2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #145-#148 ons weekend in 19 foto’s

ons weekend

Het is tijd om mijn weekend met jullie te delen! En dit keer doe ik het niet met een hele grote lap tekst, want de afgelopen 4 dagen waren goed gevuld. Maar ik deel ons weekend in 19 foto’s, kijk je mee?

5 juli 2019, een leuke start van ons weekend

Na het werk was het voor Jewel en mij wachten tot baasje eindelijk weer thuis kwam. We hadden hem gemist en ik denk Jewel nog een beetje meer dan ik. Tenminste als ik de foto moet geloven en als we Kenneth moeten geloven vond hij het heerlijk.

Als avondeten maakte ik zelf kapsalon! Kenneth had die donderdagavond willen bestellen, maar door het overnachten was het misgelopen. En ik vind kapsalon ook erg lekker, dus ik ging naar de Lidl, haalde alle spulletjes en ging aan de slag!

ons weekend

Ons weekend begonnen we heel goed! Kenneth vroeg of we een toetje hadden en ik vertelde dat ik een stille hoop had op een ijsje. En zo kwam hij spontaan met het idee om naar de ijssalon verderop in het dorp te gaan. Zo leuk! Ik nam de Keulse coupe met appeltaart ijs, vanille ijs, stukjes cake en warme appeltjes. We namen Jewel mee en daardoor kon ik onderstaande toffe foto maken!

6 juli 2019, geen dienst

Jewel liet mij zaterdag heerlijk uitslapen tot 9 uur! Zo fijn! Ik had geen dienst, dus ik had de tijd om rustig aan te doen. Ik liet Jewel uit en daarna maakte ik een lekker ontbijtje.

ons weekend

Opa en Oma waren zaterdag 56 jaar getrouwd en mijn ouders gingen er even langs. Ik besloot ook even langs te gaan en zo stond ik weer in de tuin met de camera van mijn telefoon.

’s Middags gingen Ger, Kenneth en ik onder andere naar Supermarkt Rothenbach bij Vlodrop. Daar ligt ook een hele fijne viskraam en daar nam ik een lekker bakje kibbeling.

Rond 6 uur gingen we van Ger en José weer naar huis. In de tussentijd dat ik met Ger en Kenneth was is zij bij José gebleven en dat ging gelukkig goed. Iets waar ik aan twijfelde, want voor dat we gingen was ze niks anders dan aan het piepen en liep ze tijdens een kort rondje zelfs bij mijn ouders de oprit op om wat knuffels te scoren.

ons weekend

’s Avonds haalde ik pizza’s bij de supermarkt en daarna belandde ik op de bank. Mijn leukste ontdekking van het weekend was Glee op Netflix. Back to those good old days!

ons weekend

Jewel had ook een hele fijne vrije avond!

7 juli 2019, even een sprintje trekken

Jewel liet me opnieuw uitslapen, want ik stond pas om 20 voor 10 beneden. Heel lief van haar! En ik liet haar daarna een groter blokje uit.

Als ontbijt maakte ik wentelteefjes van oud bruin brood. Zo kon ik voorkomen dat ik al meteen naar de supermarkt moest en het was natuurlijk erg lekker! De boodschappen haalde ik bij de Albert Heijn ’s middags, nadat ik voor de verjaardag van ons lieve nichtje Raychel een leuke V-Tech theeset had gekocht.

ons weekend

Na de verjaardag van Raychel haalden we Jewel thuis op en gingen we eten bij Ger en José. Heel erg gezellig. Jewel had gelukt want van “opa” kreeg ze spätzles. Daarna reden Ger en ik nog naar de Burger King voor een toetje. Lekker!

Ons lachebekje liet me wel nog even schrikken. Kenneth, José en ik gingen met haar lopen en ik wilde haar gelijk aan het begin van de wandeling laten volgen. Niet mijn beste idee, want ze ontsnapte uit haar riem en toen konden we gaan rennen. Papa zag het tafereeltje en mama kwam gauw naar buiten en daar kwam Jewel met veel plezier op af. Even een ander gezicht haha. Daarna maakten we een groot rondje om vervolgens te trainen op het pleintje en toen ging het wel goed. Ik was trots op onze ondeugd.

ons weekend

Onderweg naar huis zagen we een prachtige zonsondergang, dus die probeerden we nog even op de camera te vangen. Maar bij de maas stond er eerst een dorp voor en vervolgens het bos. Toch vond ik dit plaatje ook mooi! En een mooi einde van ons weekend.

8 juli 2019, ze past maar net!

Maandagochtend besteedde Jewel en ik eerst aan een kleine wandeling. En rond 9 uur stapte ze voor het eerst in mijn nieuwe auto om samen met mij naar de Welkoop te gaan. Ik wilde namelijk een Julius K9 tuig halen voor haar en daar had ik haar gewicht bij nodig. Bij de Welkoop hebben ze een weegschaal, dus dat was mega handig! Conclusie: 25,5 kg schoon aan de haak!

Na wat advies te hebben ingewonnen bij The Dog Pen bloggers besloot ik uiteindelijk voor een Dog Copenhagen tuigje te gaan. Handig om zo’n groep te hebben waar je advies kan vragen en er uiteindelijk je eigen mening van kan maken.

’s Middags ging ik met Jill naar de stad toe en scoorde ik bovenstaande dingen. 2 cheesecake bakmixen van Ohmyfoodness bij de Jumbo en 3 fijne boeken bij de bieb. Hier ga ik mee aan de slag!

ons weekend

Terug bij papa en mama dronk ik nog een glaasje fris en hoorde ik wat geritsel achter mij. Wat bleek nu.. Mambo had het plastic zakje met koekjes voor Jewel uit mijn handtas gevist en was aan het kijken hoe ze erbij kwam. Hoe hilarisch! 12 jaar en nog zo vindingrijk! ’s Avonds maakte ik de bobotie klaar, wandelde ik nog een rondje met Jewel, schreef ik dit dagboek, deed ik de afwas en ik maakte Kenneth’s boterhammen klaar.

Het was een heel fijn weekend! Heerlijk om een dagje extra te hebben en al met al was het goed besteed. Hoe was jouw maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 9, 2019 / 12:02 pm

    Ja, dat was een hele kluif om te schrijven, maar end good, all good. Je draait weer, ik had het al een paar dagen gemist, maar ik weet dat je soms erg veel om handen hebt en verstandig om daar ook van te genieten. Een fijne dag, lekker weertje! Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: