2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #17 heel veel lopen

365 days &Zus #17 heel veel lopen

Een nieuwe dag, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Woensdag, 27 februari, was vooral een dag van lopen. Heel veel lopen! En dat had niet alleen met werk te maken.. Hoe het komt dat ik zo veel moest lopen en hoe de 3e les ging van de puppycursus vertel ik je graag!

Het vervolg op de fietsstandaard

De ochtend ging even iets anders dan normaal. Ik moest me wat meer jagen en sneller door de dingen heen. Geen probleem! Ik had natuurlijk de fietsstandaard al gesloopt en die moest gemaakt worden. Dus ik ging naar de fietsenwinkel waar ik hem had gekocht. En ik had geluk, ze hadden nog 1 blokje. Ik wilde een nieuwe fietsstandaard kopen, maar alleen het blokje hoefde vervangen te worden. Scheelt toch weer een €26,-. gelukkig! Hij monteerde het gelijk voor me en daarna vertrok ik naar het werk. Een kwartiertje later was de vracht er en konden we aan de slag. Het was echt ontzettend weinig, dus ik moest meer fietsen dan lopen en met anderhalf uur was ik al klaar. Heerlijk! En thuis kon ik dan eindelijk het puppy pakketje van Beez Tees openen, met een heel lief wit konijntje, dat met een half uur al bruin beige was..

Heel veel lopen

lopen

Voor Kenneth moest ik naar Groenlijf, want een van ze supplementen was op. Ik had op de familie app gevraagd of iemand nog wat nodig had en papa had gepland om ook even er naar toe te lopen. Dus besloot ik mee te gaan lopen met Jewel. Eenmaal in Roermond moest ik natuurlijk eerst even knuffelen met Olaf. Mijn kleine grote vriend. En daarna vertrokken we, maar eigenlijk zou het toch wat veel worden voor Jewel, dus ik ging bij Ger en José vragen of zij even op Jewel wilde passen. En gelukkig wilde ze dat, ondanks een hele hyperactieve puppy.

Ik ging dus met papa en Olaf mee lopen en dat was inderdaad toch nog wel even een stukje als ik Jewel had gedragen. Het was gezellig en Olaf kletste een heel eind weg. Heerlijk om naar te luisteren! Eenmaal terug haalde ik Jewel op en die bleek dus even de boel op de kop te hebben gezet. Maar ze ging liggen toen ik er weer was en nog even een glas cola dronk. Ze was duidelijk op zoek geweest en had haar speeltjes gemist haha. Daarna buurtten we nog even bij papa, mama, Jill en Olaf. En rond 5 uur reden we weer naar huis, want we hadden nog een pittige avond tegenmoet.

3e les van de puppycursus

Na het koken en eten was het al gauw 7 uur. Tijd om te vertrekken naar Melick! Ik had Jewel ’s middags nog even een harnas gekocht voor in de auto. Zo hoefde ze niet meer in de bench en dat ging eigenlijk best goed! De les zelf ging redelijk! Ze heeft even gevolgd, dus daar was ik heel erg blij om. Een gevoel van godzijdank, ze kan het dus toch, kwam over me heen. En de oefening down die we leerden, ja die kende ze al, dus dat was mooi. Jill en Kevin kwamen nog even kijken, dat was leuk. Alleen kregen we in de pauze en na de pauze een les EHBO. Dus veel hebben ze niet kunnen zien en dat vond ik wel jammer voor ze. Want het allerleukste, de pauze en het “kom voor” hebben ze nu niet kunnen zien.

Kwart over 9 waren we klaar en mochten we weer naar huis en rond 10 uur gingen we naar bed. Helemaal op! Maar slapen zat er nog even niet in, Kenneth lag te woelen van de tandpijn, dus het was vooral oplossingen zoeken zodat hij in slaap viel. (Gelukkig kan hij vandaag terecht bij de tandarts, niet de ideale timing, eigenlijk verre van zelfs, maar goed, dat leg ik morgen wel een beetje uit.)

Het lopen gaat me zo wel steeds makkelijker af. Ik had toch weer bijna 13 kilometer in de benen als ik mijn telefoon moet geloven. Mijn lijf zegt in ieder geval van wel haha. Hoe was jouw woensdag, heb je de week door midden gezaagd?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 28, 2019 / 12:21 pm

    Dit is weer “Kelly actief” en ik denk dat het je goed doet. Wat een fijne fietsenmaker hebben we toch, hij heeft het ook heel druk!! Net als jij, was Olaf blij, dat heeft hij je verteld, geweldig! De foto van Jewel is spiegelbeeld, te zien aan zijn rechteroog (blauw). Kende je alles al van de EHBO cursus, lijkt me wel. Vervelend voor Kenneth, telkens die tandpijn. Maar nu is hij er vanaf. Een fijne dag verder, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: