2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #18 last van de wind

365 days &Zus #18 last van de wind

Gisteren, 28 februari, had ik de wind niet alleen om mij heen, maar ook in mijn lijf. Een ontzettend gejaagd gevoel achtervolgde me de hele middag, maar dat zorgde er wel voor dat ik weer genoeg heb beleefd!

Bezig met Bij Zus

wind

De ochtend besteedde ik weer zoals altijd met Bij Zus. Het is fijn om ook nog tijd te hebben om me daar mee te amuseren. Ik ben sinds de 365 days weer lekker actief bezig en dat bevalt me enorm goed. Extra artikelen probeer ik minimaal om de dag te plaatsen. Het liefste deed ik het vaker, maar inspiratie en vooral tijd zijn soms best lastig. Maar dat komt goed. Ondertussen keek ik nog wat YouTube filmpjes en voor de rest deden Jewel en ik het rustig aan. Jewel besloot even naar buiten te gaan kijken en dat was zo’n leuk gezicht, de enige foto die ik maakte gisteren.

Ondertussen kreeg ik telefoon van Kenneth dat hij onderweg was naar de standplaats. Zoals ik gisteren al vertelde had hij enorm veel pijn aan een kies. Gelukkig kon hij even tussen de bedrijven door terecht en het werd zoals verwacht een wortelkanaal behandeling. Hoewel de wortel al dood was, maar goed, fijn dat het zo kon.

Last van de wind

Ik had behoorlijk wat post te bezorgen eigenlijk, vooral qua gewicht dan. Ik had nogal wat last van de wind met mijn fiets, maar ook met mijn lijf. Ik was zo gestresst en hectisch, dat was even niet handig. Ik kwam opa nog tegen, dat was heel leuk, ondanks dat ik nog steeds rommelig was. En 2 straten verder viel dan ook mijn fiets om. Dat was verre van handig. Maar, daarna herstelde ik wel, even herpakken en rustig door. Uiteindelijk was ik dik 2,5 uur zoet met de route.

Eenmaal thuis was Kenneth er ook weer. We gingen even samen boodschappen doen, vind ik heel gezellig. We haalden wat kleine dingetjes en brood. Daarna ging Kenneth met Jewel een blokje om en ik begon aan het avondeten. Dus toen hij terug was hoefde het nog maar een kwartiertje in de oven en daarna konden we lekker eten!

On the road again

Na het eten had Kenneth nog steeds enorme pijn. Een vriendin van ons die gaf Naproxen als tip, dus ik ging richting Roermond om het bij de Kruidvat te halen. Maar ik maakte even een pitstop bij mijn ouders. En toen gaf mama mij de tip om eens de spoedarts te bellen en anders de tandarts om advies. Gezien het feit dat Kenneth enorme maagklachten heeft. Uiteindelijk was het advies van de tandarts een combinatie van paracetamol en ibuprofen te nemen. Iets wat mama me al als idee gaf terwijl Kenneth aan het bellen was. Anyhow, lang verhaal kort, ik dronk nog even wat en at een plakje cake en daarna reed ik naar de appie voor een lading paracetamol en ibuprofen.

Terug thuis had Kenneth al een combinatie genomen en dat leek te helpen, dus dat was heel fijn! We lieten samen Jewel uit, uiteindelijk door de stromende regen en daarna keken we nog even tv. Boterhammetjes smeren en op naar bed, met voor mij als voornemen eerder op te staan.

Benieuwd of dat is gelukt? Dat lees je morgen! Het was een dag waarbij ik de wind echt door mijn hele lijf voelde haha. Maar zo zie je maar, alles komt goed! Je moet gewoon de fiets even om laten vallen en je focus herpakken. Hoe was jouw dag? Bijna weekend!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Tante Chris
    maart 1, 2019 / 10:43 am

    Al met al was het weer een drukke dag voor je Maar ja als postbezorger ga je door weer en wind en daarom heb ik voor jullie veel respect het wordt toch maar gedaan door de bezorgers, en wandelen door de regen met de hond hoort er ook bij Geniet samen van het weekend knuf en kus

  2. oma
    maart 1, 2019 / 12:21 pm

    Weer heel verschillende belevenissen, mooi omschreven en eind goed, al goed. Vandaag heb je misschien een rustige dag, niet veel wind, maar wel nat. En wat vindt Jewel van die nattigheid, zij is alleen nog maar mooi weer gewend. Fijne dag Kelly, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: