2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #157-#158 laatste puppyles en cheesecake

les

Het is weer tijd voor mijn dagboek! Woensdag was ik achter de schermen lekker bezig en hadden Jewel en ik de laatste les op de puppycursus en donderdag maakte ik ter ere van het samenbrengen van Bij Zus en Chocotijd een cheesecake. Kijk je mee?

17 juli 2019, werken, knuffelen en de laatste les

les

Woensdag begon de dag met trainen! Dat ging weer goed, gelukkig. Daarna deed ik mijn ding en ging ik aan de slag met het dagboek van woensdag. Een leuke klus, maar ik had te weinig tijd en een puppy die om aandacht vroeg. Dus we speelden even gezellig samen en daarna was het voor mij tijd om naar het depot te gaan. De hoeveelheid werk viel me mee, uiteindelijk was ik een uurtje of 3 later klaar.

Jewel en ik maakte een blokje om en kwamen opa nog tegen. Dus we babbelden even en daarna gingen we allebei weer verder. Een van de leukste dingen aan in dit dorp wonen! Terug thuis ging ik verder met bloggen en werd ik lekker gestoord (letterlijk en figuurlijk) door onze Jewel en onze Jaapie. Jewel smeet haar pelikaan continue in mijn gezicht en Jaapie was stunts aan het uithalen om zijn losse vel weg te krijgen. Kenneth was weer lekker vroeg thuis dus dat was fijn, kon ik even naar de winkel voor het avondeten.

les

We aten restjes en dat was zo klaar, ideaal! En na het eten was het tijd om met Jewel naar Melick te rijden. De laatste les van de puppycursus was een feit. Bij “kom voor” ging ze me er weer van tussen, dat was even balen, maar voor de rest deed ze het echt wel prima. Ik was meer dan tevreden! En na de les hielp Jeanne me nog even met “kom voor”, omdat ik het anders 2 weken niet zou hebben gedaan. Volgende week woensdag is het zover en ik hou mijn hart vast, want het moet zonder koekjes. Uitdaging!

18 juli 2019, een cheesecake maken

Donderdag begon de dag met trainen en onze dagelijkse dingen. Ik maakte alvast een begin aan het artikel dat Bij Zus en Chocotijd weer samen waren en daarna was het alweer tijd om te gaan! Op naar het depot. De post viel me reuze mee en ik was voor mijn gevoel zo klaar. Heel fijn! Alleen had ik gigantische hoofdpijn, dus daar was ik minder blij mee.

Ik ging een blokje om met Jewel en toen was het weer tijd voor lunch. Gewoon simpel met wat crackers. Kenneth kwam niet veel later alweer thuis. Ook heel fijn! En ik ging aan de slag met het maken van een no bake cheesecake. Ik maakte hem met de Ohmyfoodness bakmix, maar daar schrijf ik later een apart artikel over. Na het bakken ging ik weer terug achter de laptop en rond een uurtje of 4 besloot ik toch naar de Welkoop te gaan. Ik had namelijk brokken nodig voor Jewel en ik twijfelde of ik die bij ons of in Roermond zou gaan halen.

Terug thuis ging ik aan de slag met het eten en ondertussen topte ik de cheesecake af met gerapste chocolade en chocoladebolletjes. Jum! Na het eten liet ik Jewel uit, deed ik de afwas en fotografeerde ik de cheesecake. Een van de leukste dingen om te doen! Vervolgens was het tijd om te proberen en we waren beide zeer tevreden. Lekker!

Rond kwart voor 8 stopten Jill en Kevin nog even voor de deur. Die hadden 2 bonzo’s voor Jewel en daar was Jewel natuurlijk heel erg blij mee! Na de pitstop ging ik aan de slag met de afwerking van het artikel over de samenvoeging van Bij Zus en Chocotijd. Een leuk klusje! Ook keek ik nog Louisa en Rowan op TLC. En daarna vond ik het genoeg geweest, ik smeerde de boterhammen en toen was het bedtijd!

En zo is het alweer vrijdag en (bijna) tijd voor weekend! Hoe waren jouw dagen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 20, 2019 / 8:31 am

    leuk om te lezen en mooie foto’s Kelly. En Jewel leert het wel. Met het examen doet ze het goed en anders denk je “het zij zo” , je hebt je best gedaan. Opa heeft het gisteravond heel gezellig gevonden en vond het super om samen met jou naar huis te gaan! Een fijn weekend, vanmiddag opletten met het weer. Liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: