2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #16 de fietsstandaard al kapot

365 days &Zus #16 de fietsstandaard al kapot

Het is alweer een week geleden dat ik mijn eerste werkdag had, of ja opleidingsdag. Een week later is de fietsstandaard al kapot. Maar des al niet te min had ik een prima dag en neem ik je graag mee op 26 februari!

Bloggen en Pinterest

De ochtend ging gewoon weer volgens ons ochtendritueeltje. Tenminste zo ongeveer, want een blog schrijven voor ’s middags lukte niet. Geen probleem, dan maar inspiratie op doen op Pinterest. Daar ben ik momenteel echt enorm veel te vinden. Ik vind het zo leuk om van alles en nog wat op te zoeken. Ik kan me er uren mee vermaken. Rond de middag lunchte ik met 2 worstenbroodjes en daarna was het alweer langzaam tijd om te gaan! Nog even spelen met Jewel en hup de fiets op.

De fietsstandaard kapot

Mijn route kwam pas kwart voor 1 binnen, dus ik moest even wachten. Gelukkig was het niet heel erg veel, een fijn begin om het voor het eerst alleen te mogen doen. Het ging eigenlijk allemaal wel lekker! Alleen tegen het einde van de route sprong mijn fietsstandaard kapot. Dus dat was even heel vervelend. Ik had gelukkig nog maar 2 straten en daarna kon ik naar huis.

fietsstandaard

Eenmaal thuis ruste ik even uit, want dat was toch wel nodig. Daarna wilde ik met Jewel gaan wandelen, dus ik plukte haar uit de tuin en kwam ik erachter dat ze de bloempot nu had leeggehaald. Tja baas, als je me het perkje niet laat verbouwen, dan maar de pot. Ik was niet voor niets zo lief buiten aan het spelen.. Mooiste van het hele verhaal, ze was er weer heel trots op! Ondertussen hoorde ik Kenneth binnen komen en die wilde wel met ons mee wandelen. Gezellig! Dus toen bedacht ik me dat we net zo goed naar de Plus konden lopen, want we hadden brood nodig. Zo gezegd, zo gedaan en zo waren we even gezellig samen op pad.

Kloppudding als toetje

Terug thuis begon ik aan het avondeten. Dat werd een wat uitgebreider Hollands potje. En ik maakte er lekkere chocolade kloppudding bij. Beide smaakte heel goed. Enig nadeel aan wat uitgebreider koken is de afwas, die was behoorlijk groot. Maar met een half uurtje was alles opgeruimd. Daarna keek ik nog even tv en zocht ik inspiratie op Pinterest en tegen half 11 was het bedtijd!

Het was geen hele bijzondere dag, maar eigenlijk was hij wel helemaal prima. Een beetje jammer van de fietsstandaard, maar ook die kan gemaakt worden of opnieuw gekocht. Maken jullie wel eens kloppudding?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Tante Chris
  februari 27, 2019 / 10:07 am

  Weer leuk om te lezen wat je allemaal mee maakt ook met Kenneth en Jewel knuf en kus van Tante Chris

 2. oma
  februari 27, 2019 / 12:18 pm

  Heb je al een andere standaard aan je fiets? Zonder, zal niet handig zijn. Een leuk stuk en goed gekookt en wat heb je leuke schaaltjes!! Komen goed uit met die pudding. Nu heb je weer een mooie dagindeling en het is ook boffen met het weer! Een fijne dag Kelly, groetjes oma xxx

 3. Toos Delsing- Kock
  februari 27, 2019 / 8:26 pm

  Weer een mooi verhaal Kelly en de standaard van de fiets gemaakt ik denk eerder dat je een nieuwe aan de fiets moet laten maken. Groetjes Toos

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: