2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #137-#140 Mandy’s surpriseparty

surpriseparty

Een goedendag! Wat zijn de afgelopen dagen snel voorbij gegaan. Van voorbereidingen treffen voor de zaterdag tot ellendig lange warme werkdagen en toen eindelijk Mandy’s surpriseparty. Lees je mee in mijn dagboek?

27 juni 2019, de eerste voorbereidingen

Donderdag begon natuurlijk weer met onze dagelijkse dingen. Een lekker ontbijtje van watermeloen, cruesli en yoghurt hoorde daar ook bij. Rond kwart voor 10 reed ik thuis weg na wat chaos in huis en begon ik mijn werkdag. Ik was bijna 4 uur onderweg wat genoeg was met de warmte en de intensiviteit waarmee je het werk doet. Ik was blij toen ik weer thuis was. Rond het einde van de middag reed ik nog even naar Roermond. Eerst tanken en vervolgens Jill halen om nog wat versiering te scoren bij de Action en mijn boekje en reservesleutel van de auto bij de garage te halen. Uiteindelijk reed ik rond kwart voor 6 weer naar huis.

Als avondeten maakte ik shoarma en rond kwart over 7 kwamen mijn ouders, Jill en Kevin. We begonnen met de eerste voorbereidingen voor de surpriseparty van Mandy. We zetten de tent op die mijn ouders hadden gekocht en daarna dronken we nog even wat. Zij gingen naar huis en ik rommelde nog wat aan. Uiteindelijk ging ik pas tegen half 12 naar bed.

28 juni 2019, een hele pittige werkdag

Vrijdag begon ik de dag met een goede wandeling zo kon Jewel in de koelte nog haar energie kwijt voor ze weer een hele tijd in de bench moest. Na de wandeling was het ontbijten, mentaal klaar maken en nog even een beetje rommelen. Voor ik het wist was het iets na half 10 en moest ik naar het depot. Ik laadde de eerste wijk in en vertrok rond 10. De eerste wijk duurde dik 2,5 uur en daarna moest ik terug naar het depot. Volgende wijk inladen en weer door. In totaal ben ik 5 uur en 14 minuten aan het bezorgen geweest in de hitte. Ik kwam helemaal gesloopt thuis bij een Jewel die lekker lui uit de bench kwam.

Heel veel gelopen

Papa, mama en Jill kwamen langs met de boodschappen voor de surpriseparty en hadden voor mij blikjes gehaktballetjes in tomatensaus meegebracht. Daar had ik om gevraagd zodat ik niet weer direct naar de winkel hoefde. Zij gingen weer naar huis en ik rustte nog even uit op de bank. Toen Kenneth thuis kwam begon ik met het eten en na het eten wandelde ik nog even naar het dorp. Ik had namelijk versiering besteld voor het feestje, maar dat was niet compleet. Ik haalde bij de Hema nog wat versiering en bij de Kruidvat nog wat lekkers voor de avond.

surpriseparty

Terug thuis ging ik aan de slag met de afwas, al het afval weg te brengen en ga zo maar door. Ik was er druk mee! Maar goed, alles voor het goede doel en daarna plofde ik wel verdiend op de bank met een doosje macarons en wat chipjes. Uiteindelijk zette ik die dag bijna 30.000 stappen.

29 juni 2019, Mandy’s surpriseparty

Zaterdag begon de dag al vroeg met wandelen en een makkelijk ontbijtje. Ik begon met opruimen en rond kwart voor 10 vertrok ik naar het depot. Er stond een piek en een dal gepland, maar er leek geen einde aan te komen. Het was weer goed knokken in die warme zon. Logisch ook als je de dag ervoor de benen onder je lijf vandaan hebt gelopen. Kenneth bracht me tussendoor nog een flesje water, want mijn bidon was op en uiteindelijk was ik rond kwart over 2 weer thuis. Kenneth was naar therapie en vervolgens ging hij de vlaai halen bij mijn ouders. Top geregeld. Hij had toen hij nog thuis was al voor me gestofzuigd, dus ik hoefde alleen nog maar te dweilen, de wc te poetsen, de frituurpan schoon te maken en nog wat kleine dingen te doen.

Een hele geslaagde avond

Ik maakte me klaar voor de avond en rond kwart over 5 kwamen papa, mama, Jill, Kevin en Mambo al aan. We begonnen met alles klaar te zetten, te versieren en we aten even een broodje frikadel en kroket. Het feestje was al een beetje begonnen. En rond kwart voor 7 begon iedereen binnen te druppelen. We hadden met Jordy en Mandy afgesproken dat ze rond kwart over 7, half 8, spelletjes bij ons kwamen spelen. Dus rond 10 over 7 kreeg ik een appje van Jordy waar ze waren en hij deelde een live locatie. Zo fijn! We konden ze perfect in de gaten houden. En tot de deur had ze eigenlijk niks in de gaten gehad, pas toen we zeiden dat ze de deur moest open doen werd het verdacht. Missie geslaagd! Een echte surpriseparty voor het toekomstig slagen.

surpriseparty

De avond was gezellig! Leuke muziek, Mambo en Jewel gingen goed samen en ook het gezelschap onderling was leuk. Na 2 weken zag ik eindelijk Ger en José weer, die had ik toch gemist toen ze op vakantie waren. Olaf amuseerde zich heerlijk met heen en weer stappen, binnen, buiten, op de arm en van de arm af. Tante Tilly leerde hem op de standaard van de parasol te zitten. Zo schattig! En ze leerde hem op de vrachtwagen plantenbak te zitten, zo leuk om te zien. Echt geweldig! Ja, ik denk dat ik wel kan stellen dat het een hele geslaagde surpriseparty was. Uiteindelijk gingen mijn ouders, Jill, Kevin en Ger en José als laatste tegen een uurtje of 1 naar huis.

surpriseparty

30 juni 2019, een dag helemaal niks

Zondag was lekker rustig! Ietsje later opstaan, wandelen met Jewel, afwassen en daarna op de bank even helemaal niks. We hadden ’s nachts nog veel opgeruimd, dus er was bijna niks meer om op te ruimen. Tegen 10 uur waren papa en mama bij ons om de tent af te breken en de laatste dingen op te ruimen en op te halen.

De tent afbreken

surpriseparty

Echt veel opruimwerk was er niet, dus aten we een stukje taart/vlaai in de zon en daarna gingen we aan de slag met afbreken. Dat was zo gebeurd en met wat tentwijsheid van Kenneth kregen we de tent ook netjes opgevouwen. Uiteraard wel met de nodige dosis humor! Al de overgebleven drank namen papa en mama mee voor de verjaardag van Jill en we splitsten de vlaai uit, zodat we ook nog wat hadden. Heel lief en lekker uiteraard. En daarna gingen ze weer naar huis.

Een hele grote drinkbak

We zetten het hondenzwembadje op voor Jewel, maar buiten een joekel van een drinkbak zag ze het absoluut niet zitten om er in te springen. Dus dat was hilarisch! Rond half 3 ging ik maar eens boodschappen doen en daarna keek ik met Kenneth mee Formule 1. Lang geleden dat ik het zo heb gevolgd, maar het was spannend. En daarna keken we een Amerikaanse programma genaamd Property Brothers. Een serie waarbij ze met een stel een huis zoeken met al hun droomwensen en vervolgens van een klushuis hetzelfde maken. Erg leuk!

Sinds lange tijd gamen

Tussendoor maakte ik het avondeten klaar en daarna was het nog even wandelen en afwassen. Kenneth ging rond half 10 naar bed en ik besloot weer eens achter de Playstation te gaan zitten. Ik had de puf niet om te schrijven, maar even achter de Playstation zag ik wel zitten. Ik speelde wat potjes Call of Duty Modern Warfare en daarna begon ik aan Fall Out. Maar al snel kwam ik daar niet meer wijs uit en was het 11 uur voorbij. Tijd om de boterhammen te smeren en naar bed te gaan!

Het was geweldig om mee de surpriseparty van Mandy te organiseren. En de zondag was ook heerlijk. Hoe was jouw weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

6 Reacties

 1. José
  juli 1, 2019 / 12:10 pm

  Dat was een drukke en hete week. Wij weer terug van vakantie en blij om iedereen weer te zien. Zaterdag was een heel geslaagd feest. Nu beginnen aan het gewone leventje gelukkig wel iets koeler. gr xxx

  • BijZus
   Auteur
   juli 2, 2019 / 2:08 pm

   Het koelere is wel lekker! Rustig aan beginnen 🙂 Gelukkig zit er nog een vakantie in het vat, can’t wait! Gr xxx

 2. oma
  juli 1, 2019 / 12:27 pm

  Fijn dat je vandaag nog kunt bekomen van alle drukte en het is iets minder warm. Het feestje was goed verzorgd en gezellig. Super voor Mandy, het was een echte verrassing. Een fijne dag, groetjes oma xxx

  • BijZus
   Auteur
   juli 2, 2019 / 2:09 pm

   Dank u wel oma! Zeker weten, super voor haar, meer dan verdiend en we zijn apetrots he! Groetjes xxx

 3. Ans v Zantvoort
  juli 1, 2019 / 5:13 pm

  Leuk zo’n verassingsfeestje, en een welkpme afwisseling na zo’n warme en drukke week, gelukkig is het nu wat koeler, we beginnen ons al een beetje te verheugen op het fam dagje, tot gauw en gr van ons

  • BijZus
   Auteur
   juli 2, 2019 / 2:10 pm

   Ik verheug me er ook al op! Tot snel en groetjes terug

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: