2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #153-#154 reserve fiets en formule 1

Goede maandag! Wij hadden dit weekend de verjaardag van tante Ans, ik had lol op de reserve fiets en we kregen Olaf, Mandy en Jordy op bezoek. Lees je mee? Vertel ik je gelijk hoe het afliep met mijn fiets.

13 juli 2019, lol met de reserve fiets en de verjaardag van tante Ans

Mijn dag begon met een korte wandeling, want ik had nog een hoop te doen voor ik naar het depot moest. Ik maakte ontbijt klaar en ik bakte koekjes af, want die wilde ik cadeau doen aan tante Ans. Rond kwart op 9 pakte ik mijn fiets en reed ik heel rustig naar het depot. Het klonk nergens naar en het was ook best spannend. Eenmaal aangekomen op het depot hoorde ik dat ze een reserve fiets hadden die ik kon nemen. Top! Die fiets klaargemaakt en mijn eigen fiets gauw naar de fietsenmaker. Eenmaal terug was het busje met de tassen er al en kon ik gelijk door. Het was maar een tas en doordat ik de grootste lol had op de reserve fiets was ik zo klaar! Ik voelde me net een motormuis op dat ding.

reserve fiets

Ik reed even langs huis, want de fiets was nog niet klaar, dus ik had tijd om me alvast klaar te maken en rond 1 uur ging ik gauw op de reserve fiets naar het depot. Mijn tas pakken en toen door naar de fietsenmaker. De fiets was gemaakt en ik kon weer op pad. Heel fijn! Eerst gauw langs de Hema en toen door naar huis. Het cadeautje van tante Ans klaar maken en wachten op Kenneth. Kenneth besloot Jewel toch mee te nemen en zo gingen we met z’n drieën naar Eindhoven! Het was er erg gezellig met de familie, Jewel deed het onwijs goed en we hebben aardig wat afgelachen. Oh en ze hadden heerlijke Bossche bollenvlaai van de Jumbo. Dat is echt een aanrader!

reserve fiets
reserve fiets

We aten nog een frietje mee en rond een uurtje of 8 gingen we weer naar huis. Onderweg maakten we nog een pitstop bij de Mc Drive voor een Iced Frappé en eenmaal thuis hebben we nog even lekker gerommeld. Ik keek Glee, Jewel viel in slaap en Kenneth zat nog even achter de Playstation. Een geslaagde zaterdag!

14 juni 2019, Formule 1 kijken met Mandy, Jordy en Olaf

Zondag mocht ik uitslapen van Jewel! Rond kwart over 9 hoorde ik een wolf beneden, dat was mijn teken om op te staan. We deden een blokje om, zodat ze nog wat pootjes over had voor ’s middags en omdat ze zaterdag ook heel beweeglijk was geweest. Eenmaal thuis keek ik even tv en toen kreeg ik een appje dat papa en mama naar opa en oma gingen. In eerste instantie dacht ik thuis te blijven, maar toen bedacht ik me en wandelde ik naar opa en oma. Resultaat? Ik was er eerder dan mijn ouders haha. Het was er gezellig, ik heb ze de oren van het hoofd af gekletst voor mijn gevoel.

Rond 12 uur brachten papa en mama me weer thuis. Even nog wat dingen opruimen en toen waren Mandy, Jordy en Olaf er al! Het was een gezellige boel met buiten spelen op de vrachtwagen en met Jewel. Olaf besloot dat Jewel de groene ring mocht hebben en dat gaf een spelletje. Mandy gooide de ring weg en Jewel bracht hem terug waarop Olaf en Mandy samen los zeiden haha. Echt prachtig! We haalden wat boodschapjes voor de lunch en het avondeten en na de lunch lieten we samen Jewel uit. En daar kwamen we nog een moeder walibi tegen. Erg mooi! Olaf noemde ze kawawa ofzoiets. Van kangoeroe, want zo noemden we de walibi eerst.

Terug van het buiten spelen hebben we nog mee Formule 1 gekeken en buiten gespeeld. Olaf vond de kiezels erg leuk! En daarna was het tijd om frietjes te bakken. Ik maakte er mijn taak van en dat gaf een gezellige boel. Olaf en Jewel waren samen op onderzoek in de garage. Met als gevolg.. Olaf vond wat en Jewel kreeg het aangeboden, net als dat ze de hele middag hadden gedaan met steentjes. Het is mooi om te zien hoe groter ze worden hoe meer respect ze voor elkaar krijgen en met elkaar spelen. Ik denk dat ze in de komende jaren dikke maatjes kunnen worden. Ze zijn in ieder geval net zo ondeugend!

reserve fiets

De frietjes waren lekker, hoewel mijn 2e portie beter was gelukt. Na het eten kletsten we nog wat, viel Olaf in slaap en aten we nog een ijsje. Rond 8 uur gingen Jordy, Mandy en Olaf weer naar huis, ik liep met Jewel een blokje om en begon daarna aan de afwas terwijl Kenneth zijn tas en boterhammen klaar maakte. Ik bleef nog even op, maar rond kwart voor 10 ging ik ook eens naar boven. Hoewel ik nog wakker was tot 11 uur, maar het is de start voor een normaal ritme.

En dat was het weekend alweer! Ik heb nog een dagje vrij, maar die is ook goed gevuld. Hoe was jouw weekend of heb je ook nog een dagje vrij?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. oma
    juli 15, 2019 / 5:38 pm

    Dat waren weer mooie dagen, ook weer gevuld. Fijn, dat je gisteren ook even hier was, het was ook gezellig. En met Olaf is het altijd feest. Mooi dat Jewel en Olaf goed met elkaar overweg kunnen, toch waakzaam blijven. Leuke foto’s van beiden. De maandag is al weer bijna om. Een fijne avond, groetjes van oma. xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: