2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #22 een maandag zonder titel

365 days &Zus #22 een maandag zonder titel

Gisteren was zo’n dag waar ik eigenlijk geen titel voor weet. Het was gewoon een hele rustige dag! Kenneth had zijn eerste werkdag bij zijn nieuwe baas. Aranka kwam weer bijkletsen, Jewel was weer lekker eigenwijs en ik hield me bezig met Bij Zus.

Goedemorgen maandag zonder titel

Het was nog weekend voor mij, dus ik begon de dag met een lekkere bananenpannenkoek. Dat is altijd weer een feestje. Ondertussen ruimde ik de afwas op die nog stond te drogen. Na mijn bananenpannenkoekjes wilde ik gaan schrijven, maar ik kwam niet op gang, dus besloot ik Jewel aan te lijnen en te gaan lopen. Vond zij helemaal niet erg, wandelen doet ze tegenwoordig enorm graag. Oh en ze lijkt ook graag te willen gaan bloggen, de laptop is heel interessant. Maar ik heb nog geen tijd gevonden om voor haar te schrijven.

Na het wandelen belde mama, die had ik sinds donderdag eigenlijk niet meer echt gesproken, dus dat was gezellig. Het tegelijk hetzelfde zeggen waren we nog niet verleerd haha. Daarna was het toch echt wel tijd om te schrijven, dus zo gezegd, zo gedaan. Een boterham als lunch en daarna weer door! Ik was Jewels brokken aan het pakken toen ik gestommel binnen hoorde komen. Dat bleek Kenneth te zijn!

Een nieuwe baas

Kenneth had zijn eerste dag bij de nieuwe werkgever erop zitten. Na bijna een jaar 5 dagen in de week 15 uur per dag was het goed geweest. Wat collega’s lukte, lukte hem niet en dan moet je keuzes maken. Nu heeft hij een plek gevonden waar hij het enorm naar zijn zin had als hij er vroeger moest charteren voor dat bedrijf. En ik hoop oprecht dat hij nu zijn plekje heeft gevonden waar hij het een hele tijd naar zijn zin zal hebben. Overal is wel iets, maar ik hoop dat hij het nu heeft gevonden. Zijn eerste dag was in ieder geval geslaagd! Ondanks dat een duif de vooruit van de vrachtwagen had gesloopt.

Typisch Jew!

Niet heel veel later kwam Aranka! We hadden weer afgesproken om bij te kletsen. Het doel van iedere maand een keertje afspreken verloopt tot nu toe goed. Een hele kunst als je elkaar eerst 1 keer per jaar zag. Maar goed, het was weer gezellig! Jewel was weer lekker eigenwijs, op de bank, van de bank af, een beetje knagen en druk met haar speeltjes. Typisch Jew! Tegen half 5 ging Aranka weer naar huis en gingen Kenneth en ik op jacht naar een recept voor het avondeten. Daarna haalde ik de boodschappen en liet Jewel Kenneth uit en andersom.

titel

Het avondeten was zeer geslaagd! Dat zie je volgende week maandag. Na het weekmenu van afgelopen week te hebben gepubliceerd was het tijd voor de afwas. En de rest van de avond heb ik rustig aan gedaan met een kopje thee, want ik voelde me niet zo heel lekker. Denk dat ik een beetje verkouden ben.

Zo en dat was dan de maandag waar ik geen titel voor heb. Het was eigenlijk een heel gewoon dagje. Hoe was jouw maandag? Carnaval gevierd, aan het werk, of ook lekker thuis?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 5, 2019 / 12:11 pm

    Gewone dagen zijn vaak ook heel fijn. Het weer was zo slecht, buiten was het kaat, naat en sjuverechtig! Mooi, dat Kenneth de eerste dag al goed bevallen is en verder succes! Hier was het ook heel gewoon, maar we zijn tevreden. Kelly, een fijne en droge middag. Een knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: