2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #20 – #21 weekend met visite en creativiteit

365 days &Zus #20 – #21 weekend met visite en creativiteit

Het was een hele rustig weekend. We kregen visite van vrienden en familie, ik moest werken en ik ging weer verder met mijn projectje. Ik ga je meenemen.

Zaterdag, 2 maart

Suze ontmoet!

De dag begon eigenlijk best wel laat. Ik stond pas rond half 9 op en ik had Jewel nog niet gehoord. Dus die had lekker uitgeslapen. We maakten ons vlug klaar, maakte een blokje om met Jewel en daarna haalde ik nog even wat boodschappen. En toen kwam er al bijna bezoek! Sjors en Sandra kwamen met Suze naar Jewel kijken. En toen hadden wij de kans om hun poppetje te ontmoeten. Want dat is de kleine Suze! Ontzettend schattig en lief meisje.

Ik mocht haar vast houden en stiekem vond ik dat wel even spannend, zeker met het hoofdje en het nekje. Ik weet nog dat ik blij was bij Olaf toen die periode voorbij was. Maar goed, toen ik haar eenmaal vast had kon ik me wel weer goed herinneren hoe en wat. Het is al bijna niet meer voor te stellen dat Olaf ook zo klein was.

Jewel was weer lekker verlegen. In eerste instantie keek ze de kat uit de boom, maar gelukkig kwam ze daarna los. In zekere zin zelfs iets te los. Mevrouw ging gewoon bij Sandra, Sjors en Suze op de bank, snuffelde aan Suze haar hoofdje en gaf haar zelfs een lik bovenop het hoofdje. Heel apart. Maar verder ging het wel goed.

Niet super druk

Na het bezoek lunchte ik snel met een boterham en toen kon ik op naar het werk. Ik had amper post, maar de huis aan huis moest ook gewoon gebeuren, dus qua tijd viel het gelukkig reuze mee. Ik ben ongeveer 2,5 uur bezig geweest. Rond half 4 was ik weer lekker thuis. En eigenlijk heb ik de hele middag niks meer gedaan. Ik keek wat Youtube filmpjes en tegen kwart over 5 begon ik met koken. En ondertussen ging Kenneth met Jewel een rondje lopen. Ideaal! Een half uurtje later was het klaar, wortelstamppot met stoofvlees. Jum!

Bezig met mijn creatieve project

Na het eten haalde ik alvast de weekboodschappen, tenminste, voor een groot deel. Daarna was de afwas aan de beurt en die was gelukkig zo klaar. Waarna het tijd was om het dagboek van vrijdag te schrijven en lekker aan de slag te gaan met mijn creatieve project. De rest van de avond heb ik zitten puzzelen en kijken wat leuk is en wat niet. En uiteindelijk gingen we rond half 3 naar bed.

Zondag, 3 maart

Familie op visite

Gisteren begon de dag lekker rustig. Ik werd wakker op de bank, schreef het dagboek van zaterdag, maar besloot dat het niet vullend genoeg was om online te zetten. Daarna was het even rustig douchen, ontbijten en daarna Jewel uitlaten. Heerlijk zo’n zondagmorgen. Mijn middag begon met het tekenen op mijn iPad. Even wat dingetjes uitproberen voor mijn projectje.

Rond 3 uur waren ome Ton en tante Ans er! Die kwamen op puppy bezoek voor Jewel. En ze werd weer verwend hoor, van Sjors en Sandra kreeg ze een zakje snoepjes en 2 kleine knuffel uiltjes en Ton en Ans brachten een pelikaan mee. En ook die werd met 2 pootjes heel hartelijk ontvangen, want ze speelde er de hele middag mee!

Voor de rest hebben we gezellig bijgekletst en er werd geknuffeld met Jewel. Wat later op de middag kwamen Ger en José ook nog langs. We aten met z’n allen zelfgebakken frietjes. Lekker! En na het eten lieten Ans, José en ik nog even Jewel uit. We keken nog even naar het darten en tussen 9 en half 10 ging iedereen weer naar huis. Een geslaagde middag/avond! Daarna maakten we Kenneth’s tas klaar, want die begint deze week bij zijn nieuwe baas.

visite

En toen was het gewone weekend weer om! Een gezellig weekend vol visite. En lekker creatief bezig zijn. Heel leuk! Hoe was jouw weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Ans v Zantvoort
  maart 4, 2019 / 5:27 pm

  Het was heel gezellig en Juwel is een scheetje, lekker speels en lief

 2. oma
  maart 4, 2019 / 5:58 pm

  Toch fijn dat je dan vandaag nog een vrije dag had, even voor jezelf? Jewel ziet er heel goed uit, wordt verwend als een kind. Toch altijd eerst nog een beetje verlegen? Zaterdag hebben we ook de hele dag familie op bezoek gehad. Ook weer super genoten van Olaf, toch zo’n fijn menneke! Het was een heel gezellige dag. Gisteren was het heel rustig, maar toch zo’n slecht weer. Vandaag erg koud! Nog een fijne avond met een knuffel van oma xxx

 3. Roos Smeets
  maart 4, 2019 / 9:06 pm

  Altijd mooi om je verhalen te lezen. Heel persoonlijk, heel spontaan en vaak o zo herkenbaar. Gewone dingetjes doen, druk, druk, en achteraf altijd tevreden .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: