2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #24 Beer moet ook eten

365 days &Zus #24 Beer moet ook eten

Woensdag, 6 maart, was weer een dag met van alles en nog wat. Ik hield me bezig met onze Jewel. Zo moest de beer ook brokken eten.. Had ik een uurtje werk aan de post, zette ik een enquête op en ik ging naar de puppycursus van Jill!

De beer moet ook eten

Ik was wat laat wakker, logisch als je je niet fit voelt, maar daardoor moest ik me een beetje haasten om alles geregeld te krijgen voor half 11. Ik schreef het dagboek, liet Jewel uit en ik had nog een kleine discussie met haar. Jewel meende namelijk dat Kenneth boven was, maar die was dus werken. En dat kreeg ik er bij haar maar niet in. Uiteindelijk kwam ze mee terug de woonkamer in en hebben we nog even geknuffeld.

beer

Niet veel later ontdekte ik deze situatie. Hoe Jewel het voor elkaar heeft gekregen is me een raadsel. Ik verwacht gewoon goed geluk, maar ik moest er zo om lachen! De beer of puppy, ik denk beer, moest ook brokken eten. Echt Jewel is me er eentje hoor. Ze kan zo’n verschrikkelijk lief dotje om op te eten zijn, maar ze haalt me soms ook het bloed onder de nagels vandaan. Het zal wel bij het opvoeden horen. Maar dit was toch wel briljant! Maar goed, na nog even te hebben geknuffeld was het toch echt tijd om naar het werk te gaan.

Het was niet veel, maar doordat er 2 pakketjes omgedraaid waren was het toch weer even een puzzel. Maar het is gelukt en dat met nog niet eens zo veel plustijd. Mooi! Daarna nog even een paar boodschapjes gedaan bij de Plus en toen op naar huis.

De enquête voor Bij Zus

Thuis was het tijd voor lunch en even puzzelen om de enquête af te maken. Deze enquête gaat over het leesvoer op Bij Zus en social media. Mocht je het niet mee hebben gekregen of nog niet hebben ingevuld, de enquête vind je hier. Je zou me er een enorm plezier mee doen als je deze invult! Nadat ik hem had ingepland ging ik door met Jewel uitlaten. Even de wind door onze haren. Ondertussen was Kenneth ook al thuis gekomen, dat zijn nog eens andere dagen!

Het avondeten hield ik heel simpel met gebakken aardappeltjes, gewokte brocolli en speklapjes en bietjes. De foto zie je maandag. Na het eten nog een toetje en toen was het tijd voor de afwas. Rond 7 uur stapte Jewel en ik in de auto en reden we naar Roermond.

De hondenschool van Jill

De hondenschool had carnavalsvakantie. Maar dat werkt voor onze Jew niet, dus had ik met Jill afgesproken. Op het parkeerplaatsje voor mijn ouders hielden we ons bezig met volgen, zitten en down. Dat ging eigenlijk vrij aardig. Daarna at ik nog een lekkere appelflap met een mok thee en Jewel at een bakje brokken. Die ging er dankbaar in haha. We bleven nog even hangen en tegen 10 uur reden we weer naar huis, met een pitstop bij het tankstation. Dat ging gelukkig ook goed met Jewel op de achterbank.

Eenmaal thuis had Kenneth allerlei klusjes voor me gedaan. Zo fijn! De badkamer gepoetst, was opgevouwen en opgeruimd, waterkoker ontkalkt, boterhammen gesmeerd en meer. Dat scheelt mij weer een hoop! Ik dronk nog even een glaasje fris om mijn keel te smeren en daarna was het bedtijd.

Het was een redelijk drukke dag. Goed gevuld met van alles. En die beer, dat blijft toch een geweldig iets. Ook de puppycursus was erg geslaagd! Ik ben blij dat ze zo gek is op de hele familie. Hoe was jouw woensdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 7, 2019 / 12:12 pm

    Ben je toch verkouden geworden? Beterschap, want dat is niet zo prettig. Maar Jewel weet je wel bezig te houden, geweldig dat je er zo van genieten kunt. Jill en Jewel dat klikt wel en Jill vond het heel zeker leuk.
    Het weer is nu niet aangenaam, kleed je maar goed. Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: