2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #159-#162 het dagboek van afgelopen weekend

afgelopen weekend

Het is tijd voor het dagboek van afgelopen weekend! Vrijdagavond ging ik kijken bij het optreden van een band met mijn neef als zanger, zaterdagavond ging ik uiteten met Kenneth, zondag waren we in Roermond en maandag ging ik met José naar Duitsland. Lees je mee?

19 juli 2019, kijken bij The Snailers

Vrijdag was een relatief drukke dag, omdat ik een daldag en een piekdag had. Uiteindelijk was ik rond 1 uur weer thuis. Ik at even een makkelijke lunch en daarna ging ik met Jewel voor een blokje om. Eenmaal terug thuis herkende Jewel eerder onze auto langs de stoep dan ik! Jewel was helemaal blij, want ze rook of ze wist dat Kenneth thuis was. Die was lekker vroeg klaar!

De middag besteedde ik achter mijn laptop en rond een uurtje of 4 ging ik richting Roermond. Daar kwam ik bij mama uit in de trimsalon. Even kletsen en toen zag ik dat ze enorm veel last had van de blessure aan haar arm. Dus ik pakte de kam en begon te kammen en zo hebben we samen de hond klaar gemaakt om weer terug te gaan naar de baasjes. Daarna kletste ik nog even met papa en toen moest ik alweer door om naar de apotheek te gaan.

afgelopen weekend

Rond 6 uur was ik weer thuis en maakte ik de makkelijkste Mexicaanse wraps ooit. Na het eten keek ik nog even tv en toen besloot ik naar een café verderop te gaan om te gaan kijken bij mijn neef en de band. Mijn oudste neef, Roy, is muzikant. Hij speelt bij verschillende bands en is druk bezig om zijn eerste album uit te brengen. Zo gaaf! Mijn peetoom en zijn familie waren daar en mijn opa was er ook! En tegen half 10 kwamen Jill en Kevin nog. Ik heb genoten, geweldige muziek en het was er gezellig.

afgelopen weekend

Maar het meeste heb ik genoten van het fietstochtje naar huis. Opa en ik waren allebei met de fiets en aangezien we niet ver van elkaar af wonen vond ik het fijner om met hem mee te fietsen. Alleen vond hij het fijner om mij thuis te brengen, dus toen ik onder de carport stond draaide hij pas om en fietste hij naar huis. In plaats van ik die opa thuis bracht. Geweldig!

Het dagboek van afgelopen weekend

20 juli 2019, uiteten met Kenneth

Zaterdagochtend moest ik uiteraard weer werken, maar daar was ik gelukkig zo mee klaar! Terug thuis kwam ik even bij en daarna haalde ik de weekboodschappen. ’s Middags besteedde ik achter mijn laptop en zag ik de geplande flinke stortbui voorbij komen. Toen Jewel daarna de tuin in ging kwam ze in een plas water terecht en de reactie toen ze haar poot uit de plas haalde was priceless. Ze keek zo vies, echt geweldig!

Kenneth was ’s ochtends met het idee gekomen om samen te gaan eten bij de Griek. Dat was heel gezellig! En het smaakte ook enorm goed. Ondertussen zette Jewel haar bench op stelten. We hadden de iPad op haar gericht en het was net een kleine wolf die we er in hadden gezet. Achteraf logisch.. Te wakker, niet gegeten en warm. Logisch! Toen we dat hadden bekeken wandelden we met z’n drieën naar de ijssalon en weer terug. Ik reed nog even snel naar de winkel in Roermond, waar ik Kevin en Jill ook nog tegen kwam en daarna was de avond zo weer voorbij.

afgelopen weekend

21 juli 2019, barbecue bij Ger en José

afgelopen weekend

Zondag was ik de hele ochtend thuis. Lekker rommelen, wasjes draaien en opruimen. Rond een uurtje of 3 reden we na een pitstop bij de supermarkt naar Roermond. We zagen de auto van tante Tilly staan bij mijn ouders en ik had afgesproken met mijn vader voor de boekhouding. Dus gingen we met z’n drieën naar mijn ouders. Het was er gezellig en we hebben even kunnen kletsen met Dave en Tilly en daarna nog even alleen met papa en mama.

Vervolgens gingen we naar Ger en José en daar gingen we barbecueën. Dat was lekker. Vervolgens wandelden we nog een rondje met Jewel waarbij Kenneth haar over de modderplassen tilde, zo schattig. Terug thuis smeerden we de boterhammen en probeerden we Jewel vrij te laten slapen. Dus zonder bench, dat ging goed, maar ik voelde me er niet prettig bij, dus gingen we weer naar beneden en deden we ons slaapritueeltje. Een fijne dag!

afgelopen weekend

22 juli 2019, winkelen in Duitsland

Maandagochtend was ik thuis! De bedoeling was te schrijven maar ik had wat andere klusjes en een puppy die ik goed moe wilde maken! Oh en ik kreeg de uitdaging om een camera te installeren die ik te leen kreeg van de buurvrouw. Zodat we Jewel eens wat vaker kunnen bekijken en zien wat ze doet. Kwart voor 12 zat ik in de auto naar Roermond. Ik had namelijk afgesproken om met José naar Duitsland te gaan!

We reden naar Elmpt waar we eerst een frühstück gingen eten. Daarna gingen we naar de schoenenwinkel ernaast, waar José een fijn paar scoorde. Vervolgens bezochten we de Takko waar ik sokken scoorde voor Kenneth en een super leuk t-shirtje voor mijzelf. We haalden nog boodschappen bij de Aldi en daarna gingen we weer naar huis. Ik hielp Ger met zijn nieuwe telefoon, liep nog even naar de hoek en toen was het tijd om met een rap tempo thuis te komen!

Ik kwam precies op tijd thuis, want Aranka stapte net uit haar auto. Ze had een hoop bij zich, want we gingen Indonesische nasi maken met kip. Het was even een klusje, maar dan had je ook wat! Het smaakte heerlijk! De kip zag er een beetje uit als koolblokjes, maar ook die waren erg lekker. Na het eten hadden we nog een Duits chocolade puddinkje en kletsten we bij. We lieten Jewel uit, deden nog even de afwas en voor we er erg in hadden was het alweer 10 uur. Aranka ging naar huis, ik smeerde de boterhammen en toen was het voor mij ook weer bedtijd!

Het was weer een heel fijn weekend! Ik wens jullie een fijne woensdag en probeer het koel te houden!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 24, 2019 / 12:32 pm

    Er zijn veel leuke dingen voorbij gekomen en ook heel mooie foto’s. Was interessant om te lezen!
    Dat koel houden lukt niet goed meer, de warmte is naar binnen gekomen en de nachtelijke afkoeling is steeds minder, maar de hitte blijft nog een poos, wij houden ons rustig en passen ons aan. Nog proficiat met je zus(je)! Een fijne dag, liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: