20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 days &Zus #15 een zondag op maandag

365 days &Zus #15 een zondag op maandag

Mijn eerste zondag op maandag is een feit. Ik was vooral bezig met Bij Zus, lekker bloggen en inspiratie zoeken. Maar ook ging ik even op jacht in het dorp en natuurlijk amuseerde ik me met Jewel. Ga je mee?

Het gevoel van een zondag

De ochtend was eigenlijk iets anders dan anders. Kenneth had namelijk late dienst, dus hij was tot kwart voor 11 nog thuis. Jewel en ik waren al wat eerder op, aangezien mevrouw rond 8 uur hoog nodig naar buiten moest. En ik moest ook nog het dagboek van het nieuwe weekend schrijven, dus ik moest eigenlijk ook echt op. Tegen half 11 lieten we samen Jewel uit, dat was heel leuk. En daarna vertrok hij gelijk naar werk en ging ik ook verder met Bij Zus. Ik had echt een zondag gevoel, wat goed uit kwam, want dat was het ook voor mij.

Spijkerbroeken jacht

Rond half 1 was het lunchtijd, dat deed ik met wat boterhammen. Niks mis mee! En daarna ging ik met Jewel mee achterom even genieten van de zon. Oh, die scheen zo mooi! Heerlijk! En na een korte pauze buiten ging ik op jacht naar inspiratie op Pinterest.

Rond half 3 ging ik even het dorp in voor spijkerbroeken. Jewel had er een gesloopt en met maar een spijkerbroek red je het niet. Dus ik ging op jacht, moest het dorp 2 keer rond en toen kwam ik gelukkig fijne tegen. Ondertussen genoot ik enorm van de zon en het feit dat ik eindelijk mijn Bij Zus jas weer aan kon. Hoe dan ook, de spijkerbroeken laat ik deze week nog in een soort shoplog/ lookbook zien.

En eenmaal thuis liet ik Jewel nog een rondje uit. Ze heeft tegenwoordig de gewoonte om stokken op te rapen die ze tegen komt, super schattig! En we kwamen nog wat meisjes tegen, dat vond ze enorm spannend, maar ze deed het goed.

Relaxt avondje

Rond half 6 besloot ik te gaan koken. Ik maakte de Hello Fresh box klaar! Wat ik er van vond lees je morgen in een nieuwe foodback. Na het eten deed ik de afwas en daarna dook ik weer achter mijn laptop. Kenneth was rond 8 uur thuis, die ging aan het eten en ik liet Jewel even uit. En daarna wilde ik eigenlijk nog gaan bloggen, maar het werd inspiratie opzoeken en tv kijken. Helemaal prima!

zondag

Ik vond het een hele fijne dag! Een zondag op maandag. Niet ideaal, maar ik vond het wel prima. Ik heb me in ieder geval goed geamuseerd! Hoe was jouw maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  februari 26, 2019 / 10:09 am

  Gezellig en mooie foto’s
  The girl and her dog xxx ❤

 2. oma
  februari 26, 2019 / 12:05 pm

  Weer een leuk stuk, Kelly. Ik kon me helemaal voorstellen, hoe jij genoot van je vrije maandag. Het weer werkte ook mee! De foto’s zijn ook heel mooi, die lange schaduw en je jas kwam goed tot uitdrukking, zover het te zien was. Succes vandaag, je bent al weer op pad. Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: