20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 days &Zus #141 weer een briljante opmerking

365 days &Zus #141 weer een briljante opmerking

Het was me weer een dagje gisteren hoor! Ik maakte weer een briljante opmerking, was productief en ik ging naar de stad met mijn zusjes en neefje Olaf. Even lekker snuffelen en qualitytime!

Een productieve ochtend

opmerking

Gisteren stond ik toch weer wat later naast mijn bed dan ik had gedacht. Gelukkig, eindelijk weer wat meer slaap na al die hooikoorts praktijken in de nacht. Hoe dan ook, Jewel en ik begonnen de dag met een fijne wandeling en daarna trainden we weer onder de carport. Het blijven gaat in mijn ogen nu echt top, maar daardoor heb ik mijn oog op het volgen weer wat verzwakt. Ik hou mijn hart vast voor woensdag, maar we gaan het zien. Afgelopen weekend was ze zo’n geweldige woef met al het bezoek, als de mensen dat op straat moeten missen en bang afstand houden dan is het iets wat zij missen en niet ik.

opmerking

Na de wandeling ontbeet ik met een stuk rijstevlaai die nog over was van het feest. We begonnen juli met een feestje en dat zette ik goed door over de ochtend heen. Ik schreef het dagboek over de surpriseparty en ik schreef “ons avondeten” van de afgelopen week voor Chocotijd. Rond 12 uur was ik klaar en ging ik weer lopen met Jewel. Het weer laat het weer toe om te kunnen lopen ’s middags. Heel fijn! Terug thuis lunchte ik met een wit bolletje en een crackertje en daarna maakte ik me klaar om naar Roermond te gaan.

Gezellig snuffelen in de stad

20 voor 1 zat ik in mijn auto op weg naar Roermond. Het was druk op de weg, dus ik was wat laat, maar dat mocht de pret niet drukken. Iets na 1 zaten we in de auto op weg naar de stad. Even snuffelen en in de hoop dat er wat aan de vingers bleef plakken. Tussendoor liepen we nog naar het station, zodat Mandy haar studenten reisproduct kon stopzetten. De reactie op de treinen van Olaf was prachtig. Hij zwaaide en hij zwaaide, wat een heerlijk mannetje.

Daarna vervolgden we onze weg door de stad, hielden we een pitstop bij de gele M en begon Olaf vlaggetjes te scoren. Vervolgens gingen we naar de echte winkelstraat en toen werd Olaf langzaam moe. We besloten richting auto te gaan en weer terug te rijden. Mijn buit? Klovenzalf voor Kenneth en een oog- en wenkbrauwpotlood voor mij. Olaf viel in slaap in de auto, dus Mandy reed door naar huis.

Een letterlijk vertaalde opmerking

Ik bleef nog even, dronk een glaasje fris en rustte uit van ons uitje, want we hadden flink rond gewandeld. Kenneth was al thuis, dus ik had iets minder haast met weer thuis komen. Ik wachtte tot mama klaar was met werken en we kletsten nog even. Ik maakte nog een prachtige opmerking waar we met z’n allen goed om dubbel hebben gelegen. Het is niet voor herhaling vatbaar, maar laten we het er op houden dat ik “Steek het ergens waar de zon niet schijnt” letterlijk vertaalde over een bepaald onderwerp.

Na een hoop lachen en nog net geen tomatenhoofd ging ik er weer gauw van tussen en reed naar de winkel. Daar liep ik als een kip zonder kop rond, want ik was eigenlijk nog steeds heel druk met de opmerking die ik had gemaakt. Maar ik wist mijn boodschappen wel bij elkaar te krijgen. Eenmaal thuis stuiterde ik ontzettend terwijl ik Kenneth vertelde wat me nu weer was gebeurd. We hebben er nog goed om gelachen.

Een rustige avond samen

opmerking

Ik maakte het avondeten klaar, dat at ik al Youtube kijkend op, vervolgens liet ik Jewel uit en deed ik nog even de afwas en toen was het pas half 8. Wat een prestatie! Ik plofte op de bank met een stukje overgebleven taart en we keken samen weer naar Property Brothers. En ondertussen hadden we nog even lol met Jewel. Rond 10 uur ging Kenneth naar bed, ik rommelde nog even wat in huis en na de boterhammen te hebben gesmeerd ging ik ook naar bed.

Het was een leuke dag! Gevuld met alles waar ik energie van krijg en dat is altijd goed. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  juli 2, 2019 / 2:05 pm

  Ja meis lol. Je was goed op dreef
  Het was gezellig en n druk dagje hè. Is wat. Keep calm and blog on xxxx ❤

  • BijZus
   Auteur
   juli 2, 2019 / 2:11 pm

   Het was een hele drukke dag, maar ik heb me goed vermaakt! Ja ik had het goed te pakken jeetje en daar heb ik alleen mijn brein voor nodig haha. I will xxxx❤️

 2. oma
  juli 2, 2019 / 5:49 pm

  Mooi, dat je weer een leuke dag gehad hebt en weer genoten met je zussen en Olaf. Dat zal ik opa laten lezen, hij houdt van cryptische omschrijvingen, hij zal het eerder door hebben, waar jullie lachsalvo verband mee hield. Geniet nog van de avond, je eerste werkdag van deze week zit er al weer op! Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: