2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #19 de grond controleren

365 days &Zus #19 de grond controleren

Wie mij volgt op Instagram weet dat ik weer wat interessants had meegemaakt gisteren. En dat had ik ook zeker, ik ging namelijk de grond controleren van dichtbij. Het was niet gepland, maar blijkbaar wel nodig.. Ik neem je mee!

De grond controleren

De ochtend begon eigenlijk zoals alle ochtenden. Hoewel ik dit keer wel wat eerder opstond. Dat lukte! Ik had een korte route voor de boeg met weinig post. Best fijn! Eigenlijk verliep alles helemaal prima. Ik had niks te klagen, geen last van de wind, het liep en fietste gewoon. Tot ik een poststuk vergat en een tussenstop moest maken voor ik naar het volgende “blok” ging..

grond

Ik stopte voor de deur, stapte van mijn zadel en toen sloeg mijn linker enkel om. Niet pijnlijk verder, dat gebeurt vaker. Maar daarmee verloor ik dus ook mijn evenwicht. En met een fiets tussen je benen met (gelukkig lege) zware fietstassen en voor je buik een soort draagzak vol met post, ja dat is 1 en 1 optellen. Ik ging om, een buxushaag en aarde vingen mij op. Dus ik controleerde even de grond. Vervelend en een tikkeltje gênant, maar ik kon er om lachen. Op wat spierpijn in een schouder na had ik niet echt ergens last van. Gelukkig was mijn ritje zo voorbij en kon ik weer naar huis waar Jewel klaar stond om mij een kus te geven.

Op kraamcadeau jacht

Terug thuis was het tijd voor een simpele lunch en even ademhalen. Jewel kon niet wachten om weer een rondje te gaan wandelen, maar dat moest ze toch echt even. Na een half uurtje was ik uitgerust en konden we weer voor het volgende rondje. Rond half 4 moest ik nog halsoverkop het dorp in. Ik wilde graag voor Suze (het baby’tje van vrienden van ons) een klein cadeaupakketje maken en daar wilde ik persé iets in stoppen van een bepaald merk. Maar de winkel die het verkocht sloot al om 4, in plaats van de gebruikelijke 6, lang leven carnaval.. Gelukkig was ik op tijd daar en kon ik kopen wat ik wilde kopen. En toen vond ik nog allerlei andere leuke dingen! Dus dat was mooi.

Eenmaal weer thuis ging ik aan de slag met een lekker creatief projectje. Ik kan er nog niet teveel over zeggen, omdat ik er mee aan het puzzelen ben en hoop er iets tofs van te kunnen maken voor jullie. Dus misschien later meer en misschien ook niet haha.

Het verhaal van de American pancakes

De tijd was ik volledig kwijt, maar dat gaf niet. Kenneth belde rond kwart op 6 dat hij richting huis kwam. En dus besloot ik American pancakes te gaan bakken. Ik had namelijk nog een bakmix van de Lidl en we hadden zin in iets van pannenkoeken. Maar de pan was te heet, dus de eerste gingen richting zwart. De 2e set was nog zwarter. De 3e set zag er goed uit, maar toen was het beslag op. Een beetje jammer. Kenneth kwam op dat moment binnen en we besloten even met Jewel richting de Plus te lopen. Dan was zij weer uit geweest en dan konden we kant en klare halen. Die kreeg ik gelukkig opgewarmd! Na het eten was het tijd voor de afwas, een plezierig klusje, want ik had super lekker ruikend afwasmiddel gevonden. En daarna was het tijd om weer verder te gaan met mijn project.

Tja en dat was dan weer de vrijdag. Dat met de grond was eigenlijk wel weer typisch Kelly. En ik mag van geluk spreken dat ik heb leren afrollen, anders had ik waarschijnlijk de grond gekust. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 3, 2019 / 8:23 am

    Maar…Kelly toch. Je hebt het allemaal doorstaan, maar zo’n dag kost veel energie. Jewel voelde aan dat hij je heel lief moest ontvangen. Nu slecht weer, maar je hoeft er niet door. Geniet samen van de vrije dagen! Alaaf…………….knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: