2   34
20   44
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 days &Zus #152 afgeknaagd en naar de fietsenmaker

afgeknaagd

Vandaag was een semi productieve dag. Aan het begin van de middag naar de fietsenmaker. Vervolgens heb ik niet veel gedaan, ik werd afgeknaagd door onze Jewel en ik keek Netflix. Maar ’s avonds ging ik weer vol aan de slag! Werd het een geslaagde dag?

De ochtend begon met wandelen, trainen en mij vooral verwonderen hoe chagrijnig iemand kan kijken als ze mij en onze Jewel ziet. Ik vind het met de dag grappiger worden, maar hey Jewel groeit onderhand ook in hetzelfde tempo. Achja terug thuis was het tijd voor een ontbijtje! Aardbeienyoghurt met cruesli, jum! En na het eten en even wakker worden ging ik aan de slag met het dagboek. Om het op tijd af te maken haalde ik niet, dus ik ging richting depot om te werken. Ik had een piek en een dal wijk en ondertussen ging mijn fiets kapot.

Ofja, kapot, klopt niet helemaal. Ik kan er wel nog op fietsen, maar hij zwenkt enorm. Dus, na het werk fietste ik naar de fietsenwinkel, wachtte een kwartier tot ze weer open waren en toen verlosten zij mij met het probleem. De spaken zitten los en dat moet zo snel mogelijk gemaakt worden! Dus ik maakte een afspraak voor morgen, voor jullie vandaag, of zaterdag. Ik wandelde al bellend met mama naar huis, zo kon ik even mijn hart luchten en bij kletsen.

afgeknaagd

Eenmaal thuis was ik botergaar, maar Jewel niet. Jewel wilde graag wandelen, dus dat deden we. En daarna plofte ik op de bank met lunch en Glee! Kenneth was ook al vroeg klaar, maar die ging even relaxen op bed. Ik heb de hele middag Glee gekeken, werd afgeknaagd door Jewel en daarna ging ik verder aan het dagboek en Ons Avondeten. Voor ik het wist was het voorbij 6 uur, moest ik nog naar de supermarkt en koken. Ik ging gauw naar de Lidl en uiteindelijk werd het avondeten Kantonese rijst met zoetzure saus.

Na het eten liet ik Jewel uit en vervolgens was de afwas aan de beurt. Ondertussen keek ik de live sessie van @mistermindset Michael Pilarczyk. Super tof en motiverend! Dus toen de afwas klaar was plofte ik op de bank met een gezonde snack en mijn laptop, klaar om aan de slag te gaan. Een geslaagde sessie!

Uiteindelijk vond ik het eigenlijk een prima dagje! Blij met alles wat ik heb gedaan. Hoe was jouw vrijdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 13, 2019 / 8:21 am

    met deze baan heeft je fiets erg veel te lijden, gelukkig heb je een fijne fietsenmaker, hij laat je niet in de kou staan. De volgende wordt een stalen ros! Een rustige dag op je werk en een fijn weekend, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: