2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #149-#151 vooral bank hangen

bank hangen

Deze week is niet mijn meest productieve week. Dinsdag ging ik volle bak aan de slag met het huishouden, maar de dagen erna zat ik ’s middags vooral te bank hangen. Toch heb ik wat leuke dingen, kijk je mee?

9 juli 2019, huishoudelijk knallen

bank hangen

Dinsdagochtend werd ik rustig wakker op de bank en genoot ik van Jewel die wilde knuffelen en daarbij ging glimlachen. Zo schattig! Rond half 10 zat ik weer op mijn fiets en kon ik door naar het depot. Het was een echte daldag en daardoor was ik 1,5 uur later klaar. Mooi! En daardoor kon ik terug thuis gelijk huishoudelijk gaan knallen!

Ik begon met de benedenverdieping te stoffen en te stofzuigen. Daarna was het tijd voor pauze, want ik was alweer een dik uur verder. Na mijn pauze ging ik Jewel uitlaten en voor ik het wist was Kenneth klaar. En dat kwam mij heel goed uit, want ik had een pakketje bij de Bruna liggen. Dus die haalde ik even op. En hierin zat een tuigje van Dog Copenhagen voor Jewel! Ze wilde hem gelijk testen, dus we gingen een rondje en ik merkte meteen een wereld van verschil! Zo fijn. Minder trekken en meer plezier met lopen.

Terug thuis schreef ik het “Ons avondeten” artikel en daarna zwaaide Jewel en ik Kenneth uit. Die moest voor een gaatje naar de tandarts. Ondertussen deed ik de slaapkamer poetsen, het bed verschonen en de badkamer stoffen. Als avondeten aten we een restje bobotie met wat witte rijst. Lekker! En als toetje nam ik rijstepap, want daar had ik zin in. Vervolgens ging ik op de badkamer met de schuurspons en natte doek aan de slag. Om de dag af te sluiten met de afwas, een rondje met Jewel en nog een paar afleveringen Glee!

10 juli 2019, vooral bank hangen

bank hangen

Woensdag had ik weer een pittige werkdag! Ik had een piek wijk en daar hoorde maandelijkse boekjes die bijna iedereen krijgt bij. In totaal was ik er een dik uur langer mee bezig dan gepland. Wat baalde ik! Daarna pikte ik een pakketje op bij het postkantoor en toen kon ik weer terug naar huis. Daar lunchte ik met een boterham en crackers om vervolgens een blokje om te doen met Jewel. En daarna plofte ik op de bank en heb ik vooral aan bank hangen gedaan. En me ergeren, want ik kon ook andere dingen doen dan bank hangen. Maar ik had ik de puf niet, kreeg mezelf niet van de bank en het was vooral slepen als ik iets moest.

Kenneth was wel weer op tijd thuis, dus dat was fijn. Ik moest nog wat boodschappen doen voor het avondeten, dus zo gezegd zo gedaan! Na het eten deed ik nog snel de afwas en stofzuigde ik de bank. En toen stond de kapper al op de stoep! Die had een afspraak met Kenneth, papa en mama. Het was gezellig, ik heb weer een heel eind weg kunnen kletsen. Rond 8 uur gingen papa en mama weer en besloot ik nog wat Glee te kijken. Ook zocht ik nog wat peper, maar die kon ik niet vinden op het aanrecht. En zo ging ik weer pas tegen half 12 naar bed.

11 juli 2019, een breindump maken

bank hangen

Donderdag was een dag met vooral een vol hoofd. Uiteraard deden we onze dingen en daarna kon ik weer gaan werken. 2 wijken en eigenlijk viel het qua hoeveelheid wel mee, maar toch was ik goed moe toen ik terug kwam. Even lunchen en daarna uiteraard weer lopen met Jewel. Jewel had nog een onderonsje met Jaapie, maar dat zag Jaapie niet zo zitten.

Ik merkte dat ik mij stoorde aan dat overvolle hoofd, dus ik besloot wat te proberen. Ik maakte een breindump in mijn notitieboek en alle gedachtes die ik had noteerde ik op papier. Mijn hoofd voelde leger, maar effect op mijn doen en laten had het niet. Ik keek Glee en liet het voor wat het was. Maar eigenlijk had ik gewoon een beetje oorlog met mijzelf. Kenneth kwam thuis en toen kon ik weer naar de winkel. Ik had 0,0 ideeën voor het avondeten en Kenneth had heel veel zin in wraps met kip en avocado. En dat bracht me op een idee! Kipschnitzels in een wrap met groente en barbecuesaus.

We aten laat en daardoor was de rest van mijn planning ook vertraagd. Snel Jewel uitlaten, oud papier buiten zetten en de afwas doen. Rond half 9 zat ik weer op de bank en keek ik Louisa en Rowan. Ondertussen kreeg ik van Jewel nog haar pelikaan om te knuffelen. En owee als ik hem weg legde! Dan kwam ze terug haha. Vervolgens gooide ik de zapper naar de andere bank, want ik was het tv kijken moe. Ik nam een boek van de bieb erbij, las nog een paar bladzijdes en daarna maakte ik de boterhammen klaar. Eindelijk wel op tijd naar bed!

bank hangen

En zo waren er weer 3 dagen om. Tijd gaat snel! Vorig jaar hadden we vandaag de 2e dag in Engeland en gingen we naar Brighton en mijn oom Dave. Hoe waren jouw dagen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  juli 12, 2019 / 6:15 pm

  Wij hebben altijd onze bezigheden en de ene keer is het drukker dan de andere keer, maar altijd genoeg te doen. Gistermorgen veel gezeten in het ziekenhuis en dat werd ik toch zo moe. Maar wachten is nooit leuk. Uiteindelijk wel met een goed gevoel naar huis. Met m’n linkeroog was het echt nastaar en daar word ik aan geholpen, dat was een opluchting. En gistermiddag had ik veel in te halen. Misschien hangt het in de lucht, want vandaag was ik moe en nog eens moe. Maar het is avond en dan hopelijk een goeie nacht. Een fijne avond Kelly, groetjes van opa en oma xxx

  • BijZus
   Auteur
   juli 13, 2019 / 12:02 am

   Owjee, dat is niet best oma! Ik ben blij dat u uiteindelijk met een goed gevoel naar huis bent gegaan. Misschien hangt het inderdaad in de lucht, een zomderdipje ofzo. Wie zal het zeggen. Hopelijk heeft u een goeie nacht gehad en gaat het vandaag weer wat beter. Liefs, groetjes terug, xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: