2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #155-#156 de stad in en achter de schermen

achter de schermen

De afgelopen 2 dagen had ik het lekker druk. Maandag ging ik samen met mijn zusjes de stad in en deed ik de weekboodschappen. En dinsdag ging ik achter de schermen aan de slag en hield ik me bezig met het huishouden. Ik neem je mee!

15 juli 2019, Met de zusjes de stad in

achter de schermen

De maandag begon weer met Jewel uitlaten en trainen. Dat was namelijk weer nodig voor de cursus. Terug thuis maakte ik bij gebrek aan brood en yoghurt rijstepap, lekker, maar hij had wat zoeter gemogen. Vervolgens ging ik aan de slag met het dagboek van het afgelopen weekend. Een leuke klus waar ik toch wel een tijdje mee bezig was. Voor ik het wist was het kwart voor 12 en tijd om Jewel uit te laten. Na de wandeling kon ze nog even rommelen en rond half 1 reed ik thuis weg. Eerst tanken en vervolgens door naar Roermond.

In Roermond lunchte ik gezellig mee met een broodje en na even te hebben gekletst ging ik met Mandy, Jill en Olaf naar de stad. Snuffelen, pampers scoren bij de Etos en gewoon weer even gezellig samen. We aten nog een koek en dronken een milkshake bij de Mc Donalds. We deden een kleine boodschap bij de Jumbo en toen was het alweer langzaam tijd om naar huis te gaan. Ook kwam ik nog een handig idee tegen voor in mijn bullet journal. Namelijk een dagplanning! Die zie je hierboven.

Mandy ging vrijwel gelijk door naar huis en ik bleef nog even hangen. Gezellig kletsen met mama, Jill en toen papa thuis kwam ook papa. Rond 5 uur was het ook voor mij tijd om naar huis te gaan, want Jewel was al iets langer dan 4 uur alleen. Het was een grote chaos in Roermond door een ongeluk op de A73, indrukwekkend om te zien. Mandy was daardoor dik 2 uur onderweg volgens mij en ik had het geluk dat ik de andere kant uit mocht.

Terug thuis gaf ik Jewel een koekje die ik had meegekregen van mama en daar was ze heel dankbaar voor. Zo schattig! Ik kookte gauw een AGV’tje en daarna liet ik Jewel uit. Zo kon zij ook gaan eten. Ik ging ondertussen de weekboodschappen halen, want die had ik zondag niet gedaan. De kassière leek er niet zo gelukkig mee dat ik rond half 8 nog met 5 koopzegel boekjes aan kwam. Maar voor mij kostte de weekboodschappen nu maar €4,05 en dat vond ik wel fijn! Terug thuis deed ik de afwas en daarna plofte ik nog even op de bank. Ondertussen had ik nog wat mensen aan de deur en op Facebook die dachten dat Jewel was ontsnapt, omdat een gelijk soort hond was ontsnapt. Maar dat was gelukkig niet zo en het baasje van de hond heeft zich ook gemeld. Eind goed, al goed!

16 juli 2019, huishouden en achter de schermen

Dinsdag startte ik de dag ook weer zoals gewoonlijk. Ik wilde eigenlijk het dagboek schrijven van maandag, maar dat werkte toch niet helemaal. Ik besloot de laptop aan de kant te leggen en de kleding was die ik ’s ochtends aan had gezet op te hangen om vervolgens nog even de wc te poetsen. Rond 20 voor 10 reed ik naar het depot en daar was de teamleider al. We werden even bijgepraat, er werden nieuwe instructies gegeven en ik kreeg nog even kort de wiebelkriebels, maar goed dat komt wel goed. Ik liep precies de tijd die voor mijn loop stond, dus ik was weer op tijd thuis. Heel fijn!

Ik stofzuigde beneden de boel, ging overal weer met een doekje langs en daarna was boven ook de stofzuiger weer aan de beurt. Rond kwart over 12 had ik dat gehad en besloot ik te lunchen met boterhammen. Vervolgens liet ik Jewel uit en daarna besloot ik te gaan brainstormen in mijn notitieboek. Ik zocht een manier van werken, een manier van om gaan met en een trigger om weer actief te gaan bloggen. En, ik denk dat ik die wel heb gevonden, dus to be continued! In ieder geval heb ik de rest van de middag mij heerlijk geamuseerd achter mijn laptop met dingen achter de schermen.

achter de schermen

Als avondeten maakte ik een wereldgerecht van Knorr en daarna kon ik nog even verder met waar ik mee bezig was. Want Kenneth was nog niet thuis, die kwam pas rond 7 uur. We aten samen, daarna liet ik Jewel uit en vervolgens was het tijd voor de afwas. Na de afwas ging ik nog even verder met de huisstijl van de Facebookpagina van Bij Zus. En rond half 11 ging ik richting bed!

En zo waren er al snel weer 2 dagen voorbij. Ik ga weer even verder achter de schermen. Want dat blijft het leukste om te doen! Hoe waren jouw dagen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 17, 2019 / 5:51 pm

    Leuk om te lezen, dat jij je goed amuseert. Wij amuseren ons ook wel, maar natuurlijk anders. Ook heel fijn, dat jullie drietjes en Olaf er af en toe samen van genieten. Daar kijk je altijd heel mooi op terug. Mandy met Olaf in die file, dat is echt “pech” hebben. Nog een fijne avond (cursus?) Succes Kelly! Groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: