2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #23 Jewel is begonnen met schrijven

365 days &Zus #23 Jewel is begonnen met schrijven

Gisteren was het weer een werkdag voor mij. Jewel ging voor het eerst schrijven. En Kiko, het brein, heeft ook weer wat interessants gedaan! Ik neem je mee!

Spelen met de pelikaan

schrijven

De ochtend begon wat later, want ik voelde mij niet zo goed. Ik denk een lichte verkoudheid, gezien het brandende gevoel in mijn hoofd. Jewel amuseerde zich met haar pelikaan. Ze was er echt mee aan het knuffelen, super leuk. Daarnaast hield ik me bezig met het dagboek en uitzoeken hoe ik Pinterest naar een next level kan brengen. Rond half 12 was het weer lunchtijd, want ’s middags moest ik werken.

Jewel begonnen met schrijven

Er was weer genoeg post om te bezorgen! Ik ben ongeveer 3 uur van huis geweest. Terug thuis maakte ik maar weer gelijk een rondje met Jewel, dan hadden we dat ook weer gehad En daarna besloot ik dat het tijd was om Jewel aan het woord te laten. Jewel heeft een soort van blog met een hoop andere honden. Ik heb al eens eerder gesproken over The Dog Pen en Jewel hoort nu ook bij een van de bloggers. Gisteren stelden we ons voor, heel leuk! En ik wilde daar graag een selfie van ons aan toevoegen, maar dat was nog een uitdaging. Jewel is nog niet zo’n fan van de camera. Dus ik kreeg een kus, vervolgens een hap in mn arm en daarna Daarna was het alweer bijna etenstijd. Dat werd een interessant maaltje, maar wel lekker.

Ongeveer 10 kg!

Na het eten ging ik verder met Pinterest uitvogelen en rommelen. Jewel had nog een bak brokken nodig, maar ik kwam maar niet wijs uit de hoeveelheid die ze bij haar nieuwe brokken nodig heeft. Dus na wat gepuzzel samen met Kenneth besloot ik haar eens te wegen. Wat bleek, madammeke weegt al 10 kg! Het komt er op neer dat ze ongeveer een 1 kg per week groeit, dus volgens mij is dat wel goed. Maar daaruit bleek ook dat ze al een paar dagen te weinig kreeg. Dus nu probeer ik het om te bouwen naar meer met een eetmoment minder, want ze is de 12 weken gepasseerd. Misschien wel leuk om een 12 weken update te geven over haar?

Na het wegen heb ik Jewel nog even gekamd, best een uitdaging aangezien een van ons statisch geladen was haha. Ook kwam ik er achter dat onze Kiko weer wat nieuws had ontdekt. Hij had een stuk van een plastic zak gesloopt en dat gebruikt als nest materiaal! Ongelooflijk, dat beestje.. Het is alweer even geleden dat hij zoiets voor elkaar kreeg. Na 2 jaar hier is hij nog steeds zo’n slimme hamster! Maar goed, tegen 11 uur was het toch echt tijd om boterhammen te smeren en naar bed te gaan.

Al met al was het een prima dag! Paracetamol doet veel wonderen. En ik was trots op het stukje dat Jewel en ik hebben neergezet voor The Dog Pen. Heel leuk om namens haar en mij te schrijven! Ik hou er van. Hoe was jouw dinsdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 6, 2019 / 12:04 pm

    Hoe is het dan nu met dat brandende gevoel in je hoofd? Verkouden geworden? Kun je niet gebruiken. Denk aan je vit. D, maar ook C is heel belangrijk! Vandaag is het wat minder koud, een fijne middag en amuseer je met post en Jewel, maar vooral “Bij Zus” ! Knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: