ik stond namelijk mee op met Kenneth. Ik liet Jewel uit, at mijn ontbijtje, kon alvast de afwas doen en daarna schreef ik het dagboek en ons avondeten. Super handig! Rond 20 voor 10 fietste ik richting het depot, ik kwam opa nog tegen dus daar maake ik een kort babbeltje mee en toen ging ik gauw door.

He was echt een typische daldag en daar was ik blij mee. Eindelijk wat rustiger aan en dat is sowieso heel fijn met de warmte. Onderweg belde Mandy mij of ik zin had om mee te gaan naar het zwembad. Nou, daar zei ik geen nee tegen! Dus ik maakte snel mijn werk af en toen kon ik weer naar huis. Boterhammetje eten, de boel verbouwen zodat Jewel het koel kon houden en mijn spulletjes pakken.

Naar het zwembad met Mandy en Olaf

Rond 1 uur stonden Mandy en Olaf op de oprit en stapte ik bij ze in. We gingen naar de Lommerbergen en we hadden geluk want op de entree kregen we 50% korting vanwege het weer. Even omkleden en toen liepen we naar het bad. We begonnen in het golfslagbad dat op dat moment nog rustig was. Olaf vond het in eerste instantie spannend, maar ik kon me nog herinneren dat Kenneth vorig jaar vertelde dat hij het spetteren wel leuk vond. Dus daar begonnen we mee en toen kwam hij los! Heel leuk om te zien. Lekker spetteren, de golven die kwamen vond hij ook leuk en daarna gingen we naar het peuterbadje.

zwembad

Dat peuterbadje was het helemaal. Er lag een olifant in waar die op kon gaan zitten. De vogels ter decoratie vond hij prachtig en ook de emmertjes om mee te spelen en de kleine glijbaan vond hij heel leuk, hij kwam helemaal los. Het was zo schattig om te zien, echt geweldig! Tussendoor haalde we nog een ijsje, liepen we nog rond en daarna gingen we weer naar het golfslagbad. De golven vond hij helemaal prachtig en hij wilde ook steeds meer. Mama nadoen, de andere kindjes nadoen, zo leuk om te zien! Daarna gingen we terug naar het peuterbadje om nog even te spelen en toen zag je dat hij moe werd. Tijd om te gaan!

Lekker rustig aan

We gingen nog even samen naar de Plus, want we hadden allebei nog wat dingen nodig voor het avondeten. En daarna werd ik fijn weer thuis afgezet. Jewel was heel blij dat ik er weer was, dus dat was leuk thuis komen! Kenneth kwam pas na 7 uur thuis, dus toen aten we pas. Een beetje laat, maar goed, dat kan gebeuren. Daarna belde ik nog even met mama en ik ging nog even aan de slag in de voortuin. Jewel liet ik alleen even uit in de straat, want we konden allebei de warmte niet kwijt. Het was nog een gepuzzel om rustig te blijven, dus na de boterhammen was het rond een uurtje of 11 bedtijd.

Wat een warme dag, maar ik heb op en top genoten van de middag. Het was leuk om voor het eerst met Olaf en Mandy mee te gaan naar het zwembad. Dat had ik vorig jaar vanwege werk moeten missen. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juni 26, 2019 / 12:05 pm

    Heel mooi Kelly, dat je dit nu wel kon doen. En water geeft ook altijd wat verkoeling. Olaf went nu ook al jong aan zwemmen/water. Het was gisteren ook TE warm, vanmorgen met 26 graden konden we al fijn buiten bezig zijn. Een rustige werkdag, liefs van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: