2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #142-#143 een goede les op de puppycursus

365 days &Zus #142-#143 een goede les op de puppycursus

Het waren 2 snotterige dagen die ervoor zorgde dat ik gisteren 2 uurtjes heb geslapen ’s middags. Maar dat mag de pret niet drukken, gisteren had ik namelijk ook een goede les op de puppycursus en dinsdag had ik even een productieve werkdag.

02 juli 2019, even lekker productief aan de slag

Dinsdag begon ik de dag lekker productief. Ik stond op tijd op, trainde met Jewel, ontbeet met kwark en daarna ging ik aan de slag achter de laptop. Rond 20 voor 10 reed ik naar het depot voor mijn eerste werkdag van de week. Gelukkig was het een daldag en was ik daardoor zo weer thuis. Ik maakte mezelf een vrolijke lunch met een boterham chocolade bolletjes, een boterham met runderrookvlees en een bakje meloen.

Na de lunch en een wandeling met Jewel ging ik aan de slag met het “Ons avondeten” artikel op Chocotijd. Daarna hield ik me bezig met de reacties op het dagboek en vervolgens wilde ik gaan plannen. Ik begon ermee, vulde mijn agenda in en daarna was het de bedoeling om te gaan brainstormen. En daar is waar het spaak liep, het lukte niet, mijn telefoon leidde me af en in de tussentijd was ik alweer tig keer de keuken ingelopen om mijn neus te sluiten. Balen!

goede les

Ik begon wat foto’s te maken van Jewel en keek wat Youtube filmpjes. Rond 5 uur kwam Kenneth weer thuis en dat zorgde ervoor dat ik weer wat ging doen. Ik besloot even de stofzuiger door de benedenverdieping te halen en daarna het avondeten klaar te maken. Dat werd een simpele stamppot met een lekkerbekje. Vervolgens liet ik Jewel uit en deed ik de afwas. Mijn doel was om weer rond half 8 klaar te zijn, maar tot mijn grote frustratie was dat 8 uur. Ik deed nog wat aan mijn Instagram, keek wat tv en rond half 11 begon ik de boterhammen te smeren om vervolgens naar bed te gaan.

03 juli 2019, een goede les op de puppycursus!

Gisteren, woensdag, begon de ochtend weer met een fijne wandeling en een kwark ontbijtje. Daarna dook ik achter mijn laptop, maar doordat ik me zo beroerd voelde raakte ik nogal afgeleid en kwam er niks van schrijven. Wel werd ik goed in de gaten gehouden. Rond 20 voor 10 reed ik weer naar het depot en kwam ik erachter dat de vervangend teamleider er was. Dat was ik even helemaal vergeten! Oeps, snel voorstellen en daarna voegde ik me bij de groep. Even kletsen en toen kwamen de spullen weer binnen. Een behoorlijk gewicht, maar ik wist maar een paar minuten over te werken. Mooi!

Terug thuis liet ik Jewel uit, want het leek dat ze het nodig had en daarna lunchte ik met wat crackers. Maar Jewel had kennelijk het niet helemaal zitten, want ze begon me toch een partij te kletsen. Ik snapte er niks van, maar toen ik een uurtje later achter mijn laptop ging zitten pakte zij ook weer haar rust. Malle puppy! Ik probeerde een filmpje te bewerken, maar dat ging toch niet zo makkelijk als gedacht en na een hoop gerommel werd ik een beetje koortsig. De bank riep en ik ging even liggen met als gevolg dat ik een dutje deed van 2 uur. Jewel deed dat ook blijkbaar, want toen Kenneth thuis kwam om 5 uur kwam ze heel lui naar hem toe gelopen. En daarna maakte ze me samen wakker, oeps.

We mogen weer!

Ik ging snel naar de winkel voor het avondeten en brood om mee te nemen naar het werk. Daarna maakte ik een super lekkere bowl klaar, waarover ik vanmiddag op Chocotijd meer deel. Vervolgens was het tijd voor de afwas en voor ik het wist was het 7 uur en konden Jewel en ik vertrekken naar Melick. We waren wat vroeg en Jewel kon niet wachten tot haar klasgenootjes er ook waren! Logisch na 2 weken geen les door de weersomstandigheden. Gelukkig hadden zich er een aantal afgemeld, waardoor we met een klein groepje aan de slag gingen. Dat werkte zoveel fijner.

We gingen aan de slag en het vele oefenen had haar vruchten afgeworpen! Oké het volgen ging niet het je van het, maar toen ik het trucje met de ketting door had (hoog achter de oren) ging ook dat heel goed. Het blijven ging helemaal prima, tandjes kijken ook (eindelijk!) en zelfs de “kom voor” oefening ging goed. We behaalden 13 van de 15 punten. Mooi! Ja, ik kan wel zeggen dat deze “puppenmoeder” heel trots naar huis ging. Ik dronk me nog wat, kwam even bij en toen was het bedtijd! Lekker op tijd!

Ondanks het totaal niet productief zijn voor Bij Zus sloot ik gisteren heel positief af. Eindelijk een goede les! Ik begin zelfs enig vertrouwen te krijgen om examen te doen. We shall see! Hoe was jouw woensdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 4, 2019 / 11:58 am

    Alles kwam weer goed. ’s Middags de rust nodig om wat op te knappen om ’s avonds het heel goed te doen op de puppycursus,’t gaf nieuwe moed. Nu ben je al weer aan het werk, maar dit weer is er wel fijn voor. Een fijne dag Kelly en succes met alles, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: